34

Мекио

преди 6 години

Звучи логично. Оргазъм идва след мъжка коравина. Мъжка коравина идва след хубаво наспиване. Хубаво наспиване идва след "нямай грижа". Така беше тогава. Нищо не зависи от теб, нямаш грижи.А и няма казарма вече. Всички знаем как вафлите от пет от лафкатана поделението действаха на коравината. Имаше и хубаво тогава, божичко.

33

24 годишен

преди 6 години

Ами нормално нали преди 90-та тия жени са били млади, а сега вече са д,ърти, и нормално сега вече да не се е,ат.... ама, че статистики.....

32

Анонимен

преди 6 години

Едно е да получаваш оргазъм пред паметник, друго си е пред Баце. Целото женско Герб и фсички фризьорки получават оргазъм само на снимка да го видят.

31

Анонимен

преди 6 години

До ние (не) сме глупави"Или пък Morning Star който се субсидираше от БКП и не се разпространяваше на Запад?---Вие СТЕ некомпетентни. Morning Star беше орган на британската компартия. Преди това се казваше Daily Worker и "се разпространяваше на запад" без БКП.Неподготвен не се изказвай - правилото на чичко Рони Рейгън.

30

Анонимен

преди 6 години

Има логика. Тогава са нямали какво да правят, не са мечтаели за бляскави кариери, имали са по-малко информация на разположение, абе като цяло са били по-нормални. Сега нормалните са 1 от 10 и то да ги търсиш под дърво и камък. Всяка е или златотърсачка силиконка, или кариеристка, или артистка облечена като просяк или... абе големите претенции са жените сега.

29

Ани

преди 6 години

Те, защото са прокопсали при Путин, затова рускините масово се предлагат по сайтовете. Авторката има ли българско гражданство? Или само право на пребиваване?

28

Анонимен

преди 6 години

Преди 89-та всички мъже и жени изпадаха в оргазъм при вида на другаря Живков-неграмотен овчар от село Правец, ботевградско.Сега ръководството на БСП получава масови оргазми пред паметника му.

27

Анонимен

преди 6 години

А момичетата тогава гъмжаха от инфекции. Ниска полова култура. Хигиена никаква.

26

кифлички с мармалад

преди 6 години

Разбрах, че след 89-та кифлите почнаха да простетуират все повече..

25

беше кофти

преди 6 години

А помните ли какви тени презервативи продаваха по соца. Тогава размерите ли бяха такива?

24

Анонимен

преди 6 години

По време на робството жените бяха едни мърляви, смотани... Нямаше хубави дрехи, козметика, парфюми... Сега е друго, вижда се красотата на българката. . Жалко само, че все още има комунисти, но те си отиват вече и ще живнем.

23

Анонимен

преди 6 години

Сега поне навсякъде продават презервативи, по комунистическо бяха много дефицитни.

22

Анонимен

преди 6 години

Пратете си децата в Русия, там все още е мизерия и пият разни лосиони и шампоани.

21

Анонимен

преди 6 години

Имаше режим на тока и водата и нямаше тоалетна хартия=СМРАД! Сексът си беше затруднен.

20

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическото робство който не си плащаше тока му го спираха, а сега при демокрацията може да не си плащаш тока и ЧЕЗ нищо не може да ти направи, не могат да ти спрат тока, не могат да ти пратят частенс съдия изпълнител да ти продаде апартамента.

19

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията само неуките и некадърните нямат работа, живеят бедно и се стресират, че няма да могат да си платят тока защото са неудачници а кадърните и умните са добре при демокрацията.

18

До №25

преди 6 години

Няма работа за некадърните, неуките и мързеливите. И никой никого не може да изхвърли никъде за неплатена сметка за ток-ЛЪЖЕШ! Спират ти го и толкова, така беше и по време на комунистическото робство.

17

Анонимен

преди 6 години

Ми то при соца нямаше много какво да се прави. Сексът беше едно от малкото неща, които не бяха забранени. Телевизия имаше сутрин от 10 до 12 и вечер от 17:30 до 22:30 (уикендът беше изключение). Нямаше какво да се прави, затова се правеше секс.

16

Nana

преди 6 години

По-голяма глупост от тая скоро не бях чела!Но винаги може да е и по-зле

15

Анонимен

преди 6 години

НРБ беше концлагер, ограден с бодлива тел и по границата се стреляше на месо. Сега поне, на който не му харесва никой не го спира да се пробва другаде. Паспорта в джоба и хайде на терминала.