29

Срам

преди 6 години

За нищо не ставаме, само големи на думи.

28

Анонимен

преди 6 години

До 33 И аз ще им стискам палци, заедно с цял Пловдив и всички които гледат футбол и не се интересуват от заплати. Само за справка - от София съм.Те са български отбор и им го дължим. Един нормален до има в тая чат, който да не мрази.

27

РККА

преди 6 години

Е сега вече Кирцата ке им мане процента за прослужено време.Майтапа настрана но от началото на годината си личеше че в главите на тези от лудогорец само осем цифрени трансфери са им в главите,да се надяваме на чудо по големо от това срещу Стяуа мисля че няма смисъл.Аз ще стискам палци за Ботев утре мисля че могат още малко напред в лига Европа...

26

Анонимен

преди 6 години

Защото е тъпо да си говорим за заплати, когато темата е футбол. А спрете алкохола....временно.

25

Анонимен

преди 6 години

А нещо за футбол да кажеш? :):):)

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩом правителството не го опровергава, значи е прав. Над 15 области са със средна месечна заплата под 400 лева. Факт!

23

Нормален

преди 6 години

Ами като не си учил ще монтираш гипсокартон. Кой ти е виновен. И това е работа и аз работя по 10ч. На ден и понякога не изкарвам и 1000лв. И на мен никой не ми е виновен.Аз го разбирам за разлика от теб.

22

Нормален

преди 6 години

Тези отгоре са ясни и ти да си там и ти ще ***.Нали ние си ги избираме. То и в Германия футбола е друг. Въпроса е какво общо има това с днешната загуба на Лудогорец. Футбола няма нищо общо с *** които ни управляват. Уважавайте труда на момчетата, зарежете КИРО.

21

Кирил Домусчиев

преди 6 години

Българинът е мързелив и некадърен. Българинът трябва да взема заплата от 300 лева и пенсия от 100 лева, а аз трябва да си купя още няколко самолета със седалки от крокодилова кожа. Исвен това българите трябва да имат най-много 5 дена отпуска в годината, обаче не всяка година за да не се изхайлазуват за да имам пари за покупката на още 5 чернокожи футболиста от Бразилия.Стига мързел - ако сте гладни идвайте на мачовете на Лудогорец, там има кренвирши.

20

chach

преди 6 години

zapochva zatrivaneto i padeja na ludogores.domus....chiev da go duxa.

19

Анонимен

преди 6 години

до 20 Маллоумен, за същата работа в Германия взимах 2000 еврто заплата. Намерил съм си отдавна попрището- работник на гипсокартон съм..стечения на обстоятелствата ме върнаха отново в Родината. аз ли съм виновен че е толкова слаба икономиката, че да не мога да взимам поне 1000 евро тук? М? кажи, бе? мИли социалните им политики на ония горе дето изьхранваме 2 милиона работещи 5 милиона? Или дето ромите се ползват с по- големи права от нас или дето разрушиха предпиятията ни и заводите ни?

18

Анонимен

преди 6 години

В този отбор няма нищо българско-ни собственик ни играчи ни нищо,а и мачовете се предават по небългарски телевизии,така,че ме боли фара!!

17

THE JOKER

преди 6 години

Ами то е така, евреите винаги печелят срещу мюсюлманите.

16

Нормален

преди 6 години

Не мрънкай, а си намери работа в която си добър и ще ти плащат. Стига реване.И защо говорим за заплати, вместо за футбол.

15

Нормален

преди 6 години

Обраха ЦСКА, съсипаха Левски.Този поне като пере и прави нещо. Няма значение защо. Ние тези пари не можем да ги вземем, поне да прави нещо за футбола, а ние да се радваме когато има защо и да не мразим когато губят.

14

Анонимен

преди 6 години

до 17 Бе ти маллоумен ли си, бе? Кирил Домуса казва че е нормално заплата от 600 лева в България. Представяш ли си каква наглост???

13

Нормален

преди 6 години

Това няма общо с футбола. А що се отнася до заплатите, сравнени с тези на футболистите, така е в цял свят. Работник на поточна линия не получава колкото футболист дори в аматьорска лига. Оставете Домусчиев, какъвто и да е, никой не прави нищо повече от него за развитието на футбола в България. Направи стадион в едно малко градче като РАЗГРАД.Погледнете какво направиха собствениците на елитните ни ЦСКА и Левски. Това отбори ли са? Тъжна картинка.

12

123

преди 6 години

Така е когато не им свирят български съдии.

11

Анонимен

преди 6 години

С гел и кренвирши не става. Трябва и акъл!

10

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРезил е, но е по- голям резил участието на български отбор в ШЛ да не се предава от Канал 1. Гнус! Не всичко са парите. Какво да мотивира децата у нас? Хомосексуалния Роналдо ли, укриващите данъци звезди или нагласените мачове от УЕФА в крайната фаза на евротурнирите? Там интереса за практикувалите този спорт изчезва след груповата фаза.