210

Анонимен

преди 6 години

Bg prasnik 9.9. e normalno da se prasnuva ot gerb trabca da sa v parvite redizi kskto sa bili slugi na jivkov bkp oredi da se prebojadisaniv gerb ne da bagat i plujat ninova i bsp koito ne sa se prebojadisali bravo

209

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

Докато шепа недобити и недостpeляни фашисти пишат глyпоcтите си тук, днес на язовир Георги Димитров (Копринка) край Казанлък пак се събрахме 10 000 - десет хиляди - човека да празнуваме с руска музика и български народни танци, дойде да ни поздрави лично Негово Превъзходителство Посланикът на Руската Федерация в Република България Анатолий Макаров, а Негово Преосвещенство Старозагорският митрополит Галактион освети нашите знамена и благослови нашето дело.

208

Анонимен

преди 6 години

пролетарий от всички страни - съединявайте се....в името на националните предатели

207

Комунизъм=фашизъм

преди 6 години

Комунизмът и фашизмът са двете страни на една и съща монета.

206

Анонимен

преди 6 години

манипулират ни , хора В Б ЪЛГАРИЯ градихме и живяхме при социализма , но се казва комунизма , защото народът жали за това време - искат да забравим тези 45 години . Сега се върнахме в капитализма в най - дивия му вид , но ни баламосват с демокрация и отворено общество. Затова сме на 134 място в света по свободата на словото ,при нас има политическа цензура ХОРА , БДЕТЕ

205

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

204

Анонимен

преди 6 години

Дам, винаги е имало услужливи български предатели верни на поробителя.Ама чак и да ги почитаме...

203

Cortes

преди 6 години

Или както беше написал един известен банков обирджия, " Без кръв, без злоба, без насилие", да бе, така лекичко от вътре ако може, а пък после.....ъъъх

202

винаги истината

преди 6 години

НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО ,*** -20 000 ИЗБИТИ ЯТАЦИ , 9 000 ИЗБИТИ ПАРТИЗАНИ , 150 ИЗБИТИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ,КОНЦЛАГЕРИ ГОНДА ВОДА СВЕТИ НИКОЛА , РИБАРИЦА .... НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ - ЗАСРАМЕТЕ СЕ

201

Анонимен

преди 6 години

До 213: Прав си !ДНК-то на БСП е БКП-то.

200

``Червените милионер

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

199

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

198

Анонимен

преди 6 години

По развитите страни на север от нас които преминаха също като нас през комунизъм, вече определено са с по-висок стандарт, но там обществото тотално е определило този режим като престъпен и отвратителен , а носталгия няма никаква, аз съм ходил по различни студентски програми навън и голяма част от приятелите ми и съквартиранти са били от Унгария,Чехия,Полша,Словакия,Словения и т.н.Там техние родители ги възпитават , че този режим е бил тотален терор, и виждам и стандарта , че им е по-висок..

197

Анонимен

преди 6 години

Нинова: Дано не се подмени БКП-то на историята ни, заяви тя

196

Анонимен

преди 6 години

това е най-тъжната дата в Българската история...когато ни подариха на руснаците

195

The vice

преди 6 години

;*** да каже как от 1300 -1500 партизани и ятаци половината рецидивисти с присъди след 9 септември стават около 220 000 активнопасивни!!?!?!?!😁

194

Анонимен

преди 6 години

Имайте малко срам пред избитите от фашистката,съветска орда, невинни българи.Но,откъде у комуниста-социалист сам?Празнуват ,заради добринките,с които си живееха.Жалба по хубавата им младост,а избитите,ограбените и техните наследници,какво да празнуваме?!

193

Анонимен

преди 6 години

Самодебили могат да празнуват 9 септември 1944,когато с терор БКП,преименувана в БСП,започна кървавата си,стогодишна история.Комунизмът е обявен за престъпен строй,също като фашизма, в Париж през2008.Затова неговите символи трабва да бъдат премахнати,също като тези на фашизма.След тях е и паметникът на съветския окупатор до СУ.

192

Анонимен

преди 6 години

Само *** могат да празнуват 9 септември 1944,когато с терор БКП,преименувана в БСП,започна кървавата си,стогодишна история.Комунизмът е обявен за престъпен строй,също като фашизма, в Париж през2008.Затова неговите символи трабва да бъдат премахнати,също като тези на фашизма.След тях е и паметникът на съветския окупатор до СУ.

191

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но сега сме член на ЕС и НАТО и вече имаме тоалетна хартия и банани.