217

има

преди 6 години

македонци само в главите на сърбомани, македонци никога е нямало и няма да има, македонците са българи.

216

Кротко ке видиме

преди 6 години

Целта на договора е да се спрат опитите за масови убииства и манипулирани озверявания на малцинствени групи съхранени по Вардара..Преди години бяха включили черни пси генератори монтирани на телевизионни и радио мачти..Поени с зомби напитки и храни от древни малцинства съхранени или преселени там бяха озверявани с цел масови убииства..Предупредихме експерти от НАТО веднага и хоп убииците пропаднаха в дън земи..

215

Македонците са БЪлга

преди 6 години

В Охридска Македония македонци викат само на гражданите с български произход.Има отлично съхранени архиви от Османската империя които го доказват..В СЛучая на снимката пси препрограмирани и озверени през турски сериали ГРАГАНИ

214

Анонимен

преди 6 години

До Makedonи слава богу, че мяма да се "Вика" булгарин, че само тва остава още едно племе да почнем да издържаме(за цииигннитее говоря :Д)п.с. абе мн инересно там У ВашИ край нямате ли си сайтове ами в българските влизате :Д

213

WTF

преди 6 години

Да ги оставим на албанците. Тогава ще ни търсят. Щом са ербапи. Умряло ми е ушото за тях.

212

Дърт Бугар-татар

преди 6 години

До Makedon"Makedonecot nikoas nema da bide Bolgarin"Хаха, я оди попитай Заев шо мисли по ова прашанjе!

211

Хахаха

преди 6 години

До MakedonХахаха, ***! Я кажи сега за Аце Македонецот, дртиот педeр, дека имал конь Буцефал, да се добро посмееме за твой рачун!

210

Мдааа

преди 6 години

Тези заблудени хорица на снимката са точно толкова македонци, колкото и марсианци! Жална картинка!

209

Makedon

преди 6 години

Makedonecot nikoas nema da bide Bolgarin , Srbin , Grk. Toa go znaese Lenin ,Stalin , Vapcarov , Georgi Dimitrov , Zelju Zelev i tn. Makedonija nikogas nema da se vika BOLGARIJA.

208

Анонимен

преди 6 години

След войната Сталин и Коминтерна създават много нации.Идеята е била-разделяй и владей.Създават македонска,босненска,косовска,украинска,белоруска и др.Идеята е била да се унижи националното чувство на отделните народи(руски,български,сръбски),да се раздробят на по-дребни части,за да може да се внедрява новата религия-Комунизъм и пролетарски Интернационализъм!Това е измислено от евреите.По същия начин те сега налагат Мултикултурализма,Либерализма,Глобализма.Силния патриотизъм пречи на евреите!

207

Анонимен

преди 6 години

Българските комунисти продадоха Македония през 1945г.Те биеха хората да се пишат македонци вместо българи.Те се подписаха че има македонска нация и език.Те оставиха Югославските власти да унищожават българщината в Македония.Това те правеха за да се подмажат на Сталин,и за да ги погали той по ***,и за да не вземе да ги замени с други.

206

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 227Гледаш песимистично, даже направо апокалиптично, на нещата. Под робство на македонци и на сърби няма да паднем, и дума да не става да ни преформатират. С македонците се е случило по друго време и при други обстоятелства. Далеч съм от мисълта "за другата буза" - и на мене ми е чудно защо се правят реверанси към държава дето е на изкуствено дишане... но явно тов са законите на дипломацията и политиката /които аз не разбирам/. Думата ми е, че от омраза и противопоставяне - само вред

205

невеста Василка

преди 6 години

До Анонимен 226 - По-скоро в Сахара кокичета и теменужки ще поникнат и пълноводни реки ще потекат, отколкото македонец да признае истината, че е българин. Толкова са омотани горките от пропаганда и са толкова промити, че това не могат да го направят. Комплексари до дъното на душичките си!

204

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен227 Няма какво да падаме,Сърбия и БЮРМ ще трябва да изпълнят условията,иначе няма ЕС,няма помощ и пари от трансграничните проекти.

203

Анонимен

преди 6 години

Старата, комунистическа глутница на "македонците"зад граница се активира.А Миленко няма да има какво да яде,ако се подпише договора за добросъседство с България в този му вид.

202

Анонимен

преди 6 години

До невеста ВасилкаТова сега са приказки на наддумване. Не е хубаво предложението, "ако ни ударят едната буза, да подложим и другата". Т.е. не е добре да се предаваме без бой, защото очевидно съседите ни (Сърбия и Македония) не са ни доброжелатели. Ето македонците паднаха под сръбско робство, буквално... и за 60 години ги преформатираха и ги направиха сърбомани и българомразци. Ако ние паднем без бой, после ще ядем сръбски бой още повече. (най-вероятно) И ще бъде окончателно. "Вовеки!"

201

Анонимен

преди 6 години

България трябваше само едно условие да има по този договор.Да подпишат макетата че до 1945 г. са били чисти българи.Това е историческата истина,и на това трябва да държим.Пък после нека да са станали,римляни,египтяни или марсианци,все ми е тая.Да подпишат историческата истина,и тогава само помощ от нас!Ние да не сме някакви ***,че да си продаваме историята?И друго-македонец да взима български паспорт само срещу писмена декларация,че признава че е българин!

200

невеста Василка

преди 6 години

До пиринска македониjaМного си войнствен! И с кое точно ще вкарваш в гроба - с *** на Миленко или с танковете, които БЪЛГАРИЯ ви подари! Де, сопри се бе, човек, нема кой българин точно ти да изплашиш!

199

невеста Василка

преди 6 години

До Анонимен 220Анонимен, разбирам те, прав си! Но ако така я караме тия срещу ония, пък после срещу другия, накрая доникъде няма да стигнем. Може би /предвид коментарите/ искаме още време, за да утихнат страстите, да се проумее от народите /не от политиците/, че мястото на миналото си е там, в миналото. Ние живеем днес и сега и не щем да мрем и да живеем в ядове и мизерия, камо ли във война, защото разни сили искали да контролират Балканите. За това отварям приказка!

198

Анонимен

преди 6 години

До пиринска македониjaНие не сме ви врагове. Аз съм българин и обичам македонците!Вие не сте виновни, че сте болни!