9

Анонимен

преди 6 години

Не е автогара, а златна кокошка.

8

Анонимен

преди 6 години

Предна гама половината автобуси да се изместят пред джамията

7

Софиянец

преди 6 години

Радвам се, че някой най-после го е поставил на въпрос. Освен допълнителния трафик, който се създава в центъра, автобусите загрозяват пространството наоколо. "Александър Невски" е първото място, което бив посещавано от чужденци, и хората са принудени да се снимат на фона на раздрънкани таралясници закриващи гледката към храма. Дано ги разкарат!

6

Анонимен

преди 6 години

Паркинга е договорен между Тиквата и Ердоган,Интересно ми е как как става плащането.Може би е суджук от агнешкотой не дига кръвното.

5

Анонимен

преди 6 години

София стана нещо средно между паркинг и кръчма. Но с мъдрото управление на тиквите вече над 10 години щетите са непоправими, а *** може да се сравнява само с третия свят.

4

Негър скиор

преди 6 години

фъндъкова няма да е жива дотогава, иначе ще трябва да свидетелства в Съда срещу Тиквата, руското *** софиянски (топлофикация)и т.н...............Просто Законът "Магнитски" Ги докарва Комунистите до Амок.

3

Анонимен

преди 6 години

Пространството пред варненската катедрала са го превърнали в стоянка на бакшиши. Освен, че дебнат всеки изглеждащ като чужденец да му предлагат превоз, се опитаха да избомбят и мен с 10 лева тарифа (явно решиха, че не съм от Варна и не познавам града). Имам чувството, че някой умишлено се опитва да изгони хората от църквите. Пред джамиите обаче няма да видите подобна гледка.

2

ЗНАЕТЕ ЛИ

преди 6 години

Тази Зона е включена в Новата ТОЛ Система и вече е разпределена на един клан на Мафията .Така че си затваряйте устата да не си имате Неприятности .Казах .

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо не става от тая Фандъкова,сега и като прочетох че отново пускат търга за изпълнител на реконструкция на графа и няколко околни улички и който ремонт когато АКО тръгне ще трае 450 дни,четиристотин и петдесет дни ТАМАН ЗА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ 2019!!Фандъкова мнооо си "хитра"обаче все пак и ние не сме ***..оти,избираХА те само защото си по-малкото зло УЖ,ОБАЧЕ СТИГА ВЕЧЕ!!Стягай си багажа и си гледай внуците и собственото здраве!