79

Ico

преди 6 години

Всеки 20-ти или 20% от... Говорим за ромите, а журналистите са също толкова неграмотни.

78

Yakov

преди 6 години

"Спящ потенциал"? Някаква шега ли е или някой се опитва да приспи българския народ?

77

Анонимен

преди 6 години

С радост ги даваме на всеки, който ги научи да.работят! Само защо, като са толкова ценни, отвсякъде ни ги връщат?

76

Fam 7

преди 6 години

Bg medii sa mafia....ta te imat semeistva, deca, rabotiat denem i nostem...na tasi vazrast...

75

7+

преди 6 години

Всеки 20-ти и една пета са различни стойноости, Вера К. Александрова

74

Анонимен

преди 6 години

Да им го дадем на Германия целия този потенциал.

73

Анонимен

преди 6 години

Добра поне, че не са кфалифицирани и не могат да вземат работните места на българите, защото при ервоатлантизма работа няма, по добре те да са безработни отколкото българи. Ако се кфалифицират ще почват да подбиват цената на пазара (работникът е стока на пазара на труда) и капиталиста ще почна да взима по евтината стока и много българи ще останат без работа.

72

Анонимен

преди 6 години

Ето решение за българския бизнес. Евтина работна ръка напълно покриваща очакванията и реализацията.

71

Анонимен

преди 6 години

Вярно е , че са потенциал, но са по-скоро дежурен, а не спящ.Дойдат ли избори това са сигурни гласове за ГЕРБ, а тази им работа ГЕРБ плаща с нашите пари. Няма друго управление , което да е глезило толкова много ромите.Те са си заклети гербери, защото знаят, че Борисов е зад гърба им.Бандитите винаги са използвали добре потенциала на ромите, съобразно тяхната тясна специалност - кражби, мокри поръчки и др. такива.

70

WTF

преди 6 години

Ясно е, че над 90% от проблемите с ромите идват заради управниците, които толерират беззаконието. Обикновеният човек изплаща апартамент цял живот, а ромите живеят незаконно и необезпокоявани навсякъде. Ако аз утре си направя къща някъде в/около София, ще ме изгонят като куче обаче. А за една законна къща ти трябват 195 документа. Ако аз не плащам ток/вода, ще ги спрат. А те ги подкрепят заради гласовете им. Така че се задава краен национализъм и скоро ще го има в парламента за съжаление (или не)

69

Анонимен

преди 6 години

Дойче Веле като чуя ми се повдига.

68

Anonimen

преди 6 години

Щом ромите са нашия потенциал,спукана ни е работата.Направо да закриваме държавата.А щом германците ги виждат като потенциал за развитие,да им ги пратим,вместо да се пълнят с терористи.Иначе,ще си помислим,че ни се подиграват.

67

Само за протокола..

преди 6 години

.. - "спящият ромски трудов потенциал" трудно може да бъде събуден. Ако немците твърдят обратното - биха могли да ни дадат пример от поне една европейска страна / май-добре Германия/ , която е успяла да извади своите роми от щастливите им сънища!

66

anonimen

преди 6 години

Истината на България и трябва нови управници тези които ни управляваха до сега и тези които и сега ни управляват трябва да се махат.Те гледат само своя интерес и колко се може повече да крадят и да се дупят на чужденците.

65

Анонимен

преди 6 години

До Факт 63Което би било вярно,ако приемем смъртта(на една държава) за спасение.....за шахматистите разликата между смъртта и живота винаги е на един пръст от върха на острието, и "жертвоприношението", пък било то и на една "държава", няма никакво значение, стига острието да не преодолее единият пръст ръзстояние и да мине от другата страна ... а "жертвата" е без значение, важното е да сме "идеални" и да не губим от поглед "светлината на мрака"!

64

художника

преди 6 години

Преди време викнах двама * да прекопаят градинката пред блока. Спазарихме се за 20лв. * вика, батее дай нек,во капаро! И аз наивника му давам 10лв. Връщам се и гледам лопатите на земята, а от * ни вест, ни кост. Та "заспал трудов потенциал" ли са тия бе? Верно, за работа са заспали, ама за далавери очите им ококорени- също като на политиците ни. Явно, когато човек НЕ работи, го удря на далавери /без етнос и религия/ щото и Поповете са в същата схема!!!

63

Математикъ

преди 6 години

До Кратун: Е, ти пък сега... подробности! То реално, къде са 20%, там са и 5% и ще ти дам пример: баце Бойко получава 20 тона пресен суджук, току-що пълнен в свински черва. Накичват го с Цецо (че много тежък) по цЕлата къща в Банкя, и след 6 седмици суджука изсъхва и вече тежи 5 тона. Виждаш ли защо математиката на Александрова е съвсем прилична и правилна?

62

Джо

преди 6 години

за българските работодатели, ** са най-доброто, което заслужават. за българските политици, ** са най-доброто, което заслужават.

61

Анонимен

преди 6 години

Всички "роми" при танте Меркел,понеже гостите и от Близкия изток са на социална издръжка,пращаме и събуден трудов потенциал-"ромите" с голямо удоволствие.

60

АТАКИСТ

преди 6 години

до 74 Да ти имам изразяването, брачед!