28

морски

преди 6 години

Как кой?Путин е виновен и за земетресението и за наводнението и за ураганите и за липсата на бамбук за панди те.

27

Либераст

преди 6 години

Как кой? Тръмп е виновен! Импийчмънт! Веднага! При Обама нямаше бедствия и аварии, а всичко бе по мед и масло. Той контролираше природата!

26

КОЙ

преди 6 години

"Кой е виновен за природните катаклизми?" - Разумен въпрос! Кой, например, предизвика чудовищните изблици на материя от Слънцето? И магнитните бури? Кой предизвика дрейфа на континентите? Кой предизвика Всемирния потоп? КОЙ??

25

Госпут

преди 6 години

Аз ли ги пратих в САЩ.

24

Анонимен

преди 6 години

За природните катаклизми виновна е природата, кой друг.

23

Анонимен

преди 6 години

До провинциалиста който се прави на администратор на сайта!!!***, такива ръбести глАви като теб са виновни за всичко лошо което се случва на човечеството към днешна дата.И нещата ще стават все по-зле защото "Ръбестите глАви" като теб ще ставате все повече и повече до момента в който достигнете точката на саморазрушението.П.П. Трий си не ми пречиш........

22

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо страшно в тези урагани/тайфуни. Живея в Китай, където годишно има по няколко. Последния срашен беше точно Хато и още един веднага след него. Обаче всичко така е проектирано и построено, че до ден след тайфуна всички пътища са отворени. Живееш ли в стомано-бетонена сграда, паркираш колата в подземния паркинг, не излизаш навън докато трае тайфуна (най-много ден-два) и всичко е супер. Даже тока не спира.

21

Анонимен

преди 6 години

като се затопли климата, урагани няма да има, трябва само малко да почакаме - за тези които ще сложат "-" да почетат малко физика

20

Анонимен

преди 6 години

Каква ирония - страна, която опустоши половината свят е връхлетяна от мощни урагани, с нищожни интервали между тях...

19

До 17

преди 6 години

Ураганите и ги предизвика Путин. Просто е забравил вратата на Евразия отворена и става течение.

18

Анонимен

преди 6 години

Невероятно е как още има хора които си мислят, че тези климатични явления са всъщност наказание от някаква виша сила...

17

Анонимен

преди 6 години

Краварите трябва да ги задължат да карат коли с работен обем 600 куб см. За да отложат малко бедствието, което ще ги заличи от Земята. Защото с тези 5 литрови двигатели, неотговарящи на никакви екологични норми, вече са в гроба!

16

Гюнтер

преди 6 години

Каквото повикало,такова се обадило!

15

Анонимен

преди 6 години

До ПанталеевАми ако имаше поне малка идея как и къде се образуват тези урагани щеше да разбереш защо в Русия ги няма... ама то трябва да се помисли малко преди да се пише, а това ви е чуждо.

14

morelini

преди 6 години

Колкото и да се отрича връзката между климатичните промени и природните катаклизми явно има някаква връзка.Глобалното затопляне е факт учените са категорични...Което зависи от човечеството нека да го направи...да се намалят вредните емисии И тези които трябва да дават пример защото те най много замърсяват....начело с недоразумението Тръмп...те го нарушават...имам в Предвид Парижкото споразумение...Да му мислят идните поколения....

13

Анонимен

преди 6 години

АНТИЦИКЛОНЪТ ЛУЦИФЕР ВИНОВНИК ЗА АДСКИТЕ ГОРЕЩИНИ В ЕВРОПА,

12

Панталеев

преди 6 години

Американците са си го заслужили,защо няма такива работи в Русия

11

Настрадин Ходжа

преди 6 години

Тръмп изважда САЩ от Парижкото споразумение за климата. САЩ не ги засяга това.

10

aa1830

преди 6 години

Ураганът "Хора" е виновен! Колкото по-рано се осъзнае толкова по-добре!

9

W

преди 6 години

Няма нищо случайно. САЩ са най-големите замърсители с СО2 и същевременно тези, на които най-малко им пука за климата, понеже имат пари и силна икономика и се мислят за безсмъртни. И 20 урагана да ги ударят, ме съмнява да се вразумят.