32

Анонимен

преди 6 години

Ами ако затворим границата?

31

Къде живеем

преди 6 години

Подобно е положението с изнудванията и в централна Африка,но според евродепутата от ГЕРБ Емил Радев корупцията е нормално нещо!

30

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Турците поради бавното преминаване клеветят. Тия са пародия на хора. На шел бензиностанцията бяха ос..рали тоалетната така както никъде по света. това не са нормални хора и мислят че като са живели по няколко години в западна Европа са станали хора. Анадола си е анадол... Стига поръчкови статии.

29

Анонимен

преди 6 години

Едно време и с турците беше така, но сега вече май не е.Едно време минаваш границата с Турция и турчина ти гледа паспорта и вижда, че вътре е празен (няма пари) и ти казва "Проблем комшу". Ти малко се чудиш какъв ли е проблема, после слагаш вътре 10 дойче марки и пак му подаваш паспорта. Турчина гледа вътре, прибира марките и казва "Йок проблем комшу" и те пуска да минеш.

28

Анонимен

преди 6 години

Не вервам. В България корупция нема.То не е само на границата обаче. По улиците и магистралите е същото, като видят чужд номер и вече тарифите са други.А това не може да ви се случи в Гърция например. Там никой от полицаи и граничари не проси пари. В чужбина се подиграват за това. Все едноп сме африканска държава, макар че в Африка може и да не са толкова зле. Остатък от комунизма. Корупцията е почти навсякъде.

27

Do 29

преди 6 години

Щом толкова добре знаеш тогава ми кажи чаяджията ква функция изпълнява и колко е таксата за без разрешително а отворен? Айде стига *** глупости без да знаеш за кво стаа въпрос! Може да те е яд на граничарите защото на митничаря едно бешличе става ама граничаря трудно ще го купиш особено с тия камери при тях! Може и да не знаеш ама в кабинките им има по 3 камери и за тва не ви минават турските номера при тях!

26

До 25

преди 6 години

На граничния пункт нито един от изброените ТУРСКИ служители НЕ ИСКА ПАРИ! ИЩО НЕ ИСКАТ! Само да си редовен пътник. И- ДА , много добре зная коя институция какви функции изпълнява на границата. Зная и как ги изпълнява. Вие също знаете!

25

sfg

преди 6 години

Тъй трябва и катаджийте към румънските ненормалници,тука карат като обезумели.

24

Анонимен

преди 6 години

Тази практика да не би да е от вчера?То се знае от край време как процедират но границите.

23

Анонимен

преди 6 години

Да ги снимат. Иначе и аз мога да подам жалба, и може да се приеме за истина.

22

до 20 алчен ром

преди 6 години

дезинфекция има( или имаше ) преди две години последно когато ходих към турция. Сакам те питам дали намираш разлика между граничния контрол и митническия контрол защото разликата е голяма и точно кой какви документи тряя да оправя според теб ? в турция 1 има който проверява дали имаш документи, 1 който ти вкарва номера на колата, 1 паспортен,1 митничар, 1 който да провери дали имаш печат накрая, в бг има 1частна фирма за дезинфекция, 1 който ти иска паспорт и талона, и 1 който ти проверява багаж

21

Анонимен

преди 6 години

Навремето един бивш КАТ-аджия, ми разправяше как рекетирали турците по магистралата.Спират го и започват проверка на документите, на багажа и т.н. докато най-накрая се стига до "дай 20 марки и заминавай".Обаче, те турците се правят, че не разбират български и само викат "паспорт, паспорт" и това е.И тогава нашите КАТ-аджии измислили номера - Единия казва на другия - Брат, гледай тоя в кво лай.но е стъпил. И турчето ако погледне надолу, значи разбира български.

20

ss

преди 6 години

вчера гледах джамбазки по нова умрях от смях ! значи обвиненията бяха граничари с камери за скорост .... не са им били измили колата добре за 5те евро дезинфекция... нарочно граничарите докарвали 30тина хиляди *** по едно време да станат опашки, как може да няма право да кара 20 стека цигари, как може винетки да им се сакат, и най интересното е това за изходните марки а това в бг го няма в гърция е но щом са казали, че са нащи нащи да са !

19

Гол Ям Праз

преди 6 години

Народа го е казал: Кучетата си лаят, кервана си върви.

18

Анонимен

преди 6 години

това е ГЕРБ ,, те контролират нещата

17

Анонимен

преди 6 години

Как може вината, да е лична, когато всичко става организирано? Кого лъжем? Организацията се контролира от най-високо ниво!И МВР, работи по същата схема!

16

азач

преди 6 години

хилядите коли с "европейски граждани" - дето карат по магистралите с по 250 км в час?па и претенции...

15

панализатор

преди 6 години

Защо българската държавна администрация мълчи.Защо така наречените европейски граждани не плащат ВИНЕТКИ когато минават през България и най вече не спазват законите за движение по пътищата и не се санкционират ОТ КАТ. А българския шофьор е подложен на тотален рекет от КАТ.Защо онези двама телевизиони звзди от служители на КАТ които с голям кеф говорят как искат да се увеличават глобите на шофьорите не кажат колко гастарбайтера са глобени и защо не купуват ВИНЕТКИ и защо няма контрол .

14

пак анонимен

преди 6 години

Те ще почнат и авио транспорт да използват ...спокойно .После да видим кого ще рекетира българина ...

13

Су 34

преди 6 години

На тия анадолски *** и 5 000 евро подкуп им е малко!