73

Анонимен

преди 6 години

Всички си правят реклама на гърба на Путин след срещите. Кой знае как се потят обилно и треперят при самите срещи.

72

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Макарони с яйца-ти кремълско фенче първо вземи та научи правописа.В четири изречения имаш 13 грешки...Ама то у русофил откъде акъл...

71

Макарона Макарона

преди 6 години

Макарона.. Е-е-е Макарона!"няма да му позволи да се измъкне с каквото и да било"

70

Анонимен

преди 6 години

тези които арабизираха страните си имали гледна точка.. сигурен съм, че много хора се интересуват от нея, особено Орбан!

69

Макарони с яйца

преди 6 години

Дори Бонапард макар и толкова нисък се е звеждал когато над главата му са съскали сабите на московците и донските казаци,а днешния Бонапръднайлон да оди в Неапол да си мери фидето за което твърди че било макарона съсна едно ссс400 одма ще бега у Либия да се крие у арафатените роднинии батя Бойдко да не усет с кого са гушка мале, всеки ден си говорел със СултанаНормадия Неман- дори водка не са пили и играли частушки, а са оставили дълбока и дълга следа за това какви са истинските мъже

68

goso

преди 6 години

факт е че има договор от 1994 година, където Русия декларира че признава и уважава териториалната цялост на Украйна и е гарант за нея. Тогава Украйна предава ядрените си оръжия на Русия. Факт е също и че Русия се опитва да се обгради със спонсорирани марионетни държави, зависими от нея, напр Беларус, а там където това не и се отдава създава "замразени конфликти", например освен тук обсъжданите Донецка реп, също и приднестровска реп. в Молдова, Абхазия и ю. Осетия в Грузия, карабах в азербеджан/а

67

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Ролята на Рассия е да осигурява цивилизованите страни със суровини и енергийни ресурси.Всичко друго е поза и избиване на комплекси...

66

Анонимен

преди 6 години

Разликата от единия до другия е от небето до земята . ...Чак толкова не е висок Макрон. Разликата е 7-8 сантиметра в негова полза.

65

Анонимен

преди 6 години

Путин е номер едно!!!!В класацията за най-ниски ръководители на на държави, както и в класацията за най-издигнати жужета.

64

до 66

преди 6 години

Тоя ще си стреля още малко ракетки, после - къде беше туй Северна Корея на картата.

63

Анонимен

преди 6 години

Щом и французите почнаха да си прават майтап с руските джуджета ,можете да си направите сметката.Русия е икономическо джудже и е длъжна да се съобразява със запада.

62

Анонимен

преди 6 години

Абе само да попитам каскеттите дали си спомнят кога освободиха българските сестри в Либия? След намесата на "великата" Русия или след намесата на "незначителната" Франция?

61

Анонимен

преди 6 години

Кой е американо-еврейското протежеМокрон? И какво може?А Путин знае кво иска и го прави- руската част на така наречената Украйна- на Русия

60

Анонимен

преди 6 години

Истината е някъде там...

59

Анонимен

преди 6 години

Абе те в Украйна вече се усетиха,че лапнаха дръвцето,надявайки се от запад да потекат реки от мед и злато.Но не би.Щое по-зле са и от нас.При мин.заплата от 125 евро с кеф идват тук да работят за 500 лв.Да им е честита и на тях демокрацията.

58

Бай Иван

преди 6 години

Помните ли на изборите във Франция как обвиняваха Льо Пен за баща и ,че убил някакъв емигрант ,а убийците от ,,прав сектор,"които убиха много възрастни и деца ,изгориха живи хора в Одеса и т.н в Украйна, която Макрон ще закриля така яростно ,Тях кой ще обвини?

57

Анонимен

преди 6 години

Вие знаете ли, че Брикс сипровеждат редовно срещина високо равнище.Пропусналиса да ви информират? Случайностиняма. Нарочно ви държат натъмно.

56

Гешо

преди 6 години

До Бай ИванДа се надяваш на неволята не помага, ако искаш нещо трябва сам да го направиш ( ако искаш) . Никой не е виновен че сме затънали до шия в калта, лошото е че много БЪЛГАРИ не искат нещо да направят за да излезем.

55

Анонимен

преди 6 години

Когато се въртиш в омагьосаниякръг на някаква западна пропагандаси оставаш ограничен и в единмомент събитията те изпреварвати изненадват.

54

сс

преди 6 години

Ха-ха-ха....нямало да позволи на Путин! Велики комици са французите - Бурвил, Луи дьо Финес, Пиер Ришар ,Макрон.