29

до 26

преди 6 години

Е, тя Меркелица като нададе вой Ердоган така се стресна, че взе та си го премести!

28

Анонимен

преди 6 години

Затворете неделните църковни училища!!

27

Анонимен

преди 6 години

До толерантнаТо и ти не правиш разлика от момчето, а си по скапана версия. Ти нямаш никакъв морал и ценности, защото твойто се нарича анархия. Нека на примитивния ти език да кажа "мрака пада, кошмарите се сбъдват" и то твойте

26

Сега да видим!

преди 6 години

Колко по-лесно беше преди 2-3 години, когато в България вилнееше един-единствен престъпник - Волен Сидеров, комуто приписваха неизвърше ни престъпления. Колко хляб и черен хайвер имаше тогава за главния прокурор и неговата говорителка, за грантови журналистки в частни ефирни телевизии, за десетки кошаревски свидетел за христомутафчиевци и шпиц-командоси, за политолози, за ректори на театрални академии, за протестъри, че и за обикновени бандити... Сега - истинско престъпление, свидетели няма...

25

Бай Тошо

преди 6 години

Ей весело си живеете вие при демокраията, не ви е скучно хич, а едно време за такива имаше уранови мини.

24

Анонимен

преди 6 години

Глупав младеж. Ако беше си изкарал немска журналистическа карта можеше да вилнее на воля. Дори и да го заловят баба Меркелица лично ще нададе вой, че му се нарушават журналистическите права и се подтиска свободата на словото....Също можеше да напише и публикува някакъв пасквил и да се самообяви за писател. Пак щеше да е имунизиран срещу полицейски произвол.

23

Midian

преди 6 години

До Баща. Не, старозаветни приятелю, нямаше да си излежиш спокойно присъдата, защото тогава пък, по твоята желязна първобитна логика, въпросните родители щеха теб да намерят, да те убият бавно и мъчително и да те запишат. Не усещаш ли къде куцат нещата?

22

Анонимен

преди 6 години

Глупав младеж. Ако беше си изкарал немска журналистическа карта можеше да вилнее на воля. Дори и да го заловят баба Меркелица лично ще нададе вой, че му се нарушават журналистическите права и се подтиска свободата на словото.

21

до толерантна

преди 6 години

Заплашила си мъжа си с убийство, за да не се противопоставя на манипулациите ти до лудост, правилно ли съм разбрал? И се гордееш със себе си?

20

мдааа

преди 6 години

Пак мирната религия!

19

Веско

преди 6 години

Не искам да си гледам децата в България

18

виновен

преди 6 години

Липса на морал, липса на ценности, липса на перспектива... Чалга, наркотици, алкохол, ментета, гмо, разврат, престъпност, безнаказаност...Всички сме виновни, че допуснахме това да се случва в България, днес.

17

толерантна

преди 6 години

До толерантенЛудите да се лекуват, а не да убиват. И моя излезе от контрол, но му обещах гъбки по криминална рецепта и сега е кротък и мил.

16

Анонимен

преди 6 години

Намирисва ми на джихадизъм!

15

Анонимен

преди 6 години

Каква е религиозната принадлежност на убиеца?

14

толерантен

преди 6 години

На жените им е вродено, да манипулират мъжа до лудост. Понякога нещата излизат от контрол.

13

Гробокопач

преди 6 години

Управлението на "Борисов 3". Но не е да не предупреждавах месец март, предупреждавах, че, стабилността на "Борисов 3", ще е за сметка на електората. Ама кой да верва? Той електората е гениален в своята простота и простотия;)))

12

Анонимен

преди 6 години

Ами какво да стори младежа след уроците в неделното църковно училище?

11

Гошу

преди 6 години

Сега ако малкия *** го пуснат, бащата на момичето да го издебне и да му порне гръкляна. Така е справедливо

10

Aaa...aman

преди 6 години

Очаквайте скоро адв Марковски да се появи по ТВ като защитник на това *** и да обяснява как той е добро дете, но бил провокиран...или как дете изобщо не е било там, за да извърши убийството.