62

до 68

преди 6 години

Правилно аркадаш. Пък и ако си оберете талаша от Европа и България, че да станете с още няколко милиона повече най-добре ще направите.

61

Анонимен

преди 6 години

До 67 напълно те подкрепям.. но как да им го обясниш. Спорят за Турция и то с българи. Кардешлер елате на себе си.. нима имате съмнения че европа е по силна от нас. Оставете ги да си пишат. Гледайте си работата и утрешния ден. Ние ще победим европа само ако сме единни и умни без да отговаряме на провокации. Но как ще стане това след като сте седнали да спорите с българи. Не на ниво

60

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА сега се замисли как един квартал на Константинопол държи територия колкото 1/3 турция и кой е по-умен!

59

Анонимен

преди 6 години

Гледам отстрани и се натъжавм. Обръщам се към турските фенчета тук в Форума. Защо отговаряте на провокации. Всеки фен на Ердоган и Турция не е спокоен ли? Какво ви е притеснението че отговаряте? 90.000.000 народ е зад гърба ви. 2 та в нато армия е зад гърба ви. Извива на цяла европа ръцете. С русия най добри бизнес партньори и и. Защо спорите с хора чиято държава и народ е един квартал на Истанбул. Не ви ли е срам да спорите. Всеки турчин тук в бг да спре да отговаря на провокации. Срамно е!

58

Анонимен

преди 6 години

"Напротив, ще ме удвои. В историята е показано, че белите могат да владеят всички континенти !!!!"Статистиките не казват това... Ти не си успял да владееш собстветата си страна...византийско, турско, руско сега европейско владичество...пий една стеудена вода!

57

Анонимен

преди 6 години

НИМА ЕРДОГАН НЕ ЗНАЕ, ЧЕ АМЕРИКА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРЕИТЕ И МАСОНИТЕ. КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ...

56

До 61

преди 6 години

Кюрдите си имат държава, която е под османско робство все още, но не за дълго.

55

Анонимен

преди 6 години

Точно така не и кюрди в Турция.. вземайте си ги в европа и си ги обичайте..ще си отивате. Ние никога няма да позволим..ако ще и света да се обърне. Аз от личен опит знам че кюрди и роми са обичани от вашата шефка в европа меркел..която скоро ще се срути.

54

Анонимен

преди 6 години

Какви са плановете на България...Радев какви цели има...Ще спаси ли България от изчезване! :-) Какво осъществи от обещанията си до сега...:-) Че не четем за него! Какво прави, какво казва...абе имате ли президент!?

53

Анонимен

преди 6 години

...хиляди години. Политиката ви спрямо Палестина е поредното доказателство. В момента се стремите към физическо заличаване на европейските нароси. Вие стоите зад бежанците'. Хитлер го е казал - око за око, зъб за зъб. Това е ваш принцип. Не очаквайте по-различно отношение от такива като мен. Децата ви ще разберат за какво говоря. Лек ден!

52

Анонимен

преди 6 години

Ерсдухан на всяка манджа мерудия.Ама идва в повече и разваля гозбата.

51

Анонимен

преди 6 години

Аз се моля турците пак да скочат на Европа, ние ще пострадаме временно, но скоро след това Турция няма да съществува и Константинопол ще бъде измъкнат от ноктите на диваците!

50

Анонимен

преди 6 години

До 33 - Не сте запознат с еврейството. В Стария завет или Тората пише, че Яхве обещал на евреите месия, който да завладее света за тях. Пише още, че Яхве им заповядвал да избият всички мъже, жени, деца, животни, и т.н. в новозавладените земи. Евреите имали и имат самочувствието, че са богоизбрани(пълни глупости). А в Талмуда пише отвратителни неща за неевреите(гои), както и за Христос, чието име не желаете да споменете. Ционизма е практическата реализация на тези отвратителни неща, писани преди.

49

До WHITE POWER

преди 6 години

Цвета на кожата ти...няма да те спаси от изчезване...

48

!!!

преди 6 години

"А независим Кюрдистан ?!"През крив макарон...не и в Турция! Ама ние ще видим вас как ще останете малцинство в България!

47

Анонимен

преди 6 години

Ти пак нещо бъркаш кюрди с турци.. За жалост в турция е пълно с кюрди..и второ константинопол няма.. колкото и да ти се иска истанбул се казва куче необразовано

46

Анонимен

преди 6 години

"Турците са диваци и много приличат на нашите ***. Като се возих в метрото в Константинопол и все едно бях в столипиново!"Кво си правил, в нашата дивашка теротория? Да си беше стоял в евопата!

45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТурците са диваци и много приличат на нашите ***. Като се возих в метрото в Константинопол и все едно бях в столипиново!

44

Анонимен

преди 6 години

Бяла раса ли? Че турците кви са..черни ли? Испанците? Португалците? Бразилия? Те кви са ? И те ли са черни... ейй ***... и още 25 год.да се минат пак няма да се оправим

43

Анонимен

преди 6 години

А независим Кюрдистан ?!