9

Ради

преди 6 години

Учителите, които ползват материалната база и името на СМГ в съботно-неделния си платен прием, да датат имената си за частна школа, извън пределите на училището, в случай че претендират за някаква почтенност. На проверка би следвало да подлежат и договорите им за този извънреден труд, както и договорите им с други учебни заведения. Какъв сбор от трудова заетост се получава? И в този контекст не би ли следвало да освободят местата си, поради изтрещяване или "Синдром на прегарянето".

8

Уууу,

преди 6 години

Да махат този герберски кърлеж,за да започнат спокойно учебната година. Как ще работят с този закоравял злобар?

7

zdr

преди 6 години

До 5 АнонименИ ти си сладур.Жалко за децата в доброто старо СМГ.

6

Бат Минко

преди 6 години

Ми на тия *** даскалици кат не и харесва да напуснат и да отидат в строш маша у Плвене да преподават на буковлъшките математика.Той за тва е директор да взема решения а не да пита тоя и оня.Представям си как50 човека вземат решения....

5

Анонимен

преди 6 години

До zdrКакво е Европейското Кенгуру бе, сладур, след като в България има ДВЕ негови конкуриращи се издания с различни организатори?И какво значение има това нещо, при положение че децата от СМГ вместо да се занимават с де.билски състезания се връщат от международни олимпиади с медали?

4

Анонимен

преди 6 години

Директор на училище не е равнозначно на папа-доживот.Щом не може да се сработи с колектива-чупката.Преди да стават директори трябва да минават на психотест.

3

Анонимен

преди 6 години

До donМи бегай и ти кандидатствай. Ама това е СМГ, а не селското школо, дето ги карат тъмно-*** под строй.Мислиш ли, че имаш сили да се пробваш?

2

zdr

преди 6 години

Като сте толкова добри,защо учениците ви не са се класирали на Европейското кенгуру и защо ходят на частни уроци при преподаватели от НЕЕЛИТНИ гимназии?

1

don

преди 6 години

за тяхните места има много кандидатиа онази се бори да вземе влакта и голямата лапачкатова може да се случи само в България