10

Анонимен

преди 6 години

До бай хХора от цял свят посещават гръцките плажове, включително и нашенци.Значи гърците са намерили метод да накарат плажуващите да не правят свинщини!

9

Анонимен

преди 6 години

Как кой?! Що за въпрос? АМИ КОЙТО ПЛАЩА ТОКА НА ШВЕДИТЕ.

8

МНЕНИЕ

преди 6 години

Трябва Полицията да арестува Плажуващите , както правят в Турция , да ги събере на едно място и да ги Взриви или Прегази с Микробус .

7

д

преди 6 години

Аз пък, миналата година бях в Австралия. Един остров, някъде на другия край на Земята. Дължава извън ЕС и Европа.Ужким аборигени, ужким неевропейци пък никъде боклуче ни из улиците, ни по плажовете видях...Великата България обаче- държава в ЕС и Европа. Уж европейци, уж културни, уж патрЕотЕ обаче...мръсотия и нечистоплътност навякъде. И, що така бе Миме? Ми, щото българинът си е такъв- *** и некултурник. Дори и нечистоплътен.

6

Анонимен

преди 6 години

Кой е сътворил такава свинщина?

5

naco

преди 6 години

Ами,ТОЗИ,който ще плаща за КТБ,"Белене", "Обществените поръчки","санирането",НДК,........,ДРУГАРИ!? НАРОДЕ????

4

Frez

преди 6 години

Pf ...mrasni vonlivi bulgari...

3

Анонимен

преди 6 години

направете го като на яз. Батак. Отиваш плащаш си за място, очертано ти е, имаш си чешмичка, в двата края има химически тоалетни и няма проблеми. Повечето от тия искат да минат тънко, е нямам как и вълка сит и агнето цяло. Така общината ще получава приход и ще има мотивация да го подържа, респективно плажуващите и те ще пазят!

2

Анонимен

преди 6 години

В гърция постоянно има полицаи и глобавяват, и то сериозни глоби, и няма тън-мън.а тук нито има полиция, а и да има - нищо няма да свърши

1

Анонимен

преди 6 години

Оляхте се с тази Гърция, Гърция та Гърция, тия лентяй, какво ги хвалите само. Да културни са, културни ***