7

Бай Х

преди 6 години

До Boko bo"България е държава с огромна полиция на глава от населението, дял от БВП надвишаваоттози в Германия, Франция и др."- това не е вярно ... и е чиста манипулация.поради факта, че проучванията за това се правят на различна база при нас в МВР влизат прекалено много структури и затова бройката става огромнаа в германия например полицията си е полиция, жандармерията си е жандармерия, пожарната си е пожарна ...при нас всичко е общо и по тия проучвания се броят за полицаи

6

Анонимен

преди 6 години

По принцип в "държавата" нищо не се случва без помощта на някой полицай.

5

Анонимен

преди 6 години

Да, но ако му бяха отнели пистолета, той щеше да я убие по друг начин. Това не би я спасило.

4

Анонимен

преди 6 години

Който има право да притежава оръжие, бивши полуцаи със стаж над 10 години, и редица набедени бизнесмени, знае, че службите КОС са като императорски покои. Там не можеш да припариш, груби, прости, алчни, далавераджии. Ухажвани от бизнесмени които станали авджии, като новозабогатели. Те ухажват Косаджиите и финансови. Нали от него идва разрешението. Така са се самозабравили, че са по-великия от гл.секретар. Това се знае и нищо. Дали му пистолет като юридическо лице??? Защо? Платил на КОСа, уредил.

3

реформи

преди 6 години

9 години тези служители на МВР са получавали заплата а се оказва че не са работили!!!а само те ли са?в полицията е пълен бардак за който плаща целия народ,хубаво е че на напоследък вече много хора се питат защо плащаме след като полицията не работи?и искат бързи и сериозни реформи и съкращения,но журналистите не дават думата на народа а само на вечно искащите пари полицай.

2

Айдее,

преди 6 години

изгоря КОСаджията!

1

Boko bo

преди 6 години

България е държава с огромна полиция на глава от населението, дял от БВП надвишаваоттози в Германия, Франция и др. И пак нищо. Мързел и непукизъм на н-та степен. Полиция е другото име на Мафията в Бг. А Мафията е правителството и полит. класа с техните задкулисни шефчета.