15

Циник

преди 6 години

Не е виновен търговския обект ли?Я пак?Кьоролсун табелата бе?Ако аз изкарам вмирисана риба на пазара - няма ли да ми потърсят сметка?

14

Анонимен

преди 6 години

Абе хората се опитват да ви нахранят с по деликатесни продукти вие пак не доволни! Тези червейчета са полезни като влезнат в организма ви почистват цялото ви тяло от излишните мастни наслоявания. ха ха ха ха ха ха! Територия второ качество народ трето а продуктите десето. Ха честита ви демони-крация нали затова скачахте и вирихте двата пръста?! Или се бъркам???

13

анонимен

преди 6 години

нали хвалите кварталните магазини а те зареждат от борсите а там е отвраттова сигурно е от резерва с черни кокали и черно месо около тях

12

Чист ариец

преди 6 години

Kaто не можете да родите новина, ходите да ровите по фейсбуците на хората. Ама нали мамин Прасчо ви е спуснал опорни точки на всеки 5 мин. новина, иначе - вън!

11

Eeee...

преди 6 години

To da bqha samo piletata neka4estweni zdrawe mu kaji!

10

Ангел

преди 6 години

Търговския обект не е виновен.Виновни са тези които са произвели тази стока.

9

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Ей за това аз откога повтарям - никакви заплати на работниците! Като видят пари, хукват по магазините, вместо да работят, а и почват да се оплакват!Трябва да работят по 18 часа на ден, за да нямат време да мърморят! На обяд - в стола има пилешко. Аз ще се оправя насаме с продавача за намалението на цената, а работниците въобще нищо няма да разберат!

8

преди 6 години

Тези бутчета ако са фабрично замразени едва ли ще е виновен търговецът. Ако са охладени и не са се съхранявали по изискване на около 3 / 4 градуса първо ще се смиришат, ще лъхат на ***, а ще им е нужно още време "за стръвта", причината може да е пак в производителя или доставчика, но не изключвам и самия търговец ако е див мърляч. Тук е моментът на пазара, който не работи по правилата, няма да има клиенти и фалира. Не се доверявайте лековерно на големите търг вериги и там са факири по магарии!

7

Анонимен

преди 6 години

Идеални са за виетнамско или китайско ястие.

6

От Добрич

преди 6 години

Нашите суджуци са най-вкусни

5

Анонимен

преди 6 години

Сега някой, който разбира да каже има ли шанс да ги осъди?

4

даам

преди 6 години

От кварталните бакалии ме е най-страх да пазарувам месо. Купуват всякакви *** за максимум печалба. Онзи ден отивам в кварталния магазин и там сигурно 20 кила пилешки бутчета изсипани на витрината. Ама ужасни на вид. Викам сега с какво ли ги пръскат за да са свежи, докато ги изкупят. Пиле купувам само от известните вериги. Такива пакетирани с незнайни етикети не! Навремето пилетата бяха само замразени и нямаше съществена опасност ама с тези охладените.

3

Анонимен

преди 6 години

Откога фейсбук е източник на новини?

2

Професор

преди 6 години

Голяма работа. Да измият пилето под чешмата и готово.

1

Анонимен

преди 6 години

Стръв за риба с вкус на пиле :)