9

Страшно!

преди 6 години

Тази жена поддържа мафията на директори,прикрива всичко и навсякъде реди свои хора-този как се е промушил, не се знае!

8

Даскал

преди 6 години

Тая, да вземе да оправи материалната база в училищата в София, да изгони сдруженията, които са приватизирали 145 и 55 СУ и тогава да се произнася за СМГ.

7

иван

преди 6 години

НЕ С "ОСТАВКА", КОЯТО Е АКТ НА ЛИЧНО ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕ НА НАРУШИТЕЛЯ, А С "ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ" СЕ РЕШАВАТ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ!!!!

6

Шопо

преди 6 години

До ЗапознатаАко искаш,че ти я оправя ? Клавиатурата ,де...

5

Boto

преди 6 години

Кастрева си беше шеф на столичния инспекторат преди да е заместник министър и след това продължи да е. Всеки запознат знае, че на тази позиция тя може да влияе доста повече на системата отколкото като заместник министър (и то наоткачен министър).Предполагам сега ще има хейт, но тя е един от наистина добрите специалисти в тази система.

4

Запозната

преди 6 години

Извинявам се за разместения словоред.Клавиатурата не ми е наред.

3

Запозната

преди 6 години

До ЕленаМного удобниощипани госпожици! са на управляващите тия феодални владетели -директорите.Провеждат си политиката ,а когато някой успее да организира родителите на протест,тогава фарисейски се правят на

2

Дража Вълчева

преди 6 години

Я ! Кастрева много са я понижили ,бе !!!

1

Елена

преди 6 години

Я стига глупости!Директорите са недосегаеми!Феодални владетели.Имат си собствена държава ,колят бесят а учителите мълчат,защото ще ги прати на Улицата на безработните.по-скоро Кастрева ще си подаде оставка!