26

Учителка

преди 6 години

До АнонименЗначи е трябвало и ти да станеш учител по тази логика.

25

Анонимен

преди 6 години

Трябва всеки да се погрижи за децата си , учителите са негодници мързеливи , те и затова са станали учители, щото за нищо не стават..

24

Учителка

преди 6 години

До АнонименНали знаеш,че човек може да има повече от едно висше образование и да има повече от една специалност? Да не говорим,че в учителската професия има пет професионално-квалификационни степени,за всяка от които се учи и се полагат изпити.Човек като има желание да се развива, има накъде.

23

Анонимен

преди 6 години

Учителите са най-лошите хора , мислят си , че като обучават децата ни , целия свят им е длъжен по нещо..

22

Анонимен

преди 6 години

СЕДМИЧНА НАТОВАРЕНОСТ - 20 ЧАСА, коледна ваканция, коледни добавки, пролетна ваканция , още една допълнителна заплата за 24 май, 3 месеца лятна ваканция, всяка година - пари за облекло, ШЕСТ ЗАПЛАТИ НАКУП ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ/ А ТЕ НЕ ИМ СТИГАТ И ИСКАТ ДЕСЕТ/!!! БАХ ТИ ДАСКАЛЯТА !!!

21

Анонимен

преди 6 години

До Учителка Как продължаваш да се образоваш , не можеш да научиш 3-4 детски учебника..

20

Учителка

преди 6 години

До АнонименЗа случаи като твоя има психиатрии,човече! Трябвало е повече да стоиш в училище-можело е да излезе нещо от теб! Цял живот ще си такъв - анонимен.

19

Анонимен

преди 6 години

За да работиш като учител или плащаш на директора 50лв. рекет на месец или трябва да си жена на полицай , съдия , общински съветник и т.т.

18

гого

преди 6 години

като съм гледал в училището на сина ми ,даскалите с какви коли идват на работа, надали са купени с заплатки по 700 лева

17

Учителка

преди 6 години

Аз съм учителка, вложила съм хиляди левове в образованието си/аз лично,а не мама и тате/, продължавам да се образовам и квалифицирам, работя си съвестно и постигам резултати. Плащам си данъците и осигуровките.И преди да започнете да блеете-не,не давам частни уроци. Ако ученик има нужда от допълнителна работа, идва в училище и работя индивидуално, без заплащане. Обичам си работата! А на такива като голяма част от мрънкачите по форумите ще кажа-това,че сте нещастни,си е лично ваш провал!

16

lol

преди 6 години

в бедна америка почват с 3000+ и с години стаж се качват накъде на 4400 и пак се оплакват. цените на тока и храната еднакви с нашите. бензина на половин цена. аре млади българи, радвайте се на държавната "хранилка". патриотизма ша ви храни.

15

до лекар

преди 6 години

Нямам представа какво е положението в цитираното от теб място, но в София ако си лекар спокойно можеш да сложиш диагноза и препоръка за задължително хоспитализиране в психодиспансер на много учителки. А престъпно поведение има много - снимат се ученички, после се сещате за каква лична употреба се ползват снимките от достопочтения даскал

14

лекар

преди 6 години

Държавата не е наясно какви учители практикуват професията. Увеличението трябва да бъде само за образованите и добросъвестните педагози.В с. Лесидрен, общ.Угърчин, обл. Ловеч работят скандални учители с криминални прояви. Става въпрос за Веска Василева (директор на училището),Валентина Дишева и Ива Цветкова.Ива Цветкова има проблеми с българския правопис. Особено притеснително е криминалното поведение на Невена Нейчева, която е директор на училището в с.Кирчево, обл. Ловеч, общ. Угърчин.

13

Да си кажа

преди 6 години

Тука повечето дето плюят учителите нямат деца. Аз съм много доволен от учителите и СУПЕР недоволен от някой родители помислили се за богоизбрани.....такива претенции и злоба може да видите на една родителска среща че и 2000 да ми дават няма да стана учител.

12

Анонимен

преди 6 години

за увеличението се предвиждат 80 млн. месечно . това означава още близо 1 млрд от бюджета годишно . любопитно ми е откъде ще се вземат средствата , още данъци или още заеми ?

11

Стига мрънкахте !

преди 6 години

Като е много лесно и хубаво,ставайте и вие учители....какво чакате? Ето търсят се ,заплатите са добри, имат и отпуска......действайте и стига плюхте по интернет.

10

Анонимен

преди 6 години

А някой проверявал ли е как млад учител може да влезе в училище?там всичко е с връзки. Намерете и питайте някой познат с педагогика опитал се да си намери работа като учител. Все пак трябва да измести някой пенсионерка която е сестра на брата на жената на директора и втора братовчедка на лелята на свакото на някой си друг.

9

много им е

преди 6 години

По-глупаво, злобно и просто племе от даскалското няма. Сигурно има и изключения, но аз лично не познавам. Още на първия учебен ден разпитват "а мама и тати какво работят?" Събират всякакви злободневни клюки за семействата и с кръстене и въйкане ги обсъждат в учителската стая. Ненормални кокошки са. Имам задължителен педагогически стаж и съм отвратена от тези откачалки

8

Yhh

преди 6 години

За половин работен ден по половин година това са сериозни пари на гърба на българския данъкоплатец.

7

даскал Пандо

преди 6 години

От коя есен,че не разбрах?