9

Анонимен

преди 6 години

Хаха, неселението на територията е колкото голяма град в Европа или САЩВие защо си мислите че беше зора всички да са натикани като в консерва на едно мястоОтваряи консервата и"ядеш" ,така да се каже.ШАХ.

8

Анонимен

преди 6 години

Суджука каза, че дюнерите ни пазят.

7

Анонимен

преди 6 години

Оо, я стига глупости, има много по-важни теми за обсъждане. Примерно, как да направим така, че бежанците да получават халална храна?! Колко още джамии са необходими на все по-разрастващата се мюсюлманска общност в България?

6

Willow

преди 6 години

Абе вие не можете да се справите с ц-иганските издевателства,какво остава за терористи от ИД?!А не можете да се справите заради некадърност и щото работите за тях и си делите печалбите.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе,3,защо не се върнеш при второто пришествие.Нещо май ти хлопа дъската.Атентати е имало в цяла Европа през годините и на верска основа също.Днес говорим за модерна обединена Европа,която е заплашена от унищожение,заради глупостта си да приюти всякаква ***,неблагодарна за този жест.Те не искат да живеят в Европа,а да я завладеят.

4

Анонимен

преди 6 години

Ние имаме Боко.

3

Ние имаме терор

преди 6 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.

2

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да се обяви конкурс за клетки? Известни ли са вече имената на фирмите спечелили конкурс? Важното е бизнес да става и както каза Домуса много мързеливи за 460лв на месец. Не пипайте умерената опозиция протестираща срещу Дизел Гейт! Ето един екологичен начин на използване на превозно средство.

1

Анонимен

преди 6 години

Айде да не дърпаме дявола за опашката,като коментираме подобна възможност,а компетентните служби да са с повишено внимание и да си вършат работата,защото никой не е застрахован.Интересно е само,защо нападат Европа,която отвори широко вратите си за тях,а не Америка,която не ги иска.