27

AZ22

преди 6 години

ГЕРБ == БСП == БКП

26

Анонимен

преди 6 години

Изборите се печелят само от ГЕРБ или от БСП, така че който и да спечели нищо хубаво не ни чака.

25

Анонимен

преди 6 години

Ало, рожбите на демокрацията и поддръжниците на ГЕРБ - къде ви е правописа бе господа.Вашият вожд е прочел поне една книга - Винету, ама вие не сте прочели и толкова. А до втори клас дали стигнахте, че да се изявявате във форумите.

24

до 25

преди 6 години

"Затова народа гласува за ГЕРБ, защото при ГЕРБ има стабилно развитие и растеж на доходите." Развитие и разтеж на доходи ,но на кого ?Ако господин Борисов си дарява заплататазадомове ,той как се издържа, чрез дарения от ГЕРБ членове, като общ работник под прикритие частно, или на фотосинтеза ??? Ето сега искат да махат и процентите за стаж към заплатата и са какво това ще вдигне стандарта, по скоро ще го свали и то с потупване от Бойко ,това не ме топли .Тук няма власт, тук има контрол

23

Welcome toРушветстан

преди 6 години

Преди имаше Паши ,Гущери днес сме на Мишо Бирата и Живко Суджука ,а наропда пак гласува (или поне се лъже че гласува) за Бойко Тиквата ! Да не ми говорят че това са провокации , така се работи в Елита , правителството - някой се обадИл на някой който познавал Бойко и можеда да уреди да помогне ,ама за да стане нещо трябва сега тука да се даде нещо си! А,Санирането как мислите става,а бързата помощ ,здравеопазване,финанси,магистрали?

22

До До Киро

преди 6 години

Ако някой те тараши всеки ден и полицията нишо не прави. Кой е виновен. Жан виденов може да не е забогатял, но беше начело и е допуснал ограбване, така че е също толкова виновен като грабителите. А и не малко червни другари със заеми се облагодетелстваха тогава.

21

Гробокопач

преди 6 години

Смърт на ГЕРБ!

20

До Киро

преди 6 години

Кирчо - историята с банките по времето на Ж. Виденов я спретнаха нашите евроатлантически партньори. Ж. Виденов не е откраднал и петак, за разлика от Ив.Костов, който разпродаде държавата за дребни жълти стотинки и я превърна в долнопробна ж.п.гара на Балканите.Филип Димитров е/ба майката на селското стопанство и сътвори т.нар.Закон за арендата в земеделието,който обслужва точно мутрите в земеделието - едрите арендатори като Венци Върбанов.Ами кой съсипа армията - под егидата на НАТО.Я върви на.

19

Анонимен

преди 6 години

Истина е!!Не съм нито за БСП нито за никоя българска партия, но това което казва е истина 100%България прилича на третия свят по всичко!Управлявана от мафия, фалирала държава. Безаконие, хаос, мизерия, мутри, престрелки, гета. Нулево развитие в нито една сфера. И тотална разруха на постигнатото от преди. Абсолютно в критична ситуация.

18

Анонимен

преди 6 години

Прави са от БСП, но народа гласува за ГЕРБ - ето това е тъжната истина.Вече трети мандат разрухата продължава. Под мотото ЕС се разпределиха пари от еврофондове между партийци на ГЕРБ;Б.Борисов чинно целува ръка на Меркел и се надупва пред САЩ.А в държавата:образование-нула;здравеопазване-нула;култура-нула;няколко безвъзвратно съсипани поколения,които ще създадат свои поколение. Накъде отива България - към нищото. Страшно е.Но мисля, че българския гласоподавател трябва да си даде оставката.

17

9

преди 6 години

Цоциалистите, че не са стока е ясно. Че имат огромна вина за унищожаване на България е ясно.Ти кажи нещо за мутрата Боко, за който бивш посланик на САЩ казваше, че е замесен в трафик на наркотици. А и какви провокации има в случая със суджука? Боковият намесник в Добрич натиска бизнесмен да му даде суджуци, с които боковия човек купува местните "роми" и така печели изборите.. за Тиквака и ГЕРБ. Тук не виждам външна намеса. А ти??????

16

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъда но си е точно така както го казват БСП!А ЦвъЦвъ виждам както обикновено бълва неадекватните си оправдания!Ами страна от третия свят сме си!Дивашка работа

15

Манолски

преди 6 години

Властта раздава кебапчета и папа суджуци, реже лентички и залага демографска бомба, бърка в кацата с меда и облизвайки пръстите си чак се задавя, това е тъжната картинка драги сънародници, опростачването и оскотяването на нацията е необратим процес, слагайте кръста на Майка България и да се приключва !

14

Анонимен

преди 6 години

До колибри""Нашата действителност само показва и доказва, че няма ред без диктатура"". ...казаха от 33-ия етаж и доволно потриха ръчички! "ordo ab chao"

13

Герберскисуджук

преди 6 години

Във всички сфери на обществения живот цари рекет, изнудвания, кражби, присвоявания... това ли са ви политиките, одобрявани от международните партньори? ОСТАВКА и СЪД!

12

дебел дупетат

преди 6 години

всичко е една долна лъжа , в България се живее прекрасно :)

11

Цвъки Цвъков

преди 6 години

Не я рабирате вие голямата политика затова така говорите. Добре че поне пак се доверихте на нашия тиквен вожд, че иначе червените кхмери вият на умряло от глад и щяха тотално да ви ошушкат ако бяхте дали властта на тях.

10

колибри

преди 6 години

Нашата действителност само показва и доказва, че няма ред без диктатура. Каквото щете цъкайте.

9

Анонимен

преди 6 години

беше ясно още щом се разбра, че губят изборите (а то беше ясно, че няма да спечелят), че предстоят провокации и подривни деяствия по всички фронтове!защо обикновен човек като мен, очакваше, че това ще се случи ? как "познах" без да съм "в кухнята" ?! м? нямат образ тия псевдо-социалисти, тотално компроментирани в съзнанието на хората, защото при тях е най-голямото разминаване между опаковка и съдържание!и сега чрез подкопаване на борисов искат хората да ги "припознаят", а не чрез политика!

8

карина

преди 6 години

Депутат е компрометирана дума в нашата държава. Не е кой знае какво как депутатите виждали страната ни - каквато я направиха такава я виждат.