62

рд 170

преди 6 години

До АнонименПалячо казвате.Значи точно това имах предвид.Почнахме с цинизмите.Сащ драги не печелят войната сами а с решителната помощ на Сталин изразяваща се в разбиването на японците в Манджурия .Не атомните бомби изиграват решаващата роля за капитулацията.Така ,че бъдете здрав и посещавайте по често циркове за да гледате палячовци.Впрочем ако не са те отдавна нямаше да ни има.Смеха крепи живота.....

61

Боби

преди 6 години

До Анонимен 63Ами такива са - Кучета дето само лаят и хапят само слабите!1950-1952 Корея - заедно с 60 и кусур страни при тотално превъзходство - ПримириеВиетнам - Биха ги като Маче у дирекРеволюция в Иран - Насъска Ирак да воюваЦветни революции по светаНападение над СърбияОкупиране АфганистанВторото Нападение и Окупиране на Ирак след години санкцииВойна с ИД - чрез Пешмерга(Кюрди) и Иракската армияСКорея има Ядрено оръжие - Лай и РЕВ - Китай, Русия да обуздаят КимПак друг да решава

60

Анонимен

преди 6 години

Куче, което лае не хапе. Буш-син нападна Ирак без много приказки и лай.

59

Анонимен

преди 6 години

До 64 Войната Япония - САЩ ...спечеЛена от САЩ САМА. А сега ти посочи по модерна, силна и скъпа армия от САЩ и какво е спечелила ? ***.

58

рд 170

преди 6 години

До АнонименСащ най силната армия на Света?Дайте една тежка война спечелена от САЩ САМИ!Една ...но с доказателства(примерно критериите за свален от пилот изтребител при руснаците са едни а при янките други и винаги трябва трети източник ,който както се досещате трябва да не е в зависимост) А НЕ С ЦИНИЗМИ.Не с умопомрачителни заключения от рода на:Те сваляха руските щайги Югославия и Ирак.Като случайно пропускате ,че съотношението беше 40/1 .Впрочем IQ e спорно мерило но.

57

Анонимен

преди 6 години

До даДа кажеш страхливо куче на най-влиятелната страна в Света с най-силната и модернизирана армия за всички времена ,трябва да имаш IQ което да е равно на нула :))

56

да

преди 6 години

на'пиканата Америка ще разруши държава, съсед на Русия и Китай хахахаха..ама в съня си..толкова трупове ще й струва на Кравата тая война, че после няма да прилича на себе си..а те южнокорейците са ***, нали и ще тръгнат да воюват със Севера, защото Америка така казала :))))))Тръмп е наистина е страхливо куче, което лае ама от океан разстояние, защото не му стиска да направи друго

55

Анонимен

преди 6 години

Кви сте вий бе умици. Как ще я разруши, с ядрени ракети ли или с обикновени. Пекин е доста близо Сеул също. Няма да посмее. Но оня ще пусне. Сметнете за колко дни радиацията ще стигне до нас. Герои, ще спират Ким.

54

До @

преди 6 години

Не се кахъри за янките, колега. Ще се бият корейци срещу корейци, а САЩ само ще мятат ракети круз и томахавки.

53

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд рол - пич, не се впрягай, няма човек, който да не знае, идеята беше друга :) хайде със здраве

52

Анонимен

преди 6 години

До 31Да много неща мога да ти кажа за ага Виетнам , Афганистан , Либия, СК , Чили, България, Румъния и много др.Всичките са взели власт с преврат финансиран от Русия. С това мисля темата се изчерпва . Какво прави САЩ там отново казвам океана е на всички. Какво прави Русия в Средиземно море в простанището на Сирия ?

51

@

преди 6 години

Петдесетте години САЩ сравни със земята Северна Корея. Килимни бомбардировки, ***, тотално и абсолютно превъзходство във въздуха, но не успяват да завладеят и метър. Северно корейците вече над 60 години се готвят за римейк, наясно че това е неизбежно.Анализатори пишат за стотици километри тунели в планините, има доказателства за балистични ракети и ядрено оръжие.Само подозирам, но нападение срещу Северна Корея няма да е като разходките в Афганистан, Ирак и Либия. Подценяват ги.

50

Анадолски

преди 6 години

Изяще се!

49

абре учен!

преди 6 години

Не дай да става ,че ще видиш края на великана с глинените крака.Работата много взе да ми напомня на една приказка с торбата с ...Политиката на САЩ, да се правят на полови атлети, сред евнуси ,но когато има нов петел в курника силичките им са до там.

48

Анонимен

преди 6 години

Като сравниш двете Кореи ти става ясно, че Ким трябва да бъде ударен веднага!

47

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд рол самсунг са южнокорейци, ама като гледам на Доналд Дък акъла може и там да метне пиратките...

46

един

преди 6 години

дай на българина тема за политика и му гледай сеира..

45

до u4en

преди 6 години

Извинявай човек, но ти си поредното доказателство за тежките увреждания, които нанасят холивудските продукции!

44

u4en

преди 6 години

Какви атомни бомби се въртят в чугунените червене кратуни ? Ако има конфликт. ще видим най- модерно техн. оръжие . от т.н. още при Рейгън ЗВЕЗДНИ ВОЙНИ . Всяка ракета ще бъде унищожена в полет от лазарни оръж. от спътници в орбита. А локаризиран Ким и обкръжението..а също и гаубиците в близост до границата с ЮК ще бъдат ударени от НЕУТРОННИ бомби . поразяващи жив.сила !

43

сминдух енд чесън

преди 6 години

Работа като работа ,по цял ден ръкопляскаш и маршируваш за вожда на нацията.Доста българи си изкарват прехраната по същия наин.