100

Анонимен

преди 6 години

Тея кифтета са с парите от КТБ !

99

Анонимен

преди 6 години

Затворете сега прохода и никой да не излиза от там,докато не мине една година!

98

Фен на БСП

преди 6 години

Тук съм от няколко часа и в момента има повече от 700000 човека.Мисля ,че ще се съберат повече от един милион човека.

97

цена

преди 6 години

До ПремяновЕдно кило суджук-за 200 кифтете.

96

Премянов

преди 6 години

Другари и другарки,по колко се харчат кИфтетата на Бузлуджа?

95

Анонимен

преди 6 години

NARODA VYARVA NA BSP.1 000 000 CLENOVE NA BSP SRESHTU PARTIA SUDGUK S VISOKOTO KRAVNO.

94

сакън,

преди 6 години

До Не забравяйтеНяма логика.Противоречиш си.Нали ужким старите комунисти всичко са откранали и децата им са в чужбина,добре осигурени.Изглежда е достатъчно да си мутра и крадец,та да успееш.С партийни книжки можеш да си бършеш задни части.

93

до 92

преди 6 години

Не се закачай със сина на Нинова.Той е на толкова високо ниво,че ти единствено можеш да му лижеш подметките.Мозъчето ти е несъпоставимо .ти можеш само да вирееш в Бойковата България и да разнасяш смрад из мрежите.Жалко,че наистина умните и кадърни млади хора американците ни ги отвличат защото ги оценяват,а не като нас да ги плюем защото видите ли не ни харесвали политическите им пристрастия -затова и дереджето ни е такова -калинки,простотия и глупост навсякъде във властта.

92

БСП жалка...

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

91

Докога комунистите?

преди 6 години

Повече от 27 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?

90

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния. н

89

Анонимен

преди 6 години

MEGDU 500 000 I 1 000 000 SOZIALISTI SME NA BUZLUDGA,ZA DA SLAVIM SLAVNATA BALGARSKA SOZIALISTICESKA PARTIA NACELO S NARODNIAT TRIBUN DRUGARKATA KORNELIA NINOVA.

88

комувисоки,комуниски

преди 6 години

Децата на сегашните да не би да са в Северна Корея.Справка-Венетка,Цачев и Прочие.Ниновият-също.Не го пропускам.Ориндж Каунти му е майката.Хубаво,дявол да го вземе.А тук ще крадем да има за децата.

87

вервайте ми

преди 6 години

89, а не е така поне за комунистите и техните чеда....учат и живеят в "загнилия запад" На местна почва са новите капиталисти....Тях ги питай как забогатяха и работниците ровят кошовете с малки пенсии и заплати....Затова планираната перестройка беше мирна и властвуващите бяха добре обезщетени

86

Анонимен

преди 6 години

Пропускаш Костав,масовия приватизатор,който още не ми е платил парите от боновата книжка.А Бокич не беше ли на работа при Тошо и усвои от него туй-онуй?

85

Вервам ти

преди 6 години

До Вервай те миМоже и да е било лошо.Но защо сега е много лошо.Какво ли питам.Отговорът се знае.

84

Вервай те ми

преди 6 години

За 73г видяхме светлото бъдеще с БСП(БКП)......През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ:1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада.2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците.3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж.4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване.5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси.6.Правителство на Сергей Станишев - на з

83

Вервайте ми!

преди 6 години

комунизма никога няма да се върне дрогаре защото вашите вождове станаха най-големите капиталисти като ви ограбиха банковите спестявания и продадоха това което сте градили десетилетия .Уж "запада бил загнил" а Станишев живее на Запад,Нинова прати синчето си на Запад........Вервайте ми!!!!

82

Анонимен

преди 6 години

50000хил,тези ,бъркат и броенето!Толкова ,ама за 10год.!

81

дон

преди 6 години

ДНЕС къде е коментара на дон?Знам че не е приятен,но това е историята.Върнете ми коментара ,беше 57!Иначе сте ясни.