64

1

преди 6 години

В стремежа си да навредят на САЩ Китай и Русия създадоха чудовище с водородна бомба.Не луд с картечница, какъвто е синонимът на модерен ужас,а луд с ракети и водородни бомби.Но този лудия е на границите на Китай и Русия, а щатите все пак са на 10000 км.Американците освен че са далеч имат и много ефективна противоракетна отбрана, да му мислят тези които са наблизо.Основния виновник е Китай и явно американските и западните инвеститори ще трябва да преосмислят инвестицинната си политика...

63

анонимен

преди 6 години

Този ***/на лицето му е изписано/, скоро ще си получи заслуженото!

62

Бау

преди 6 години

До 93И това какво точно ни топли нас? Искаш война ли ? Ядрена ? Може би смяташ, че ако настанат страшни времена ти ще блеснеш ?

61

Анонимен

преди 6 години

До БауС. Корея е официално в състояние на ВОЙНА със САЩ! НИКОГА не е подписван мирен договор!

60

Бау

преди 6 години

До 90Значи нека избие милиони американци, за да накаже политиците им ? Това ли е метода ти на разсъждение? Предполагам трябва да метнат една бомба тук, за да избият ромите, които ходят да просят и крадат по света или да премахнат Бойко.... Гениален си.

59

Бай Иван

преди 6 години

До АнонименЯвно си много *** за да не си разбрал, че само така Северна Корея ще избегне участта на безброй държави и правителства не желаещи да преклонят глава пред американските агресори. Последните примери са Авганистан, Ирак, Либия и Сирия! САЩ разбират само от военна сила! Дрънканията им за демокрация са само пушилка и прах в очите на наивници и ***, ато тебе!

58

Анонимен

преди 6 години

Много добре! Следващия ядрен опит трябва да е върху Вашингтон!Краварите от добро не разбират - само бой по краварските кратуни!

57

Бау

преди 6 години

Целият свят се притеснява от ... един човек. До там сме я докарали. Който му продаде на този ядрено оръжие трябва да бъде разпънат от 4 коня.

56

Burzum

преди 6 години

Ким върви към световно господство.

55

Анонимен

преди 6 години

TURCIA PRODALJAVA S OPITITE SI DA POSTROI QDREN SAMOLETONOSACH , OPITITE PRODALJAVAT DA PRICHINQVAT ZEMETRESENI V EGEISKO MORE , GYRCIA I MEJDUNARODNATA OBSHNOST MOJE DA SADI TURCIA

54

Циник до 133

преди 6 години

Блокадата на Северна Корея се затяга...ако Русия и Китай спрат помоща си за нея...севернокорейците буквално ще изпукат от глад!

53

Циник до 148

преди 6 години

Не си прочел предните ми коментари!Иначе щеше да знаеш че САЩ ме отвращава!Но никога няма да ръкопляскам на охраненото комунистическо с ви не!

52

Циник до Василев

преди 6 години

Ми не е така...севернокорейците не показват характер!Те маршируват под трибуната на охранения Ким..с тройната гуша...като българите по времето на Тато...марширувахме...и оставяхме мазни отпечатъци по витрините на Кореком!

51

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

North Korea..Invictus!! The Usabitches...no way!

50

Циник

преди 6 години

Единктвената комунистическа държава успяла да направи шпагата между идеология..и пазарна икономика е Китай!50 годишен бивш учител направи Али Баба..и стана милиардер...през 90те дилър на годината в Ролс Ройс - стана човек продавал на бартер в Китай...за тъ па ци те като психопата...и анонимния психопат обяснявам - човека е приемал равностойност на Ролса във хиляди велосипеди! Китай има умни водачи...а България гъмжи от психопати!

49

Циник до Василев

преди 6 години

Не е така...Корейците вече правят хубави автомобили....Samsung....Ярък контраст - дето е стъпнал комунист - трева не расте!В Северна Корея - плъхове и мишки - изчезнаха там - народа ги изяде!

48

EMSC > Earthquake

преди 6 години

2017-09-03 03:30:01.32hr 54min ago41.37 N 128.99 E 25.9 CHINA-NORTH KOREA BORDER REGION

47

Анонимен

преди 6 години

Въпрос на време е да направят по голямо изпитание и земетресеное с магнитут 9 по Рихтер.

46

Циник до Василев

преди 6 години

Такава е тя Василев...мъни тейк дъ Уърлд араунд...харесва ли ни...или не...Ако не друго - немците след загубени 2 СВ успяват като Феникс да се родят от пепелта!И ако не друго...живеят по-добре от останалите 176 държави след тях.

45

Хм

преди 6 години

6,3 по Рихтер няма как да стане от обикновен ядрен взрив.Ако корейците разполагат с водородна бомба,то даже и ракети не им трябват-достатъчно е една подводница да приближи Западното крайбрежие на САЩ.На разломът Сан Андреас не му трябва много.