154

Анонимен

преди 6 години

В България крадците са защитени от законаНа стрелеца не му мърдат поне 2-3 годинки в затвора

153

79117

преди 6 години

Вторият крадец заловен ли е? Него ще го съдят ли? Кой брани собственвостта ни? Кой брани плодовете на нашия труд? Кой гарантира сигурност на нашата собственост? Без да копне, без да пипне мотиката, нахлува и си бере. Сега водят разследване - ама за кражбата или за защитата на имота и плода от много усилия и труд?

152

Факт

преди 6 години

До Ф.М. ДостоевскиИма закон в САЩ,който позволява употребата на оръжие за защита на частна собственост!

151

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

приемане на закони за неизбежна самоотбрана и защита на частната собственост подобни на американските-------------Кой точно закон в Щатите позволява да убиеш човек, който бере грозде?С какво берящият грозде ти застрашава живота, та да има някаква самоотбрана?

150

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

До Анонименприемане на закони за неизбежна самоотбрана и защита на частната собственост подобни на американските-------------- Никъде по света законът не позволява да убиеш човек заради вещи, в случая за щайга грозде. И християнските канони не го позволяват. И хан Крум не е убивал крадците, а само им е режел ръцете. Набийте си го в *** животински глави (защото само животно може да убие за щайга грозде). И даже при комунизма изучавахме и порицавахме Юрталана от "Снаха".

149

Анонимен

преди 6 години

МОЖЕЛ Е ДА ИЗВИКА ПОЛИЦИЯ НО КАТО ГИ ЗНАМ КАКВИ СА СИГУРНО НЯМАШЕ И ДА СЕ ПОМРЪДНАТ!!!!НЕ ЗАСТАВАМ НА СТРАНАТА НА СТРЕЛЯЛИЯ САМО ЗАЩОТО ГРОЗДЕТО НЕ Е БИЛО ОГРАДЕНО С ОГРАДА!--------АКО ИМА ОГРАДА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ!! НО ТАКА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАСТРЕЛЯ НЯКОЙ ЩЕ МУ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ НА ПЪТЯ ИЗВЪН ДВОРА МУ!------ИНАЧЕ В СЛУЧАЯ ТЕ ДОБРЕ СА ЗНАЕЛИ , ЧЕ ГРОЗДЕТО ИМА СОБСТВЕНИК1!

148

IZRUSEN

преди 6 години

SAS SIGURNOST VAPROSNITE KRADCI SA OT VIATOVO>>>BASTION NA IZMAMNICI>>>BRATIA NA ALO IZMAMNICITE OT GRADDD LEVSKI

147

напразни коментари

преди 6 години

ми от крадци какви закони срещу крадци искате! осигурили се!

146

Мен

преди 6 години

По-добре заглавието да стане: "Застреляха крадец- на хората им писна..."

145

Анонимен

преди 6 години

Слави вместо да вдига шум до небето с глупави референдуми , можеше да направи един за приемане на закони за неизбежна самоотбрана и защита на частната собственост подобни на американските . Мисля че така престъпността сред по-тъмните ни съграждани (а и сред по-светлите) би намаляла драстично

144

Валентин

преди 6 години

И добре е постъпил собственикът. Иначе, ако обеше опитал с добро да ги спре, сега щяхме да четем, че собственик на лозе е бил убит от нагли крадци с криминални досиета, но на воля. После по една условна и айде пак.

143

Иван

преди 6 години

Правилно е постъпил човека .Утре пак нека доидат да берат.

142

Рок енд рол

преди 6 години

Е аз докато накълва тука, изтриха коментара.

141

Рок енд рол

преди 6 години

До nerealist. Не бе човек, хората не искат това. Разбира се, че не трябва да ходим с пищовите с обран мек спусък. Просто хората искат ред. Равни права и задължения за всички. Това е!

140

AF

преди 6 години

Всеки посегнал на чужд имот/жена/дете/човешки права/суверенитет /държавна граница/изнасилване/грабеж и какво ли не още трябва да бъде ЕЛИМИНИРАН НЕЗАБАВНО.ДОБРЕ И ПРАВИЛНО Е ПОСТЪПИЛ СОБСТВЕНИКА.Тези дето са дошли да крадят не са били гладни

139

ognyanz

преди 6 години

Дори и да му дадат условна присъда, със сигурност ще му вземат пушката. И ако следващият път пак завари крадци в лозето си, как ще се оправя с тях? С голи ръце? Нашите пишман-патриоти, докато бяха в опозиция, от време на време говореха за разширяване на обхвата на неизбежната самоотбрана (сега е само в жилището) но след като влязоха във властта и дума не обелват за това.

138

Анонимен

преди 6 години

Не е постъпил умно . Очиства и двамата , изкопава един трап с два метра дъбочина зарива ги там и край, готово. Има крадец от етноса , има проблем. Няма крадец , няма проблем

137

Палмето

преди 6 години

И за какво му е била тази пушка ,питам Аз.След като ще бъде прибран в панделата,а лозето ще се върнат да го дооберат цялото.Значи като те крадат,лошо.Ако гръмнеш още по-лошо.Абе всъщност,този .. главният де прокурора,я вземете го хванете за едно публично интервю/пресконференция/ .. по въпроса за правата за личното оръжие на гражданите,и свободният достъп до него.Нали имаме граждански права ? Нали имало закони в държавата ? Егати и законите,когато не можеш да си защитиш ,семейство.

136

Анонимен

преди 6 години

Явно пушката не може да свърши качествена работа.Затова АК 7.62

135

Анонимен

преди 6 години

Ама те не крадат, те само си берат.Лошо за човечеца-ся съд,затвор,а колко много още берачи има само за отстрел.