34

възмутен

преди 6 години

В кодекса на труда пише, че платена отпуска се полага след 9 месеца стаж. Как тъпотатите натрупаха стаж за отпуска. И от къде е фонда по който ще им се заплати ваканционното време. Надявам се, че са в не платен отпуск, ама дали? Що не го питахте Глупчев този въпрос управноугодни ***.

33

още колко дни остана

преди 6 години

Не бройте колко суджука е изял пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

32

Анонимен

преди 6 години

Страната е в небивал възход и икономически подем благодарение на ГЕРБ! България е втора по икономически растеж в Европа след Германия! Страната е стабилна, народа е щастлив.

31

Ален мак

преди 6 години

126: 10! Много имате да чакате, герберасти!

30

ПОДКРЕПЕТЕ

преди 6 години

Детето Тома Томов не е Виновен за убийството .Той е от ГЕРБ и има Бизнес за много хора .Това че е карал нова кола и е срещнал пияници и ги е убил не го прави Престъпник .

29

Анонимен

преди 6 години

Що да съм причината? Просто съм жертва на демокрацията! Отивам, гласувам съвестно за някоя нормална политика, но герберастите накупят колкото им трябват гласове и с 30% се дуят като пуяци, че пак победили и командват на 200%, лапат суджуци, опраскват и всичко, което се полага на Победителя. А ония нещастници гледам по К 3 пеят ,,Ода на радостта'' и мислят, че някой им вярва. По добре да си пуснат ,,Бела чао'' в изпълняние на Ману Чао и ,,Три краниста''!

28

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

Най малката вина има от всички партийни фракции е Герб.Така че не влизайте във филми за интереса на други политически интереси защото тяхната болка е друга,,личния интерес,,и да се докопат до държавната баница...

27

Анонимен

преди 6 години

Българите така и не разбраха че ТЕ самите са причината да има такива като Тиквата.Да го кажа по-просто щото сте ПРОСТИ:Докато има балъци ще има и ТАРИКАТИ.

26

Анонимен

преди 6 години

На Бузладжа се веселят с ромски оркестър и суджук по герберски!

25

Анонимен

преди 6 години

До ЕвроатлантикТи си доволен от ГЕРБ(ГРЪБ) лежиш по гръб и дебелеешслочаенс?не мислА

24

Анонимен

преди 6 години

Да, ама не.

23

Гробокопач

преди 6 години

Може. Може и да може, ама надали;)))

22

Евроскептик

преди 6 години

Ако си подлизурко и си на топло държавно местенце,що да не си доволен.Всички рабфакаджии се уредихте.

21

Евроатлантик

преди 6 години

Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ, добре си живея при ГЕРБ. Аз съм за Европейско Развитие на България. Само ГЕРБ!

20

Фенчо

преди 6 години

Може ама защо?

19

Анонимен

преди 6 години

надай се ... на пиянии жени

18

Анонимен

преди 6 години

Докато у нас има хора които мислят, ако не им е платено, че Тиквара е роден победител, ще затъваме. Кой не знае, как пазаруват изборите, колко милиона откраднати от нас пари се плащат за да "побеждава родения победител"? Факта известен след бунтовете в Асеновград е, че махалата е гласувала за ГЕРБ.Да не ни *** да са им чели програмата и са останали възхитени? Смях в залата!Толкова *** и крадливи досега не са ни управлявали. Вижте я Караянчева. Що съдби разби в Кърджали.Нема такова го??ведо

17

Ал Тиквоне

преди 6 години

Верно е - ше изкарат мандата, после 4-ти 5-ти и т.н ше изкарат, ама в пандиза...затова строят нов затвор.в Кремиковци

16

Анонимен

преди 6 години

Тиквата плати по 20 лева на маалите да го изберат макар и сам да знае че е некадърник но само и само да го дават по телевизора!Всъщност мафията зад него плати и го "избра" де!

15

ЖГ

преди 6 години

Ама разбира се - след като и останалите тук българи емигрират , с любимите ви плъхове от маалите можете да карате колкото искате мандати ...