52

Анонимен

преди 6 години

глад,коремни,преси тичане и стават нещата.Забелязвали ли сте разни племена в Африка или Южна Америка където се хранят малко и само с естествена храна какви плочки имат?Дори 60-70 годишни мъже.Като почнат да живеят в цивилизацията и да се хранят с храната която ядем ние и пускат шкембаците.Така е- като трябва да бягаш от гладен тигър по няколко пъти на ден няма как да си дебел.

51

развеселина

преди 6 години

На мен ми отне 6 месеца.Да вмъкна само, че жените не се захласват по плочки, а по яхти.

50

хммм

преди 6 години

това е невъзможно за 30 дни. Това са митове като истерията по уголемяването на членa чрез хапчета, или такива за отслабване които пиеш и за седмица сваляш от 40-50кг без диета, или правиш плочки по корема с ядене на чипс пред телевизора и носене на термо-колан. Красивото тяло коства на човек постоянство, огромни лишения в избора на храна и 100% отдаденост. Нормално го постигат хора които имат приличен паричен ресурс от някъде другаде и не работят 6 дни в седмицата. Всичко останало са глупусти.

49

Рок енд рол

преди 6 години

Както се казва - физика без химия не става! ;)А сериозно - за 30 дни това не може да стане. И първата снимка не показва с нищо този човек да е ходил редовно на фитнес години наред.

48

Анонимен

преди 6 години

Тренирал тренирал и накрая си купил малко "нацепин" и за две седмици резултата бил налице! :)

47

Някой

преди 6 години

Е това е за мъжете които искат плочки. Аз обаче неискам плочки, защото съпругата ми е оценила предимствата на единната монолитна цяла плоча, и на мен ми е добре така. А вместо да блъскат с железата напразно, тези момчета спокойно могат да отидат на село и да хванат по една мотика, та поне ще има смисъл от цялото блъскане и трепане.

46

Бау

преди 6 години

Просто си е отпуснал корема и не е тренирал една седмица на едната снимка. Отпуснати мускули и подут корем след храна. На втората снимка е седял жаден и гладен и тренирал като луд цяла седмица. Освен това е избръснат с тен и по-добро осветление. Мацките отдавна го разкриха номера как да се снимат и да изглеждат в пъти по-красиви.

45

Анонимен

преди 6 години

Колко бело е шмъркал...

44

Плочкаджия фаянсаджи

преди 6 години

ами ако имам плочки и искам да направя шкембе как става?

43

дебелак

преди 6 години

*** в космоса, на "преди" видеото просто се е намуал с чипсове и газирани напитки, задържал е вода за няколко часа и после си е върнал формата. Човека явно си тренира, тия резултати са пълен фейк.

42

Жоро Релефат

преди 6 години

само с една торба амфети ще свалите 30 кг за 3 седмици

41

Анонимен

преди 6 години

Разликата между ден 23 и ден 30 на снимките цепи фаянса. На човека за една седмица вените му изскочили, пък той си носи същите *** за доказателство, че е истина.

40

Анонимен

преди 6 години

Който тренира, знае, че подобен резултат само с диета и с изброените добавки не може да бъде постигнат за 30 дни. Цялото нещо е направено за доста по-дълго време с идеята да си продава bullshit програмата.

39

бирени атлети

преди 6 години

От личен опит мога да споделя, че за месец доста трудно можеш да се изчистиш толкова, поне не трайно. НО това което можеш да постигнеш с много труд е да се докараш до МНОГО по-добра форма. Не става въпрос да ти стане бицара квадратна, да си заличиш врата и другите мечти на чифтокопитните, а това да подобриш тонуса си и да свикнеш с упражненията от дадена тренировка. За месец не става да станеш от дивана и да изкараш плочки, но ако вече си тренирал доста има шанс. Пък този момък дали е успял...

38

...

преди 6 години

Очаквам да прочета коментарите за:химия,стероиди,стромбаи как му умрял п**са. :DАбе я по-добре си влачете коремите, сърбайте си парцуцата и бирата и се оплаквайте как "Това мой да стане само с химия" и "Е*ах ти химика" и други подобни завистливи коментари... :D :D :D

37

Анонимен

преди 6 години

Спрете да се тъпчете като невидели и да пиете бири една подир друга и ще се подобрите

36

Анонимен

преди 6 години

Много плоска лъжа. При преминаване от лежерен в тренировъчен режим дори няма видима промяна в мускулите първите 4-6 седмици, да не говорим да пораснат двойно. А теглото би го загубил само ако е на краставици и вода. Има и РЕАЛНИ видеа на хора, които за месец са правили по 100 лицеви опори на ден, резултатът е минимален или изобщо не е видим. А тази трансформация е продължила година и повече.

35

До Маринов

преди 6 години

С какво "това" се знимаваш, че твърдиш, че е възможно за 30 дена? На тоя историята му е толкова фейк, колкото фрапантно е да изглежда като на първата снимк, ако 7 години редовно ходи във фитнеса...смях.

34

Та момчето БЕЗ "

преди 6 години

плочки" си е мнго добре! Другият вид не ми харесва- като че има бюст.Бъдете слаби, не се "прехласвайте по "глупости" Няма да стане те по-красиви!Наблегнете на учение, разходки, разумно хранене, правете упражнения.

33

Анонимен

преди 6 години

пъпа