102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 113Ако знаеш английски по отдолу Пол Крейг Робътс ти го е заковал кое е злото, и за американците, и кой го финансира, капиш :-)?

101

Анонимен

преди 6 години

До 104Русия , ако дръпне кранчето на ЕС ...Ще си дръпне собствения Фалит :))) Това няма как да стане освен при военно време. Всипко го знаят за това и не си правят труда в европа да развиват газ и да цапат. Богати са и плащат някой да им вади.

100

Анонимен

преди 6 години

Ще разберете някой ден , че злото се финансира от север, не от Запад. Много народи вечв го разбраха и бягат далече.

99

Гражданин

преди 6 години

Журналистите, моля помогнете с математиката. Путин казва 40т. На 3мес.=160т на год. Руския учен и избягалия сев.кореец казват 200-300 т на год. Въпрос: Как 160т официална инфор. Спрямо 200-300т става 3 пъти по-голям износ?

98

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак смешковци, Пол Крейг Робъртс:"America is a joke with nuclear weapons, the prime danger to life on earth.How can this danger be corralled?The American people would have to realize that they are being led to their deaths by the Zionist neocon nazis who, together with the military/security complex and Wall Street, control US foreign policy, by the complicity of Europe and Great Britain desperate to retain their CIA subsidies, and by the harlots that comprise the Western media."

97

Анонимен

преди 6 години

Днес пак ми изтриха коментара от Пол Крейг Робъртс. Алоооу днесссс, какъв ви е проблема той не е комунист. Напротив имал е вето върху решенията на ЦРУ и то при Рейгън. Имате нчкакъв проблем ли, а днешльовци ;-)?

96

Анонимен

преди 6 години

те и джихадистите дато скапаха ирак сирия и либия се крепят на американски пари и то десеторно повече ама дойче веле си пуска пропагандни материали против русия като всички платени от щатите служби

95

Мнение

преди 6 години

Кат Русия няма втора , тъй нещастна на света!

94

Калина

преди 6 години

Ха! Бях започнала вече да се притеснявам, че още не са обявили, че зад изстрелването на балистичните ракети стои Путин.Всъщност, Северна Корея е нещо като провинция на Китай. Ако Китай искат да се оправят с режима на Ким, ще им трябват, може би, до 3 дни. Но, за да го направят, Китай ще поиска нещо. И колкото по-нагнетена е обстановката, толкова мизата ше е по-голяма.

93

Това е

преди 6 години

На Русия не трябва да се вярва никога.Китай е по-надежден партньор, затова и 90% от търговския му поток е със САЩ, благодарение на това Китай е толкова богат днес.

92

Анонимен

преди 6 години

Петролът е "еликсирът" не само на Северна Корея. Например ЕССР зависи от две държави, Русия и Норвегия за над 2/3ти от "елексирните" си доставки. Ако Русия дръпне кранчето както на Северна Корея и на "неелексирната" ЕССР, как мислите колко време давате на Брюксел и компания преди да са "фейснали" социални атомни бомби из големите градове на континента, включая и София :-)))?Така, че гледайте да не настъпите мотиката от глупост, че много боли :-).

91

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще бъдат заставени даизпълняват командите наКремъл волю-неволю.

90

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик!

89

Някой

преди 6 години

И най големите *** знаят че режима в северна корея се поддържа от Путин но не признават

88

муспи

преди 6 години

Сибирските богатства са в еврейски ръце, Путин е евреин и внимава да не сбълка нещо, че да дойде по лакей, като Бойко Борисофф. Това жълто джудже дето се е заобиколило с 20 Генерала по ниски от него също е на еврейски издръжки. Както винаги евреите гласят война и както винаги войните не им носят Световното?! Притежаването на Парите Правителствата и Армиите не ги е помръднало от старта преди 5,000 години?! Родените диваци си умират и като диваци!

87

Кики

преди 6 години

До 123В С.Корея е невъзможно да се извърши терористичен акт, защото всеки, който не е кореец е придружен от правителствен пазач по време на престоя си.

86

чудно защо

преди 6 години

Защо ислямистите правят атентатаи само в Европа , Русия , Израел дори и в !ислямски Иран? Защо няма ислямистки атентати в САЩ? Нали САЩ най много воюват с ислямизма, тоест ислямистите не удрят най-големия си враг а удрят другаде?Нещо, подозрителна тая работа.

85

Анонимен

преди 6 години

Повърхностен и нискокачествен анализ, типичен за Дойче Веле.

84

Ааааааа!

преди 6 години

Да не забравяме , че Пакистан е ядрена сила с поне 400 балистични ракети с ядрени бойни глави !!!!!!

83

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава преди година запалши Америка с ядрено оръжие и сега ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПОЯВИХА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В ВЪЗМОЖНО НАЙ БЛИЗКАТА ТОЧКА ДО АМЕРИКА ТЕРИТОРИЯ И ТАЖЕ ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРЕНОС НА ЗАРЯДИТЕ. НАЛИ РАЗТОЯНИЕТО ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ДВОЙНО ПО ГОЛЯМО! Е ЕТО ГО И РЕШЕНИЕТО СПОДЕЛЯНЕ НА ПАКИСТАНСКИ ЯДРЕНИ ТЕХНОЛОГИИ ЧРЕЗ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА С ПХЕНЯН