6

Анонимен

преди 6 години

До ДО 2Поживял съм достатъчно и знам, че връзка, от тези, нормалните, не мога и не искам да имам. А за една жена, която е дървена, дори когато е възбудена, оправия няма.

5

Анонимен

преди 6 години

Не момко.Просто някои мъже са върховни любовници,дотолкова че дори да се влюби в него и да го обича.Други не са способни да задържат една жена до себе си.Не могат да я възбудят, арогантни,цинични са.Момичетата се отръпват от подобно поведение. Не го желаят и въобще не искат секс с него.Не е чуден израза:"жената не ми пуска" " жената постоянно е в цикъл"жената я боли глава"Явен израз на жената, че не желае сексуален контакт с мъжа.Отказ изпълнен с много финес.За да не обиди партньора си.

4

ДО 2

преди 6 години

Става дума за жени малкия,не само за момичета .Като поживееш ще разбереш много неща.

3

Гошу

преди 6 години

Мога само да кажа, че раждалите жени на към 25-29 години правят жесток, извънземен и страстен секс, а малките дихателки на по 19-20 години дето не са раждали много рядко се представят добре в леглото. Вярно, по-тесни са, но нямат естествена лубрикация, стегнати са, не умеят да се движат някак си в ритъм, дето да те побърка....личен опит де, не ангажирам никой с него, ама той ми е доста голям, само да се похваля и аз, щото умря циganкata дето ме хвалеше :))))

2

Анонимен

преди 6 години

Това с забилата сексуалност е много вярно, при много родни момичета. Просто не обичат да се отпускат и да се налсаждават на себе си и партньора си.След това, като станат на по 26-7 и народят децата, всичко приклюва и буквално хващат паяжиниа, там долу. Докато не срещнат някой случайно загорял комшия и не решат, да се почувстват млади, само за да разберат, че вече всичко е загубено. Но какво знам ... аз съм си само мъж. Айде, чека нощ.

1

Надето

преди 6 години

Шумът на парите.