79

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 80 Ми като нямат телевизия и интернет , кво да правят освем деца.И после тия деца не знаят да се усмихват и смеят.

78

rze

преди 6 години

До Безплатно пивоOще през 1925г. е разбрано от американците ,които години по-късно могат да го използват и като оръжие в резултат от врзивяването на Ядрено оръжие.Айде сега ти кажи ,каква руска пропаганда си прочел и ни убеди ,как руснаците са използвали тази крадена технология още пред каменната ера.

77

Така е

преди 6 години

Тръмпчо ще ги спъне на последната крачка. Падат и си разбиват носовете.А как билиии!

76

Безплатно пиво

преди 6 години

До ссдд:Искам да ни разкажеш как Русия открадна технологията. Как се нарича тя и как се нарича устройството където тя е приложена. Тук сте все хора , дето четете. Интересно е .

75

Анонимен

преди 6 години

До хахахахаТо да беше соц... тя си е чист комунизъм с елементи на концентрационен лагер. Там соц(иална политика) няма - има глад и една група богаташи, живеещи на гърба на мизерстващия, ядящ трева електорат... Швеция се доближава доста до соц-а, но няма нищо общо със Северна Корея, нали? :)

74

Кадафи и Саддам

преди 6 години

Ким...недей! Просто недей! Спри се докато е време! От личен опит ти казваме!

73

хахахаха

преди 6 години

Още една браЦка соц. страна ще отиде в историята скоро...

72

111

преди 6 години

До 100 : Нямали навигация. Въпреки ,че в момента още се разследва този случай ,най-вероятната причина е грешка на американците които са решили ,че могат да минат преди танкера,но от другата страна не са мислили така.Също така според плавателните закони ,танкера е трябвало да мине пръв.

71

do 88

преди 6 години

Това че севернокорейците се множили ли те зизпълва с гордост.Знаеш ли кой друг се множи по този начин,едни по тъмни българи на които децата им живеят в мизерия.Също така и ислямските държави,там много се множат и после товарят децата си на лодките и ги пращат на Запад да ги храним ние.Или чакат Запада да им купи петрола за да има кво да ядат.То да се множиш е най лесната работа,въпроса е в това после това дете да му осигуриш прехрана и добър живот.

70

ссдд

преди 6 години

Доналд Кук беше... И руснаците го направиха с технология крадена от САЩ.Су-то е било засечено много преди да влезе в радиус да използва електронната бомба ,но не е бил счетен за заплаха,понеже не е бил въоръзен и затова не е свален.Така ,че като си научил нещо ново ,не те прави много умен :)

69

Анонимен

преди 6 години

ГАРГАРАТА КОЯТО РЕДОВНО ВЕЧЕ СИ ПРАВИ МАЛКИЯ КИМЧО С КАШЕРНИТЕ КРАВИ АЗ МУ ВИКАМ НА ТОВА ГАВРА С ТРУП.

68

До 89

преди 6 години

Защо да го измислям и аз бях изненадан. Не съм фен на Ким, познавам Америка, но кадрите на разделените от река м/у СК и ЮК, роднини са покъртителни. Страх и бедност, бедност и страх. Имаше кадри на села в СК при температура - 20. От нито ец а къща не излизаше дим. Глад, студ и смърт. Жал ми е за тези хора. Остава им две неща, да умрат за дебелия *** или да се вдигнат и го обесят. Той в безсилието си освирепява все повече. Глада и студа ще го довършат. Няма да царува до безкрай.

67

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея е държава с територията на България. За 60 години от 10 милиона станаха 25 милиона. Явно наистина много умират от глад и от липса на здравеопазване. Увеличили са се само с 15 милиона. Между другото при нас как стоят нещата с демографията, откакто сме съюзници със САЩ ?

66

Анонимен

преди 6 години

САЩ са комплексари и ментално увредени мегаломани. Кореецът е прав и ви обяснявам защо. САЩ заплашват и нападат само 100 - 50 пъти по-малки от тях страни. Те никога няма да нападнат страна от техния ранг - като Русия и Китай, защото се страхуват, че ще ядат бой. Тоест САЩ е един луд чичко, който обикаля по света и бие малките деца. Е, това не е ли комплексар и психопат ?!

65

До 77

преди 6 години

Чети умнико, чети. Наркоманията е предизвикана от ужасните условие на живот. Не се пише много но се знае. Не може да се скрие. Като алкохолизма на руснаците породен от трудния им живот от времето на Петър първи. Гледал съм кадри снимани със скрита камера в болниците на Ким. Кочини или по-лошо. И тази държава с население превърнато на маймуни ли ще победи? Освен да умрат заради Лудия нямат имат. Имат но трябва да се вдигнат и избият тези които ги превърнаха животни. Ким се зъби но и трепери.

64

Анонимен

преди 6 години

ДО ГЛУПОСТИ (76)ВЕДНАГА ЩОМ СРЕЩНЕ НЯКАКВО СЪПРОТИВЛЕНИЕ (УДАР В ЗЕМЯТА ИЛИ В ДРУГО ТЯЛО) и ракетата и всичко което е закачено на нея се взривява.А за директния удар на земята, всички ядрени устройства могат да са така програмирани, че с един бутон да се взривят.

63

Десет минути

преди 6 години

След старта на първата корейска ракета, Ким Свин ще е по- умрял от прасе по Коледа. Затова Ким Свин никога няма нападне САЩ. Виж бай Дончо може да го отнесе като диво *** тиква когато си иска...

62

До 74

преди 6 години

Да, така е, както са фалирали така и си живеят в пъти по-добре от 90% от света. И все чета, фалирали, умиращи, край - последна година и го няма. И на следващата отново имат растеж и икономиката им върви с бързи темпове. Като умира Америка, отидете в СК или Русия, може и в Куба. Да се радвате на социализамЪт и високия стандарт. Побързайте, че скоро и тези страни ще фалират и ще ги нагази капитализма.

61

редник

преди 6 години

Северна Корея е стръв и капан за Тръмп персонално , а той кълве здраво :)

60

Блага вест

преди 6 години

Таз година Коледата ще дойде по- рано. Тръм Велики скоро ще сготви Прасчо. Амин!