77

Анонимен

преди 6 години

Четох, че китайския доставчик не е успял да изпълни разни показатели при пробите, а не че е имало несъвместимост с натовските стандарти. Стандартите са зададени при поръчката и производителя ги изпълнява. Хетеродините си ги задава купувача. Ся кое е вярно и кое не, само стари баби знаят. Но Турция е една от малкото натовски държави, които водят реални бойни действия и вероятно знаят добре какво правят и от кой купуват. Останалото е идеология.

76

Анонимен

преди 6 години

Съвпадение или не ,но след новината Иракските се отказаха от референдумите....

75

HawkTheOttomanHooker

преди 6 години

Кюрдите са нещо много тихи. Май скоро предстоят атентати в Пуйкистан?

74

Русофил

преди 6 години

Живота стана много труден. Преди беше ясно кои са добрите и кои лошите.Сега Турция от добрите ли са,от лошите ли са .... Ами Тръмп, до преди няколко месеца беше добър сега е лош.Да се чуди човек.

73

Един от Северозапада

преди 6 години

До БулРом Да речем, хипотетично, това стане. Кой ще работи и плаща данъци? Ромите ли? А знаеш ли, какво стана в Юар, когато дойде на влас Мандела? Всичко бяло се изнесе оттам, напусна работа, затвори се в именията си . И държавата просто спря. Няма ток, няма вода, няма телефон, няма нищо. Пържиха се в собствен сос, и Мандела спешно издаде директива, белите да не се пипат повече, възстанови ги на местата им, и пак са началници, даже с по-голями привилегии, отколкото бяха...

72

Анонимен

преди 6 години

До АнадолскиНикой не може да проумее какво се случва прав си.Дали шефут на отбор ягодка не се опитва да си запази властта а шефът на отбор черешка да му трябват кинти?

71

Анонимен

преди 6 години

"Столипиново може да е на едно и също място, но ромите са в Германия. "Щом се е изпразнил квартала :-) :-) :-) :-) :-) :-) нема проблем:-) :-) :-) :-) :-) :-)

70

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен Интереса клати феса...То, и нашите оръжейници знаят, че продаденото на Саудитска Арабия оръжие отива право в ръцете на Идил, но продават ли, продават. Американците-и те знаеха, а уж се борят против Идил.а дали ще стрелят по руски цели? Не вярвам. Едно време, в Чечения зенитните комплекси пленени от старите подделения на СССР, били там, "отказваха" да прихванат руските самолети, приемаха ги за "Свои" , макар произведени преди 20-30 години преди конфликта.

69

Анонимен

преди 6 години

Готви се война. В Иракски Кюрдистан се готви Референдум за обявяване на независимост. Високопоставено лице от Израел е заявило, че четири държави ще загубят територии. Преди 7 часа по турските магистрали е започнало голямо движение на военна техника в посока от запад на изток. Официално нищо не се съобщава от турска страна.

68

HawkTheAnalSlut

преди 6 години

Столипиново може да е на едно и също място, но ромите са в Германия. Даже наскоро в медиите имаше новини как германците се оплакват от "българите" (цuraнотурците), дошли в страната.

67

Анадолски

преди 6 години

До 84Точно това е, че никой до сега не успя да прицака Султана:-) иначе имат усилени опити де:-) Не можете да проумеете какво става...и да направите точни анализи спрямо Турция и Русия...Когато двете страни са добре винаги на някои не му е харесало... И Путин и Ердоган знаят кои са...С Гези не стана и...хоп руския самолет и посланик...:-) :-) :-) прай си ти там твойте размисли и страсти ний си гледаме интересите :-) и знаем от кой какво да купим:-) Ти какво купуваш освен винетка? :-)

66

Анонимен

преди 6 години

Странни са ми руснаците.Първо казаха,че технологията стелт е безперспективна защото всъщност не била стелт.Сега всичките им нови самолети са със стелт характеристики.Даже и корабите.Миналата година опищяха светът как подло им забили ножът в гърбът,Питин излезе пред голямата карта да показва сателитни снимки как кервани с цистерни от Турция търгува с краден петрол и оръжие с терористите изобщо всичко изглеждаше много сериозно.Сега им продават най-новото си защитно оръжие срещу балистични ракети..

65

Путю прецака Султаня

преди 6 години

Ха познайте тез ракети дали свалят рушки самолети или са програмирани да ги разпознават и подминават!Само абсолютен *** може да си купи оръжие от потенциалния си противник ;)

64

Хора, бдете!

преди 6 години

Когато бившите ни поробителки раССия и туркия са добре , ние Българите трябва да държим барутя сух!Никога не са ни мислили доброто!

63

Анадолски

преди 6 години

"Южен поток - стана турски поток, АЕЦ Козлодуй нема - има АЕЦ Акю в Турция, нашите ракети нарязани, Турция купува С - 400 от ..............Русия?"Еми Турция се сринва, потъва, затъва, връща се в 15 век и т.н. :-) :-) :-) Целта ни е 2023 година за сринването :-)

62

Powerful OttomaN

преди 6 години

ЗАЕДНО ЗА ПО-СИЛНА ТУРЦИЯ!МАЧКАЙ ЕРДОГАНЕ!

61

Анадолски

преди 6 години

"Индобългарите са номади. Те нямат родина и емигрират от едно място на друго.":-) :-) :-) Столипиново от години е на едно и също място...:-) :-) :-) даже може да кажем, че имат държава в държавата...ти на колко години си бе...:-) :-) :-) :-)

60

Анонимен

преди 6 години

Южен поток - стана турски поток, АЕЦ Козлодуй нема - има АЕЦ Акю в Турция, нашите ракети нарязани, Турция купува С - 400 от ..............Русия?

59

HawkTheOttomanFaggot

преди 6 години

Индобългарите са номади. Те нямат родина и емигрират от едно място на друго. Сега германците, белгийците и французите им берат гайлето. Кюрдите пък не си дават своята родина Анатолия на турските окупатори!

58

Анадолски

преди 6 години

"хахо, като ще играеш няколко души на хапчета да си пишеш и отговаряш, сменяй си стила"Ти така ли правиш?