33

Анонимен

преди 6 години

Да ви пик*ая на журналистиката, която препечатва квалификациите на "Монитор". Не ви ли е срам, уе?! *** малоумното племе сме, щом като журналистите ни са на такова ниво.

32

Малко са 20859 лева

преди 6 години

За това работно време трябват поне 7 човека, ако никой не отсъства, не се разболява и т.н., а по-добре 8 човека. 20859 лева са 1300 лева на човек за месец, вкл. всички осигуровки, които плаща работодателя, разходите на тези, които са наели спасителите и т.н.

31

Анонимен

преди 6 години

Тук има някакъв внук на Цола Драгойчева, който ако беше на баба си да е избил къмпингуващите досега. Да, другарю каскет, къмпингуват свободно в държавата СИ / решението на Върховния административен съд го потвърди/, пазят природата, реват с цяло гърло срещу незаконното строителство, ТЕ опазиха последния плаж след Бургас от вас/ и сега показаха, че и отговорност могат да носят и направиха най- якото водно спасяване по всички критерии. Повече такива момчета и момичета! За вас злоба и газ.

30

гошо

преди 6 години

хахахах по - ***, пошла и платена статия отдавна не бях чел.

29

Цонко

преди 6 години

Тази поръчкова статия е отговора на управляващите срещу информацията, която изнесоха от сдружение "Да спасим плаж Корал" за бутафорното "почистване" на плажа с участието на кмет и министри, в рамките на тазгодишната кампания "Да почистим България"!. Повече за почистването, в което взеха участие организирани "доброволци от фирмите за сметосъбиране в района можете да видите тук: https://youtube/watch?v=Q1CfdzhjSjI

28

Фекалий

преди 6 години

Единственото с фекален произход в тази статия е авторката ѝ. Всякакви други коментари са безсмилени и само вдигат шум около поредната "ШОК" измислица.

27

Анонимен

преди 6 години

Поредната поръчкова статия на мутро-олигархията, представлявана от машите им - Суджука и Дебелян, целяща да омаскари тези, които защитават природата и се борят срещу повсеместното бетониране на Черноморието ни.

26

Анонимен

преди 6 години

Наглостта на тези хипи-готованци няма край, аз си мисля че е крайно време да създаде ред, така нареченото диво къмпингуване да се забрани, да се обособят определени терени където е разрешено подобен туриъм, където да е осигурен водоизточник, енергоподоване и спасители. Тези хора са възприели, че могат просто така да ползват и да не плащат нищо, даже напратив да изкарват пари.

25

Анонимен

преди 6 години

Между другото, онзи ден научих, че на такива драскачи им викали "копирайтъри". :D

24

Анонимен

преди 6 години

Още от първото изречение лъха на поръчкова статия като зловоние от улична шахта.

23

Анонимен

преди 6 години

Странна журналистика? Интересно дали си представя, че спасителите работя без пари? Защо тя не пише безплатни статии, ами така яко продажни?

22

Анонимен

преди 6 години

"дивокъмпингуващи" - ей това много ми харесва! Може да се направи на Корал туристическа пътека, да се показват на чужденците отдавна изчезнали *** видове, може диваците да изкачат в поредност, за да може туристите да проследят еволюцията на човешкия род.

21

Анонимен

преди 6 години

*** статията , все едно чета работническо дело 1983 година , голям смях :d

20

Анонимен

преди 6 години

Класически зелен рекет - всички са много лоши, ние сме правоверни екосектанти, ревем, мятаме се, роним крокодилски сълзи, за да запазим животинките и тревички, но пък като ни дават пари взимаме, вечер се напиваме като кучета, за да усвоим парите, е гората и плажа стават на бунище след нашите свинщини, обаче пък нали само нашето мнение е важно и правилно, ще си правим каквоти си искаме, а вие ще ни плащате.

19

номер2

преди 6 години

Поръчков материал! Ама нали всичко трябва да стане бетон!

18

Анонимен

преди 6 години

Няма нито един истински факт в тази статия.От къде са крали ток примерно?Фекални води -пълна измислица както цялата статия.Днес бг ставате за резил ,хората не са толкова прости както си мислите и различават за какво иде реч.

17

Анонимен

преди 6 години

Статията е пълна излагация - спечелили обществена поръчка, но явно на някои мафиоти това не е по вкуса и сега "прибрали" били парите за два месеца работа - 4 човека за по два месеца, при 10 часа на ден. На мен ми се вижда малка сумата. Това са и съботи и недели, извънредни часове, които също се плащат повече. няма лапане в случая.

16

д-р Дрегер

преди 6 години

Има си професионални писачи на поръчкови статии. Авторът на тази не става.

15

Коментиращ

преди 6 години

Май е време и този "новинарски" сайт да отиде в игнор листата

14

Анонимен

преди 6 години

Тия са от "умните и красивите" храненици на чичи Шорош, за това всичко им е позволено.