315

до факт

преди 6 години

Българско кисело мляко почти не се произвежда вече в БГ.Тук се произвежда гръцки Йогурт ,технологията е различна.Но нали на фешъните им показаха лъжицата в нишестян продукт и те вече не търсят БКМ.

314

хидко

преди 6 години

До Ivo....Загубих смисъла, когато се заговори за калмарите, като че не са место... рибата, скаридите също. Обаче, явно липсата на знания е виновна, съдейки по обявяването на всички подобни твари за безмозъчни! Отделно пък, калмарите имат доста обособени чувства, които всеки може да наблюдава изразени чрез промяна цвета и формата на кожата им.Между другото, все повече изследвания излизат, че и растенията, макар без лица, имат доста от характеристиките на интелигени живи същества.

313

AXE

преди 6 години

Как този младеж оцени, кое пиленце е мъжко. Второ, защо не избиваме и всички лъвици, ягуари, влъци и т.н. да не иядът малките на стадата:) Отгоре на това младежът е загърбил над 8000 години еволюция на човешката цивилизация:)Защо те не признават другите, т.е. защо вегана се принизява до хомо------иенс:)

312

Факт

преди 6 години

До Истината.Трябва да се отбележи също и че японското българско кисело мляко е на 100% истинско,за разлика от продаваното в България.....

311

до Иво

преди 6 години

Че тя рибата и главоногите са си месо и имат мозък.И не се обърквай от добрата физическа форма причинена от спортуването и храната която консумираш.То и това е проблема ,че хората масово не се движат ,а преяждат после се чудят с какви отвари да се лекуват или да са във форма ,но си става с движение и физическа активност.

310

Касио

преди 6 години

Аз пък се отказвам от веган жените понеже не правят сви..рки ( било против природата им ) МухахахахахахаххаА тоя скакауец да си хапва храсталаците, тъкмо повече кокошки, прасета, патки , риби, агънцета, овце, крави, зайци и други за МЕН

309

Ivo

преди 6 години

Кой се изцепи че съм бил просто момче?Сори ,обаче въпреки че не ям месо имам суперенергия във фитнеса и релефно тяло без грам мазнини!Не съм лешояд да ям трупове,позволявам си само риба,скариди,калмари и подобни ,но не и животни които имат мозък и чувства.

308

Истината.

преди 6 години

Ето информация понеже някой хора не вярват че в Япония масово се яде кисело мляко произведено по български патент със българска закваска:Япония произвежда ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ българско кисело мляко от БългарияОбщо 29-те завода на японската компания "Мейджи" произвеждат по 700 тона българско кисело мляко на ден.Това може да го проверите!

307

Глупости от Славянин

преди 6 години

1. Монасите в Шаолин не ядат месо - *** гугъл сърч показва, че дори им дават да пият алкохол. Има други манастири, които не е така и това е НАКАЗАНИЕ.2. Домашното куче е по-умно от дивото, защото дивото се храни с месо, а домашното не(без коментар).3. Човешката храносмилателна система не е като на хищник - това е защото човека се е хранил 30к години с приготвено месо.4. Тревопасните са по-умни от месоядните(без коментар).Пропускам много сигурно ...

306

sostin

преди 6 години

Само не знам с белите мечки кво прайм... тия гадинки да минат на лед ли кво ли???

305

А бе

преди 6 години

На практика веганите са радикализирани вегетарианци.Също както ислямистите са радикализирани мюсулмани.Което си е (психично)отклонение от нормалното....

304

До славянин -

преди 6 години

Да си довърша - да си мислиш, че като не ядеш месо не умират животни и не се мъчат заради точно теб, е огромна заблуда. Да не ядеш месо - твой личен избор. Разликата е само в бройката умрели животни. Показвате снимки от кланници, показвайте и снимки какво се случва като "прочистват" вредителите, за да се храни всеки един от нас, независимо дали яде месо или не... Еднакво грозни са!

303

ХМ до Славянин

преди 6 години

Дървен философ!Защо за всяко нещо в България има поне един луд спорещ с гората.Разбирам ,че ти си просветен на новия "фешън" ,а ние сме недораслите ,ама не се ли насити да говориш глупости.Те за това и последователи тук нямат.Просто хората са достатъчно умни да ядът балансирано и разнообразно.А такива фешънчета като теб им пожелавам да си живеят по своя си начин без да пречат и да налагат мнението си.

302

sostin

преди 6 години

Аре сега сичкото веган да заминава за Африка да се скара на лъвовете ,алигаторите и сичкото хищник, що рупа месо на поразия и да ги застави да пасът тревица редом с антилопитеи тн. Нема се разпрааме само, като ще е гарга да е рошава. Може да наредите и на анакондите да мнат на бали със сено , кво е тва нещо, ще ми гълтат цели животни. Най-добрите вегани пък ще се разправят с белите акули. М че така де , да им се скарат , да им поприказват, кви са тия работи....

301

Хиштникот

преди 6 години

Подкрепете националната инициатива: "Да натъпчем веганите с месо"!

300

До славянин

преди 6 години

Не аз съм убил, а са убивали животни заради храната, която ти си ял днес! Говори в първо лице когато става на въпрос за убити животни. Ок ли си с това, че са умери животни заради това ти да може да ядеш днес? Никой не говори за градинската ми продукция, а за грандиозните ви планове да захраните планетата със зарзават за да не умират животни... Това са пълни глупости! Единствения начин да не умират животни заради теб е ти да не си сред живите - *** биологичен закон!

299

Истината.

преди 6 години

В коя държава хората днес живеят най дълго и са най здрави??? ЯПОНИЯ!И какво ядат в Япония? КАЧЕСТВЕНА разнообразна храна! Там ядат всичко! И особенно наблягат на морската храна. Там рибата се яде основно сурова.(суши). Отделно че ядат всякакви други неща, като, рапани, октоподи....Япониците ядат и БЪЛГАРСКО кисело мляко! Защото са разбрали колко е полезно!

298

леле

преди 6 години

Какво сте го нападнали този "славянин" ? Не разплаквайте слабоумното, недохрането и объркано създание !

297

Dies Irae

преди 6 години

До до 323 от славянинИма и препарати който убиват вегани (пасат храната на моята храна, значи се водят вредители и трябва да се изтребят или прогонят) от утре да почнат да пръскат с ДДТ храната на веганите и да затрием тези вредители! Това ли искаш да чуеш? Искаш ли и ние като теб да почнем да показваме разкъсани марули и лозунги на тъжни мармотчета, че няма какво да ядат заради *** като теб? или да докажем, че растенията имат душа и, че и вие сте зли убийци? И какво ще ядем после? Камъни?

296

до 329 от славянин

преди 6 години

Щом не разбираш проблемът на месоядството за енергийният, от най-грубо енергийният до най-фино енергийния,т баланс на планетата, значи с вас наистина няма смисъл да се говори, все едно е на един кух пън да му говориш!