81

Анонимен

преди 6 години

САЩ е най-големият терорист!!!

80

Анонимен

преди 6 години

А Хашим, Тачии , Харадинай и други подкрепяни от САЩ терористи или трафиканти, като Мило Джуканович, например, кой ще ги съди? А кой ще съди американската върхушка, която за разлика от Асад е агресор в Сирия и подкрепя Цял букет от терористични шайки? А кой ще съди Буш, Клинтън и Блеър за съдизмите в Ирак и Либия, а Гуантанамо?Карла, хайде в пенсия, че започна да преиграваше с менторите си! Времето ти изтече...

79

Анонимен

преди 6 години

Асад си върви напред и си управлява. Никакви изненади.

78

Анонимен

преди 6 години

Опа, на русофоба му развалиха неделята :) Викнаха го на фронта да громи Русия и най-вече русофилите. Няма тема в Днес.бг по която да не пуска пасквилите си срещу русофилите, та била тя за Венецуела и САЩ, САЩ и Северна корея или за краставиците. Помните ли Мирча кКришан и краставицата, която съдържа 99% вода...? :)

77

Анонимен

преди 6 години

До Америка-тролл 87Е да, ама Лили Иванова има достатъчно акъл, че да не се меси в работи, от които не разбира, а си пее, това което ПРАВИ ОТЛИЧНО! За разлика от други, които не само че нищо не разбират, а и на ролята им е единственно тази на Юда!

76

Не думай

преди 6 години

ООН само на думи е организация на обиденените нации.В действителност повечето представители са маши на САЩ.Асад е толкова виновен,колкото се оказа Милошевич,накрая го оправдаха,само дето преди това го убиха(или поне не му дадоха адекватно лечение)

75

Това е

преди 6 години

Европа трябва да целува краката на Путин,защото ако не беше се намесила Русия в Сирия,сега там щеше да има истинска ИД на терористи и убиици,съвсем близо до нас и Европа.

74

Америка-тролл

преди 6 години

Брей до къде паднаха проамериканските ***, да се "доверяват" на "70-годишната Дел Понте".Ми питайте и Лили Иванова - и тя може да е достоверен "обвинител".

73

Анонимен

преди 6 години

То и в СА имаше наченки на арабска пролет. Някой знае ли какво се случи там с демократичната опозиция и защо САЩ нея подкрепиха?

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79И до утре да квичиш, че Германия и Русия не са си поделили Полша няма да промениш истината. Самите поляци обвиняват руската ***, че е действала заедно с Хитлер а те знаят най-добре кой ги е нападнал.

71

Факт

преди 6 години

Асад е герой и достоен президент на САР,малко са като него и затова запада го мрази защото не е страхливец и предател.

70

Руска дезинформация

преди 6 години

До данни за престъплениКои са християнските градове в Сирия бе . Русия има само ислямисти за съюзници и води война срещу християнските ЕС и САЩ.

69

Лошо

преди 6 години

Всички знаем истината,кой създаде,Талибаните,Ал Кайда,ИД,кой отвлича хора и ги държи без съд и присъда в лагер,кой прави преврати и майдани и тн.и тн.,и ако скоро някой не спре това заразно зло наричано държавата терорист САЩ,много ще страдаме.

68

Анонимен

преди 6 години

До Боли, а?Колко % от територията на Сирия контролира животното Асад, отворко. Ако не бяха руските убийци, иранските аятоляси и терористите от Хамас и Хизбула досега да са го обесили, но и това ще стане.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен75ВСВ започна с подялбата на Полша от Германия и Русия отзнаменувана със съвместен военен парад в Брест-Литовск. Командващ парада от руска страна е комбриг Кривошеин а от германска генерал Гудериан. Четете преди да правите руска пропаганда.

66

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаРусия, заедно с нацистка Германия започнаха ВСВ, след това нападнаха Финландия и Прибалтийските републики а на 5 септември 1944 година обявиха война и на България. Но яие русофилите тези неща ги отричате, защото сте руски слуги и лакеи. И не използвай името Българин, защото русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи!

65

Анонимен

преди 6 години

айде и днес зараборих центоветеее , предавайки България и подкрепяйки САЩ

64

Дедо Ванго

преди 6 години

Добре че всички знаем какво е казала истинската баба Ванга за Сирия и Русия. А тукашния самозван *** се сцепи от спамене като атлантичвски *** пред афгански член. Егати гюбрето.

63

Българина

преди 6 години

Сащ докато не направят война няма да мирясат. Русия само завършва войните, не ги започва. Долу сащ, лицемери неземни

62

Баба Ванга

преди 6 години

До Дедо ВангоАсад ще свърли като Кадафи а Путин ще свърши като Саддам а Русия ще се разпадне на няколко държави!