42

Анонимен

преди 6 години

Идете и вижте колко българи нямат дом, колко пенсионера едвам свързват двата края.Защо не се помага на тях, нали са български граждани.От къде на къде ще трябва да се помага на разни страхливци избягали от родината си и дошли да търсят милостиня в Европа.Нашите пра дядовци са се борили за тази държава и не са избягали за да ни има днес нас.На тях им дължим да си опазим държавата.

41

Анонимен

преди 6 години

До сега хрантутихме ромите, сега ще ни натресат и разни "бежанци" на доизглеждане. Аман от продажни ...... .

40

Анонимен

преди 6 години

За какво са ви тези пингвини бе? Някой кмет или партиен местен лидер си прави PR с настаняването на тези.Нали вече Сирия е свободна, защо не си ходят у дома.Сега ще започнат разни организации да го подпомагат звучно, децата им да са с предимство по училища и детски градини и пенсийка ще им дадат по заслуги) и накрая ще драснат за Германия, само малко да се осеферят.А и джамия да им построят сега в тва село, все пак като са решили да се подмазват на властта да го направят до край.

39

Кривондел

преди 6 години

Хората искат да живеят и да работят. При това - тук. Нека. България има нужда от работна ръка. Никой нищо не им е дал, освен шанс да работят и да изкарват с труд хляба си. Сложете си ръка на сърцето и кажете - ако не бяха мюсюлмани - всички щяхте да им се радвате, нали?

38

Анонимен

преди 6 години

умилих се направо, големи толерасти, голямо нещо

37

Анонимен

преди 6 години

Всичко е по-добро от повредени от комунизъм, крадливи, извратени селяни русофили които докараха България дотова положение !!!

36

Анонимен

преди 6 години

Между другото, правят ли се общи референдуми за целия ЕС? Интересно какво мислят хората по въпроса с "бежанците" - безопасен ли е приемът им, възможна ли е интеграцията им, по-приоритетни ли са нуждите им от тези на местните хора? Щото силно се съмнявам, че и германците са толкова въодушевени от идеята да се омешат с ислямистите насила.

35

Анонимен

преди 6 години

На въпроса "защо": защото ЕС иска така. На въпроса "защо ЕС иска така": никой не знае. На въпроса "какео можем да направим": можем да направим референдум, подобен на английския.

34

Анонимен

преди 6 години

Дом, работа, спокойствиеКолко българи могат да се похвалят с подобни екстри?

33

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ СТАТИИ СА С ЦЕЛ ПРОМИВАНЕ НА НАШИТЕ МОЗЪЦИ ДА СМЕ ПО-ТОЛЕРАНТНИ!!!СЪЩОТО Е КАТО СЪС СТАТИЯТА СЪС ИЗГОНВАНЕТО НА 100 ГОДИШНИЯ АВГАНИСТАНЕЦ!

32

Циник

преди 6 години

Ето това - се казва "социален дъмпинг" Както повечето реално мислещи българи , и аз си задавам логичния въпрос - къде е държавата , когато пенсионери бъхтали цял живот са принудени да се изхранват от контейнерите за смет? Как за социални *** непомръдвали и пръст...се намират и къща, и работа...а за гражданите на тази страна на никого не му дреме! Ако не друго стигнахме Германия в това отношение - да плащаме та да храним алахогъзни търтеи! Щели да се върнат в Сирия...ще...ще ...като цъфнат н

31

или те или ния

преди 6 години

Никаква измислена толерантност,съпричастност и прочее,либерални глупости ако искаме да оцелеем,време разделно е...

30

България

преди 6 години

Хващам се на бас че чужда фондация им е помогнал да останат директно с пари и са им намерили турското село, отцепването на части от България върви с пълна сила под егидата на бб! Къде в симеонов читам, сериозен журналист трябва да разследва случая, данс също. Има чужда намеса сто процента и национално предателство!

29

Анонимен

преди 6 години

Сирийците са много свестни хора,образовани,трудолюбиви и нямат нищо общо с афганистанци,пакистанци и подобни.

28

Анонимен

преди 6 години

Последното изречение е най-хубаво.

27

Анонимен

преди 6 години

"Тия нали щяха да си вземат чукалата и да се махнат от България? Какво правят още тук?"От Ислямска държава са им наредили да останат, за да са свръзка с терористите, които ще идват тук, иначе едва ли им е толкова голям зор от цял ЕС точно в България да живеят.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТия социално слаби германци ли са? Ако да - тука да дойдат, с тия социални помощи ще са царе.

25

Анонимен

преди 6 години

Силно ми приличат на кюрди. Защо не кажете, кюрди ли са? Веднага ще се промени отношението, поне с малко.

24

Анонимен

преди 6 години

И сега се започва - имат право да доведат деца, внуци, цялата фамилия. Един приет и още десетина придошли. И от всеки по пет деца.... Изобщо нямат намерение никъде да се връщат. Бойко, Бойко... дали историята ще те запише като ***?

23

Анонимен

преди 6 години

Бетер турски сериял... Лигава, йофтина статия...