14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11 Мюсулманите, особено след курбан-байряма много ***. Това освен че разрушава озоновия слой, създава и парников ефект и глобално затопляне. Сега тамън Резерватът на пустиняците малко се поизчисти, особено пък Врачанско. Неприемането на емигранти си е чиста екология и аз се надявам това да бъде подкрепено от Зелените и БХК.

13

Анонимен

преди 6 години

ЗАДАЧА ЗА ПОСЛЕДНА ГОДИНА В ГИМНАЗИЯТА хахахахахахахаха а после "българчетата имали най-ниски оценки от четвъртокласниците в ЕС на изпит по математика"АМИ КАТО 10 ГОДИШНИ БЪЛГАРЧЕТА УЧАТ МАТЕРИАЛ ЗА 18 ГОДИШНИ ПЕРГИШИ така ще е,значи тия статистики са пълна глупост защото в България материала е много по-труден,значи нашите деца знаят в девети клас нещо което на запад се учи в университетите!Така е и според една съученичка на сина ми от Дания!Иначе "бежанците"ХАЛАЛ ДА СА ВИ И ДА ВИ Е СЛАДКО.

12

Анонимен

преди 6 години

"Бягащи от война мигранти пристигат на остров в Средиземно море. Първата седмица пристигат 100. След това всяка седмица 10 от от тях са потенциални терористи.След колко седмици останалите ще ги последват.За първи клас задачка

11

Българин от Германия

преди 6 години

Западна Европа е бита карта, а не Русия и Вишеградската Четворка. Те ще оцелеят, защото са родолюбци. Заголяма жалост в Германия ни управляват социалисти, ХДС начело с Меркел надмина Социалдемократите. Единственото спасение е силна опозиция в лицето на АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ (AfD) !

10

Анонимен

преди 6 години

Дано повече да идват в България и да се заселват в опразнените райони.

9

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на Европа сега са социалистите. Европейците ако искат да се оправат и да дръпнат требе да се изчистат от социалистите и да дойдат истински капиталисти в Европа, иначе не Европа не може да се оправи.

8

Анонимен

преди 6 години

русия е бита карта

7

Киров

преди 6 години

Може и така: През първата седмица са станали десет терористични акта и в последствие се увеличават с 10% на седмица. Колко са след осем седмици?

6

отговор

преди 6 години

Отговора е-докато цяла Азия се премести в Европа и избие местното население!

5

Анонимен

преди 6 години

Социалистическа Европа е притегателен център и мечта за цялата терористично-ислямско-социалистическа общност. Какво ще стане след свъшекът на социализма тук?

4

Анонимен

преди 6 години

Верният отговор е безкрай "мигранти" ще идват, докато ние не сложим край.

3

<><>

преди 6 години

Ким Чен Ун да запуква с ядрените ракети и да се приключва ....тоя свят не върви на никъде !

2

Анонимен

преди 6 години

Това е успокоение за нашите издатели, явно прости хорица има и в развитите държави!

1

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахахха