20

1

преди 6 години

Ураганът ''фандъкова''направи на пух и прах,офиса на фирма ''ПЪТИЩА''.

19

Сп??нс

преди 6 години

И друг път съм ви казвал, че в БГ проектите се раздробяват УМИШЛЕНО, що за измислица е 30 км магистрала да се дава на 3 различни фирми или един булевард в София да се ремонтира на части . По този начин никоя сериозна фирма няма да дойде да участва и така се гарантира , че изпълнителите ще са "наши" фирми.

18

Анонимен

преди 6 години

При 8 млн за ремонт, 130 хил, са към 1,5%, това е смешно за глоба. Фирмата си е на печалба и то добра, а глобата е за пред публиката!

17

Анонимен

преди 6 години

взеха милиони... и естественоще замажат положението.. с дребни стотинки.нали се сещате ,че обществените поръчки не се дават на кой и да е..

16

Изводите са:

преди 6 години

От бате Бойко,похубаво- нема.От празен джоб български,по- дълбоко нема и от нашенец,по- глупаво- нема. Жалко ,но- факт.

15

Жоро Киров

преди 6 години

Кат наложат глоба голем прас. После ше им дадът компенсация. А тоя ремонт си остава за софиянците дето все много знаете.

14

Продължавайте

преди 6 години

Да си гласувате за герберската Дана. Ще си чупите колите,ще прескачате трапове и всяко лЕто Господне,ще се радвате на ремонти. Преливане от пусто в- празно. Покажете нещо качествено сътворено от ГРОБ.Джобовете им пълни,а джобовете на хората- празни.Критиките само из форумите. Кучетата си лаят,керванът си върви.

13

Spasi Sofia pedali

преди 6 години

Спаси София са интернет *** на заплата към бившия кмет Мафиански ограбил милиони от София

12

до 10

преди 6 години

Има и друг вариант. Пускаш на търга фирма която искаш да я фалираш и после и налагаш глоба за некачествените ремонти.

11

Анонимен

преди 6 години

Тава е майтап, нали. 130 бона са по малко от предстоящите ремонти на 150 коли, които ще минат през тази бъдеща картофена нива. Докога бе Данче, докога ще те търпим ти некадърна кметка-марионетка...

10

Местен

преди 6 години

Добре, че са Спаси София да дигат шум, иначе щеше да си замине като предишните ремонти.

9

Анонимен

преди 6 години

За Шипч.проход преди месец имаше информация, че се строи лошо. Какво направи тази кокошка? Нищо! Сега ще ги глобява а догодина ще прави ремонт от който ще открадне. Бай Суджук си я слага защото е послушница и тлъстия пай от кражбите му се дава на него. Нищо не разбира от строителство, а с този мухъл Крусев направи избиха рибата. Явно бързат да раздават поръчките за да има "усвояване". Баси нещастницата! Никой не в харесва заради корупцията но Суджука си я избира. Жалко, има толкова знаещи.

8

шматка

преди 6 години

Те тези глоби са включени в тръжната цена бе мушмуроциРабота за 5млн+130 000 глоба значи ние ще извършим ремонта за 5 130 000лв.Ще платим глобата за да направим ветер на кметицата а печалбата ще ни е по голяма защото спестихме от мат'ряла.Така и баба Вуна ще е доволна от работата на кметицата.

7

Анонимен

преди 6 години

Вземат поръчките,усвоят парите,а нямат един читав работник,който все пак да свърши работата!Това са наще бизнесмени!!

6

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден минавам по бул. Асен Йорданов. Целият ремонт е скандален! Там където ремонтираха релсите си оставиха ръцете - хидроизолацията е от обикновен найлон, никаква вибро и шумоизолация, а накрая изляха асфалта до самите релси...Спускането към Арена Армеец е на вълни, шахтите са трагедия, да не говирим за тротоарите и бордюрите...Докога ще се възлагат поръчки на подобни фирми !? Целият булевард трябва да се направи наново!

5

Димитров

преди 6 години

От Учителка по Руски, до жена с компетентност за кметица на ДВУМИЛИОНЕН град, евалата бате...Че и два мандата я избират, ама накрая се вътриха сами гласоподавателите и по темите "градският транспорт" "чист въздух" , "велосипедна столица" "зелена столица" , защото се издъни и по 4-те теми. Само некачествените пътища ще си останат след нея за два мандата.

4

Брееейййй

преди 6 години

Ще вземем да повярваме, че фирмата изпълнител ще остане без печалба...Како Данче, не се излагай, никой не ти вярва вече!

3

morelini

преди 6 години

Време е да се започне да се работи както трябва.Още повече че това е работа която се вижда и всичко криво излиза наяве.Сложи му една хубава глоба и следващият път ще бъде перфектен...ако ли не...да фалира.Никъде по Европата няма такива кръпки като на бедняк панталоните както у нас.Защото хората работят качествено.Ние пак си я караме сякаш сме в комунистическо време...

2

българин-юнак

преди 6 години

Само така, глоби, неустойки и санкции д дупка. Следващия път да се замислят дали да изпълняват такива поръчки.

1

Това е кмет!

преди 6 години

Браво, първият кмет на София след 1989. Досега само бандити.