358

Реставратор

преди 6 години

Реставраторите не пишат ИСТОРИЯТА, те само реставрират артеФАКТИТЕ - а те са безмилостни.

357

Анонимен

преди 6 години

Реставратора говори само за арогантното поведение на руснаците, като удобно пропуска още по-арогантното поведение на германците не само преди 44-а. Вероятно то е наследено у руснаците от тях още от времето на Екатерина, особено е видно то при Павел. И го осмива не кой да е а самия генералисимус Суворов, който дава началото на победите на турците, което на свой ред помага и на нас да се "освободим". Поне физически :-))).

356

Анонимен

преди 6 години

Кое е предателство?Че цитира Аксаков ли?

355

Анонимен

преди 6 години

Реставраторе, дано си заслужава за теб разбира се паричките които ти дават твоите господарите.Защото ще дойде ден да ви потърсим отговорност на такива като теб продали България.Реставратори, Василевци, Дуровци все продажна ***, винаги има възмездие за предателите.

354

Реставратор

преди 6 години

От "признателност", на по-долу цитирания Аксаков е кръстена улица също в центъра на София. само за "русофили": без коментар

353

фък оф Рф

преди 6 години

Има само два варианта за милата ни губерния:1. Или русофилията ( еничарството ru) да бъде изкоренено от Бг. най- вече с изчистено от руски лъжи образование2. Или губернията да изчезне като субект от картата на Европа, след да речем 30 г. с променения етнически състав на населениеИ двата случая русофилията е обречена, тъй като това явление реално е *** прикрепен към горкия приемник

352

Реставратор

преди 6 години

През 1885 г. Аксаков пише в статия във вестник Русь думите, изразяващи концепцията на руския панславизъм: Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!само за "русофили": без коментар

351

Реставратор

преди 6 години

За Протокола:Президентът и Премиера на България се намират също на руски адрес: бул. Княз Александър Дондуков - Корсаков 1 и 2 !за справка: Президентството и Министерският съвет на Република България

350

Анонимен

преди 6 години

У Россиян, ничего общего с болгарами нет! Россия продате в каждом столетии раза по три. И сейчас вс мысленно Россию сдерживаете! От ЧЕГО Сдерживаете? Вы под носом у себя разберитесь для начала а потом Россию сдерживайте (во сне)_

349

Анонимен

преди 6 години

Момчета стига сте писали глупости пощада до президентството, където преди се правеха митингите, мавзолея на Димитров(как бе: когато, германците говореха на немски само с конете си ...). Та сега как се казва тоз площад, бившия "9 Септември" ???

348

Реставратор

преди 6 години

Най-големият паметник в София е паметника на съветската армия, плод на раболепието на комунистическия режим към съветска Русия.

347

Анонимен

преди 6 години

Този човек или е глупав или платен, или и двете. Не мога по друг начин да се обясня струпването на едно място на толкова много глупотевини.Напоследък все говорят за влиянието на Русия, но за влиянието на САЩ не говорят.Това ми прилича на стария икономически виц- най-лошото нещо на света е монопола, а най-хубавото е, ако този монопол е наш.

346

Реставратор

преди 6 години

Най-големият площад в София носи също руско име, натрапено и на никому известен св - ал Невски !

345

Анонимен

преди 6 години

За това ви давам книги по информационна война, как се води и т.н. Както и книги що е то Пропаганда, Инфосфера и т.н. ама от Днес."бг" ги трият като за световно. Колкото сте по-прости, сте по-лесни за манипулация. Както от "европейците" така и от "руснаците" :-))).

344

Анонимен

преди 6 години

До Реставратор-попрвкаА как се казва централния площад на София. И той ли е с руско име, а ;-)???

343

Реставратор-попрвка

преди 6 години

В същинският Център на София се гуши една единствена уличка носеща име на наш български цар - цар Самуил, а само Раковски се осмелява, тръгвайки от 1`ва градска болница да пресече на бегом през цялата руска кохорта от графове, генерали, царе и князе, за да се изгуби безутешно някъде към гробищата.Поправка: И още една улица има цар Шишман, който тръгва от към *** на коня на така наречения цар освободител.за справка: картата на София 2017

342

Анонимен

преди 6 години

Проблемът с руското влияние у нас е че заради това влияние България изостава все повече и повече от цивилизования свят. Идва момента в който България окончателно и безвъзвратно ще заприлича на руския бандустан.

341

Алкаш

преди 6 години

Две неща се виждали с просто око от Космоса - Великата китайска стена и опашките за алкохол в СССР.

340

Анонимен

преди 6 години

До Анти ЕСАмерика се асоциира със САЩ, което е огромна грешка. Например калифорнийците плащат данъци на франчайз :-))). Има много което не знаете за Америка. Но си мислите, че нещо ви е ясно и сте хванали за гушите с другите наивници в "противниковия" лагер. Медиаманипулаторите са ви хванали в капан, но вие дори не се усещате и пуцате като ловджии на сватба :-))).

339

Анонимен

преди 6 години

Е, сега вече русофилите и руснаците официално могат да благодарят на Марк Килоти, затова, че сближава България още повече с Русия. Защото помислете само - Марк Килоти вероятно е уважаван професионалист и говори само истината. И ако Марк Килоти твърди, че българо-руската дружба се заздравява, то вероятно е точно така!