19

Анонимен

преди 6 години

Мерак му е било да постреля, но човек не смее, докато едно беззащитно животно може да се прави на големия мъж.

18

До 18

преди 6 години

Кучкарите не правят разлика между човек и куче, докато нормалните хора правят. Така че изказвания от рода на "днес човек, утре - куче" са смехотворни. Хората са много по-ценни и техният живот и безопасност са по-важни. Човекът е стрелял по кучето, точно за да предпази неблагодарните хора като теб от ухапвания и ***.

17

Анонимен

преди 6 години

Днес куче, утре - човек! Варварщината е навсякъде! Оскотяване, агресия, злоба, омраза, простотия! И всичко това е личен пример за децата ни! И после те започват да се избиват в училище и повтарят поведението, което виждат. Народе!!!

16

Любен Каравелов

преди 6 години

Българи от старо време: "Българите са научени от малки да бият кучетата с камъни, а тая страст остава в тях през всичкия им живот." Пазете традициите си, българи, защото заради тях ви има още като народ и заради тях оцеляхте 500 години под Турско робство.

15

Учуден

преди 6 години

Странно нещо е природата ! Кучетата кастрирани , а се множат ! Oбpaтнитe и те се навъдиха много ! Че и фондации имат на корем, да ги защитават . И да им броят бълxитe. И на едните ,и на другите.

14

Любен Каравелов

преди 6 години

Българи от старо време: "Българите са научени от малки да бият кучетата с камъни, а тая страст остава в тях през всичкия им живот." Жалко, че сега кучетата имат повече права от хората. Хората имат право да бъдат събуждани през нощта от лай, да бъдат хапани от бълхи и от кучета, да бъдат заразявани от тения. Сега гледах статистиката - 50% от всички заразени от кучешка тения в ЕС са българи. Тук са и най-много бездомните кучета. Слочаеност? Не мисля.

13

Анонимен

преди 6 години

Да задържиш човек заради някакво куче! Това беше немислимо през социализма и ранния капиталистически предевропеизъм преди 2000 година. Тези "евро и долар ценности" ни вредят. Ние сме от Източна Европа и лигавите западни измислици са ни противни.

12

до предния

преди 6 години

Аз пък мисля че населените места трябва да бъдат прочистени от такива бок,луци като теб! Аз мразя от,репки като теб!

11

Анонимен

преди 6 години

Логиката на балканската *** в коментарите е просто невероятна. Значи щом не бил прострелян човек значи не е проблем. Ако се чудите защо тази *** наречена България пропада с всеки ден в калта е защото 90% от населението и са пълни *** с манталитет на каруцар.

10

Анонимен

преди 6 години

KUCETO DINKO ZASHTO NE E V ZATVORA?

9

Анонимен

преди 6 години

Ей кучешка държава сме, ако беше прострелян човек едва ли щяха да реагират толкова бързо полицията!

8

Анонимен

преди 6 години

Good job!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Когато общината не се грижи за бездомните песове, тогава хората взимат нещата в свои ръце. Браво на човека! Арестували го, защо? Защото развъдник на болести, бълхи и фекалии бил наказан??? Ако всички имаме пи една пушка и гръмнем по 2-3 пом--мияра, знаете ли колко по-малко тения и болести ще има. На кучелюбите искам да кажа, България е на първо място пи заболяване от Кучешка тения. Да се награди човека, заслужава го.

6

Анонимен

преди 6 години

До bezdomenЛипсата на нито едно от изброените не ти дава право да гръмнеш животно. Виж теб бих те гръмнал и за по-малко.

5

Полицай Фарфуй

преди 6 години

До защо?Собственика е разпитан. По време на инцидента е бил на гости на ***. Тя свиделства в негова защита, колко е грижовен и внимателен с животинките

4

Анонимен

преди 6 години

До bezdomenТова важи за домашните кучета, а не за уличните. Ти поне като си бездомен се грижи малко за твоите приятели уличните кучета - купи им наморници, ваксинирай ги и ги храни. Че идва зима и ще трябва някой да те топли....

3

защо?

преди 6 години

Разпитан ли е СОБСТВЕНИКЪТ за РЕЖИМА на кучето?Зоополицията следи СПАЗВАНЕ ПРАВАТА не само на животни, но и на хората; СПАЗВА ли СОБСТВЕНИКЪТ ЗАКОНА за грижи и права'.

2

bezdomen

преди 6 години

Кучето със сигурност е било с намордник, на повод, ваксинирано, обезпаразитено и кастрирано и собственикът му е ходел с него с корба в ръка за да му събира изпражненията. И са го думнали, нали така е било

1

Е,

преди 6 години

ако някъде някой беше стрелял по човек нямаше да се задействат, но нали е стреляно по псе...