28

Нико

преди 6 години

Бог да я прости ако и той може , но не вярвам.

27

Мммм... не позна.

преди 6 години

До 21Ти не си мисли, че всички са грешки на природата като тебе. Жената е създадена/направена от човек/мъж, а мъжът Господ го е правил. Имаш много здраве, че в мъжа има каквото и да било женско. Тези лакърдии си ги припявайте във вашата хомодружинка.

26

Анонимен

преди 6 години

Продължение към 33! Когато САЩ разполагаха с реален капитал-знаещи,можещи, опитни,делови,честно и отговорно работещи за просперитета на обществото специалисти-целият свят,дори и комунистите се възхищаваха от тях!След Кенеди и Никсън Бжежински съчини теорията за "конвергенцията" на социализма в капитализма, Кисинджър организира износа на производството извън САЩ и системата на "петродоларите", а Обама го "удари на живот" и в САЩ остана само производството на долари,цветни революции и простотии!

25

Анонимен

преди 6 години

След време комунистите трябва да построят Мавзолей на най-ефективните антикапиталисти ,унищожили без един изстрел САЩ-най-мощната капиталистическа държава!Това са гении на антикапитализма и световната комунистическа революция, пред които Маркс,Енгелс,Ленин,Сталин и т.н. са "джуджета"!Бжежински,Кисинджър, Рейгън,с-ие Буш,Клинтън и Обама успяха само с "думи прости" да убедят американското общество да подмени националната реална икономика с пазарна,в резултат на което дължат на света 20 трлн долара

24

Анонимен

преди 6 години

Тази чупа кабра нямаше да се спре пред нищо да запали нова световна война и да завлече всички на дъното. Не че рижавия е стока, но засега не дава признаци да е изкуфял колкото нея.

23

Анонимен

преди 6 години

Абе странно е, но за нея, за нас не е чудно даже.

22

Анонимен

преди 6 години

"Историята се пише от победителите." За победените - утешителна награда с три букви.

21

Анонимен

преди 6 години

Тази дама и фамилията отдавна ми е втръснала.

20

Анонимен

преди 6 години

"Защо загубих?...щото стана жертва на собствената ви калпава система на избори, при която вашите офце не те избират, а избират избиращи, а пък избирането на избиращите не е пропорционално на количеството получани гласове, а е на предварително определени квоти.е те тия квоти ти изядоха главата - да вземеш 2 милки повече гласове от тромпета, а да лапаша хурката на края...ска*пана изборна система!

19

Гадна К....

преди 6 години

А в книгата пише ли как те създадоха ИД,за касапницата която сътвориха вЛибия и Арабския свят!?

18

Анонимен

преди 6 години

Представи се като злобна лезбийка - мъжемразка и претендира за обичта на мъжете... Странно, има ли край лицемерието и? Та тя е за хагския съд за престъпления срещу човечеството заедно с оня, черничкия нобелист за мир!

17

Анонимен

преди 6 години

Най - вероятно дори не тя е писала книгата... Иначе цялата предизборна кампания за нея мина в пълен медиен комфорт. Мъжете не мразят жените, а ги обичат и други работи. В изборите беше намесен ЕС с двата крака в нейна полза. Имейлите и не са хакнати, а продадени от бивш мъж на най - близката и сътрудничка. Нормално е да отхвърлят нейната личност, след като изби толкова народ. Америкианците нямаше да чувстват икономическо разочарование, ако беше свила военните разходи.

16

Анонимен

преди 6 години

Няма лека загуба. Нека поизчака още два мандата...

15

bluesky1

преди 6 години

КРЪВОЖАДНА АЛЧНА ВЕЩИЦА

14

Истината

преди 6 години

Сорос омота демократите и персонално Клинтънови в корупционната си паяжина с идеята да управлява еднолично Света!Естествено това нямаше как да бъде прието от Синедриона,затова тая завера бе препъната и завърши безславно.Това не значи,че евр.еите са се отказали от идеята за световно господство,просто са избрали друг път!Какъв ще е той-скоро ще разберем!

13

АНТИ

преди 6 години

до неразбралитеЕврейката е зодия Скорпион - най-амбициозната зодия.

12

1

преди 6 години

Тя е болна. Има нужда от жертви за да отрече собственият си провал.В своята книга тя обвинява медиите, Барак Обама, руснаците, мъжете за своята загуба. Когато един политик загуби то пози начин обикновенно се оттегля за да не пречи на партията която го е издигнала. Хилари обаче не може да стои настрана. Това безусловно ще навреди на партията и.

11

Сп??нс до ..8

преди 6 години

Хехехе, искрено ме разсмя, като прочетох че ще и удариш мощен чомбер, върна ме 20 години назад, в учиническите години , когато се гонехме из коридора , за да си ударим един чомбер, хахаха

10

м даа

преди 6 години

САЩ - страната където от всичко воже да направиш едни злобни количества пари

9

Анонимен

преди 6 години

"Клинтън посвещава много страници на изброяването на факторите, допринесли за нейното поражение - желанието за промяна, отхвърлянето на нейната личност, омразата към жените, чувството на икономическо разочарование на част от бялото население."Изкарала се е жертва на сексизъм, расизъм, консерватизъм, медийна атака, заговор на ФБР и атака на Русия. Крайно смешно е да ни обясняват как била поела лична отговорност за загубата си.