7

Анонимен

преди 6 години

А какво става с визите за САЩ? САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, а България вече 10 години е член на ЕС и сочена за отличничка по финансова дисциплина, сега наравно с Гърция. ЕС наложи ли реципрочно визи на САЩ?

6

Анонимен

преди 6 години

До бай Тошоот край време друго не е имало, та едни крадци и мошенници колкото и да дерибействат не ще могат да променят естествените процеси

5

бай Тошо

преди 6 години

Докато не изчезне капитализма справедливост няма да има.

4

Българина

преди 6 години

Нормално, когато спреш да плащаш те отписват напълно. Ни кво чакаме още???? Така е демократично, а основните активи в гърция вече са на чужденци, китай, русия. Германия основно, италия сащ и т.н. светло но бедно бъдеще ги чака, който е в шенген еврозоната и ес едновременно е така

3

Анонимен

преди 6 години

България е двойкаджията на балканите.И малкото и кадърен пролетарят е изсмукан от световната икономика.Гърция все още не се е предала и може да бъде местен двигател на идеи и капитали.

2

Анонимен

преди 6 години

Ей това се казва несправедливост. Докато гърците тропаха сиртаки години наред и папаха европари, ние все стягахме колана и гледахме да сме финансово послушни пред Европа, пък дано да ни извадят от тази група. И сега какво? Пак сме заедно. После нека някой да ми каже, че се отказали от двете скорости в Европарламента. Скоростите ще ги има, докато България съществува. Никога милата ни Родина няма да я допуснат да стане равна на другите страни. За жалост.

1

luckyman

преди 6 години

Пълен та..к! Не, че Гърция се е справила, напротив! обаче списъци от тоя род са манипулативно агит-табло на ЕС! В тях награждават послушните или наказват непослушните!