56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58"По Света" или в Европа има силно развита социална система която помага солидно на майки като Мария изпаднали в беда! Ако не знаеш - прочети, проучи!!!

55

Мразя България!

преди 6 години

Защо след като има опция майката и детето да бъдат настанени заедно в звено Майка и дете и така да не се разделят,социалните са настървени да оставят детето при приемни родители?Това,че става въпрос на бебе не означава,че някакви бабички от ДС могат да го подхвърлят както си искат и да си играят със съдбата му.

54

Анонимен

преди 6 години

До Браво! 57Суджука е за тази награда! До сега никой не е 'изисквал' 4-ри тона съджук! Ако е на запад ще го натикат веднага в книгата на Гинес!

53

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам за друга държава, в която да е част от ежедневието да раждаш и да си оставяш детето да го гледа държавата. По света, дори и най-бедните хора си треперят за децата. Има домове, да, но те са за отнети от родителите им деца, които са ги застрашили. Прекалено много десетилетията раждане и захвърляне на дете са част от нормата и явно и тази жена си е помислила в момент на отчаяние - що пък не? Просто нямаме никакъв морал вече.

52

Браво!

преди 6 години

Сега да я предложат за жена на годината, щом като е с чисто съдебно миналои е казала, че се разкайва!

51

Анонимен

преди 6 години

Хората не сме еднакви че да мерим кой колко би могъл да издяни на стрес, несгоди, подлост, лицемерие, безхаберие и побой! Ето точно тук идва ред на държавата (ако я има) да помогне ефикасно на тези които са в нужда! Така е на запад и така би трябвало в една държава членка на ЕС! Мария на дали щеше да си остави детето ако имаше 45 000 в джоба! Несправедливостта в България е просто потресаваща! Безхаберието - още повече! Нека държавата да помогне на тази жена и след като се възтанови - работа!

50

Анонимен

преди 6 години

***, не си морален апостол и никой не е, затова не съди. На всеки му се случват трудни неща и хората се познават по това, че вдигат падналия а не го ритат.Утре може да си ти или аз. Лично аз не спирам да си го повтарямНяма да ти пиша пред всички, не това е целта като всеки човек и аз си имам гряхОще ме мъчи и понякога си мисля, че всичко неприятно, което ми се е случило, е заради него.Не мога да съдя тази грешница защото и за съм такава.Бъди зрав!

49

Циник

преди 6 години

Никога не съм бил "морален апостол"....но знам колко дълго се мъчихме със съпругата ми да си родим детенце! Първото го загубихме 8а седмица от бременноста....спонтанен аборт....после години - нищо! Докато не установиха, че жена ми има Хашимото ( щитовидната жлеза не работи както трябва) след серия инжекции...си родихме красиво момченце! Който не се е мъчил...не знае!Няма НИКАКВИ РЕЛЕВАНТНИ ПРИЧИНИ да зарежеш рожбата си!!!!

48

Анонимен

преди 6 години

До *** до 48Циник, престъпление е да се оставят децата така, но ако го правиш с ясната умисъл че не го искаш с ясното съзнание, че не ти пука какво ще му се случи.И не се връщаш да го търсиш.Разбираш ли разликата?*** вярвам, че на нея ако и се помогне ще има смисъл, точно липсата на помощ е причината да постъпи така.Понякога трябва да се следва духът на закона, не буквата му.Знам какво е да нямаш пари, знам какво да платеш дрехи за бебето и да ядеш макарони 6 месеца, да переш на пелени

47

Анонимен

преди 6 години

До 52Да пази Господ да не я достигнеш!

46

Циник до 48

преди 6 години

Не мога да се поставя на нейно място!!!По съвсем прозаични причини - ако ще и по кофите да ровя за насъщния, НИКОГА няма да изоставя детето си!!!! Ще лъжа, ще крада, ще прося....но детето ми ще е при мен!!!Трябва да ме убият - за да ме разделят с него!!!!Не прощавам ТОВА престъпление!Дано си разбрал нещо!

45

Lightseeker

преди 6 години

Очевидно целта сега е да се унищожи,а не да и се помогне да си стъпи на краката и да започне да се грижи добре за детето и.Това неуважаеми г-н Премиер /и доста по-голям престъпник от тази изпаднала жена/ не е никакъв стимул да имаш дете в днешно време.Вие правите всичко възможно да ни прогоните от тази д.упка и отходен канал,минаващ за държава.

44

Обикновен Бг

преди 6 години

Бихте ли ми казали, АКО жената беше от по-*** ни съграждани ДАЛИ щяха да я съдят, ЗА НЕЩО. Ако беше по-*** веднага щяха да се появат няколко НПО, е може ли без БХК. НО ЗАВАЛИЙКАТА СИ Е БЯЛА ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРКА, поради това ще я съдят като БЪЛГАРКА, НЯМА ДА СЕ ПОЯВАТ НПО, нито БХК, няма да я изкарат ДИСКРИМИНИРАНА, КАТО ОНЕЗИ ПО-***, С ПО 95 КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ КОИТО НАПАДНАХА ПОЛИЦАИТЕ С БРАДВИ. ОТ ВСИЧКО ТОВА СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА СЕ НАПРАВИ НА ПО КАТОЛИГ ОТ ПАПАТА ПРЕД ЕС.

43

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникЗнаем, че ти не можеш да оправдаеш никого освен себе си.Да се обвинява винаги е било по-лесно, от това да се прощава и да се оправдава. Ако не иска това дете нямаше да го гледа три месеца, ама ти не мислиш така. Твойта цел е да изтъкнеш себе си.Как детето би имало по-добра съдба, ако остане без родители? Сирак?Можеш ли да се поставиш на нейното място? Ако не можеш си трай.

42

Анонимен

преди 6 години

Тази жена е лицато на геноцида, който свирепо и методично се провежда в БългарияАко я осъдите, за мен ще е поредното доказателство, че справедливостта не съществува и тук е дива джунгла.И нищо няма да е в състояние да ми промени мнението.

41

Циник

преди 6 години

Работодателя безусловно е у род! Такива у нас , с лопата да ги ринеш! Подобна "скрита" дискриминация, има и в Германия....фирмите предпочитат да назначават "млади сингъли"....кандидатки с малки деца - биват "непредпочетени"! Но! И господ да слезе - не може да ме убеди, че тази е МАЙКА!!!Ако не е психично болна - трябва да понесе наказание! Едно 4 месечно бебе - не заслужама такава съдба!Не мога да я оправдая!

40

Анонимен

преди 6 години

Ако тази нашенска прокуратура осъди тази женица би трябвало съдията да бъде принудително задържан за психиатричен анализ и диагноза!

39

куката

преди 6 години

Трябва да стане нещо, да се вдигне шум та да хукнат като изоглавени разни организации и разбира се те не са виновни, те не знаят, че има такава жена с малко дете, хайде стига бе то това село Габра е толкова голямо, че хората не се познават/1000 души/, все някой е казал нещо някъде на някого, но на този какво му дреме нали не е неговото дете, нали той не мизерства!

38

шансове!!!!!!

преди 6 години

станалото станало с глоба и тн да не се осложняват нещата

37

съвест???????

преди 6 години

реалноста в провинциите на някои няма работа а не със силикон за суджуци най горещата новина пусни си порно ,,неа,,