11

Даааа

преди 6 години

Ще излезне че Русия е по демократична от САЩ,пуска излежалия присъдата си,а някой знаели в кой лагер гният учасниците в окупирай Уол стрийд?

10

Анонимен

преди 6 години

2012 КПРФ начело с руските червени бабички спечели изборите, Пу ги фалшифицира, комунистите излязоха на Болотная, Пу набута няколко в дрънголника, купи Зюгаша и работите поутихнаха. След 2014 обаче в Раша няма вече комунисти и електорат, освен няколко еврейчета в Питър, защото червените бабички станаха кафяви. А историята учи, че кафявата бабичка е последен, краен и устойчив етап на сбабичкосването, който не може да бъде разрушен дори с глад, а само с помощта на танкове. И то много танкове.

9

Ха

преди 6 години

Какви протести бе,младежите от предишния протест още си търсят обещаните пари от "опозицията"

В раССия няма нужда от опозиция .... За какво изобщо ни е тя ? Още товарищ Сталин е прозрял Великата истина: "Есть человек опозиционер, есть проблема .... Нет человек опозиционер, нет проблемы ..." .... В раССия няма нужда и от свободен интернет, за какво ни това хамериканско творение ? Ни се имаме и ТАСС, и Московский комсомолец, и Независимая гъзета ....

7

Анонимен

преди 6 години

97% от руснаците биха умрял и за Путин. Тръмп и Зорошоидната не харесват това и наливат милиарди за са създадат уж някаква опозиция.

6

Щирлиц

преди 6 години

Споко господа,нашата полит система,вече почти 30години е едно-многопартийна.Щом едното партийно л.а.но се размирише,изтропваме следващото.Докато се развони,може да го пробутваме и няколко мандата.

5

Анонимен

преди 6 години

След успехите в Крим и Източна Украйна, кой ли ще спечели изборите? За кого ще гласува народът? За някой платен от Запад опозиционер?

4

рашка_чибурашка

преди 6 години

Споко товарищи .... В раССия политическата система винаги е била еднопартийна и подвластна на Кремъл, ако се появи някой заблуден опозиционер, просто го вкарваме в затвора или пък го изпращаме да прави компания на Политковская и Немцов !

3

Анонимен

преди 6 години

Опозицията трябва да управлява Русия, а не спечелилият изборите. Такава "демокрация" искат Щатите и ЕС за Русия.

2

Анонимен

преди 6 години

Ще глътне малко зельонка соросоидчето.

1

Анонимен

преди 6 години

E няма начин, Путин ще падне, още утре няколко десетки руснаци ще излязят масово в Москва и времето на Путин ще изтече.