87

Анонимен

преди 6 години

До анонименАбе не знам колко са значими достиженията на арабите и др. мюсюлмани в миналото, но знам, че сега не могат да направят нищо свястно, а развитието им - културно, научно и технологично,е спряло някъде преди 1000 г. За това директно можем да обвиним ретроградната им консервативна религия. Подигравките са си напълно заслужени.

86

Анонимен

преди 6 години

96 - Е и - преди 1200 години ? А от тогава досега ? Какво ? Половината не знаят таблицата за умножение....Те таблицата за умножение половината не я знаят и тук и на запад. Виж само правописните грешки с които пишеш дори и ти!

85

Анонимен

преди 6 години

Познай какво! Западния варварина се усети и изгради култура, прати хора в космоса, разви науката до невъобразими висоти, докато източния културен човек в момента живее в колиба от пясък, с изключение на разни шейхове, който ще умрат от глад, точно 5 години, след като спрат да им купуват леснодостъпния материал. Говориш за времената, в които религията им не е била от такова значение. Виж какво стана с Европа, през ренесанса, когато си извади главата от ... Църквата.

84

Анонимен

преди 6 години

96 - Е и - преди 1200 години ? А от тогава досега ? Какво ? Половината не знаят таблицата за умножение.

83

Анонимен

преди 6 години

Когато на изток са гледали звездите, писали са поезия, полагали са основите на химия, физика, математика, медицина наметнатият с кожи западен варварин е клечал зад храстите по голяма нужда, бърсал се е с пръста и после със същият пръст си е чоплел носа.

82

Анонимен

преди 6 години

клекалото е и по-хигиенично,и по-полезно за стомашно-чревния тракт..

81

анонимен

преди 6 години

За клетниците които си нямат понятие колко малко мозък имат!Нямаше да има Нобелова награда, ако не бяха мюсюлманите!За да ви просветя- всички древногръцки достижения на които се крепи съвременното ни християнско общество , са достигнали до нас благодарение на преписите от арабски!!!!!!Възраждането в Западна Европа започва благодарение на Кръстоносните походи, защото варварите- кръстоносци заграбват и малко наука!!!

80

неанонимен

преди 6 години

До Анонимен89- я поразрови источната арабска история и ще видиш от къде ти идва и алгебрата и химията и медицината и астрономията тогава говори за нобелови награди,ако Нобел беше техен съвременник,щяха да оберат всичките награди,чети непредубедено и тогава пиши...

79

Анонимен

преди 6 години

За българина най-добрата тоалетна си остава "до дървото" и "зад храста", съответно за малка и голяма нужда.

78

Анонимен

преди 6 години

До 89 Има и инженери и физици, химици, доктори, лекари, както и нобелови лауреати. В западните университети има стотици професори и научни работници, които също са мюсюлмани! Аз примерно съм адвокат в България и се определям като успешен човек! Така че запази заклеймяването за себе си и когато си на салатка и ракийка...хаха

77

Анонимен

преди 6 години

Клекалото е много по-хигиенично от седалото.Каквито салфетки и книжки да слагаш преди да седнеш.Колкото и да е неприятно да си го признаят западните "цивилизации" са си мундари от край време.За каква хигиена ще ми говорят хора които не са се къпали,защото щели да се разболеят.И сега в Англия масово се ползват умивалници без смесители за топла и студена вода.Смесваш си водата в коритото и се миеш...като в средновековието.

76

Анонимен

преди 6 години

Клекалото си е супер, освен това измиването с вода е несравнимо по-добре в сравнение със замазването с тоалетна хартия!

75

Анонимен

преди 6 години

А я проверете, какъв е процента на нобелови лауреати, дошли от тази религия....Ами проверихме, доста са.

74

Анонимен

преди 6 години

До баш Ибрикчи Не беше, чиу са и ти ! Просто беше много по-евтино.

73

Анонимен

преди 6 години

"европейците открай време хронично подценяват мюсюлманите, смятат ги за хора, които едва могат да четат и пишат, които нямат в главите си нищо друго, освен религия"Ъъъ ... Остава да ми кажеш, че не е вярно. Това ще противоречи на 95% от нещата, които съм видял. Къде са ислямските ми колеги инженери ? Къде са ислямските ми лекари ? Финансистите ? Адвокатите ? Съдиите ? Ислямските програмист ? Химици, физици ...А я проверете, какъв е процента на нобелови лауреати, дошли от тази религия.

72

Турист

преди 6 години

Клекалото в Япония се нарича тип Японска тоалетна и е широко разпространено. Ислямът в Япония обаче е забранен.

71

Анонимен

преди 6 години

Така се ОТТИЧАТ културните различия.Ако си спомняте преди години един унгарски скулптор беше направил арт инсталация на целия ЕС и България беше изобразена точно като това клекало.Тогава брюкселските зелки наредиха да се закрие с ЧЕРЕН саван WC--то.Никога не е късно да станеш за резил.

70

Анонимен

преди 6 години

европейците открай време хронично подценяват мюсюлманите, смятат ги за хора, които едва могат да четат и пишат, които нямат в главите си нищо друго, освен религия, и спешно трябва да бъдат превъзпитани.че това нима не е вярно? Някакво значимо достижение, научно, техническо, културно да имат? Нищо.Имат само най-различни вариации на тема как се бие жена, как се обезглавява неверник, как се прави атентат, как да се правят на беззащитни и безпомощни докато ти се настанят в дома и почнат да диктува

69

Анонимен

преди 6 години

При клекалото човек заема естествеата поза, което води до поне две неща: по-добре и по-бързо си свършва работата и второто - изтисква се и апандисита и човек не боледува от апандисит

68

гошо

преди 6 години

Има една зависимост между дълголетието и клекалото. Смейте се, но е така. Най-дълголетните народи, като японците, народът на Хунза и др. традиционно използват клекала за облекчаване на естествените си нужди. И това си има обяснение, седящата тоалетна причинява куп болести и това вече е доказано, вижте сайта squat.beinsa.info