23

ЧУДЕСНИ СА НИ . . .

преди 6 години

ЧУДЕСЕН КМЕТ . . . ЧУДЕСЕН ПРЕДИШЕН КМЕТ . . . ЧУДЕСЕН ОЩЕ ПО-ПРЕДИШЕН КМЕТ ! ВСИЧКАТА ИМ РАБОТА Е ТАКАВА , ДА СЕ РЕМОНТИРА ПОСТОЯННО ЗА ДА ВЪРВЯТ ПАРИ ЗА ФИРМИТЕ ИМ !

22

Анонимен

преди 6 години

Новият програмен период за следващото кметуване на Фандъкова включва плавно увеличение на билета за градския транспорт на два лева! Помнете това!

21

Анонимен

преди 6 години

С парите за ремонти и поддръжка на инфраструктурата близо 2000 семейства на привилигеровани крадци си осигуриха светлото бъдеще в белите държави

20

мда

преди 6 години

Така ще е докато се краде и пести от материали. Нито един ремонт на нещо не е издържало повече от 1г. Ама за какво да го правят качествено, като пак ще го "ремотират".Незнам само кои заблуждават себе си или други.

19

Анонимен

преди 6 години

Оставка на продажната Кметица.

18

Анонимен

преди 6 години

Пичове, какъвто ни е матриала, такава ни е и продукцията.Това се прави от български фирми и от българи, половината от тях са по форумите после и плюят.Ами дайте да вдигнем данъците 2но или 3но и да залагаме повече пари за ремонтите на едни и същи булеварди, за да дойде немска фирма и да ни ги направи, след като ние не можем?Ама с тия пари и данъци толкова.Между другото, хич не оправдавам управниците и изпълнителите, само казвам, че те са част от нашето общество и то не малка част!

17

A Йорданка

преди 6 години

цялата в бяло - нито асфалт яла, ни мирисала

16

Анонимен

преди 6 години

"Ремонт на ремонта" - ами това е основата на модела Мафиянски, който стана символ-верую на ГЕРБ след като Борисов замени Мафиянски и Мафиянски вече не е кмет на София. 'Ремонт на ремонта" е бездънна касичка за управляващите. Ако ремонтите са качествени, откъде ГЕРБ ще краде?

15

V

преди 6 години

Абе това са технологични фуги..... Тая фирма не трябва да се допуска повече до конкурси за строителство

14

Анонимен

преди 6 години

Далеч съм от мисълта да сравнявам български път или дори основен булевард в голям град с немски или унгарски, или полски път. Румънци и албанци правят по-качествени пътища, които десетилетия наред не мърдат. Как на нас ни се паднаха такива некадърници и за управници, и за изпълнители, и за майстори??? Навсякъде се покрадва, ама така, че да не си личи прекалено много, а при нас още малко от дъвка и плюнка ще правят път! Все едно изпълнителите крадци никога не ползват път в България!

13

Сиси

преди 6 години

До Така вКолкото и да цената поне 50% ще ги гепят. По-висока цена - повече за гепене. Никой не гледа обществения интерес- като че ли тези същите не ползват същата инфраструктура и не рискуват живота си по нея

12

Спаси София = Педери

преди 6 години

И на тея смешни и жалки гейчета (да гейчета са до един - доказан факт) и некадърници от Спаси София, които са на хранилка при БСП ли ще им давате платена изява тук?

11

нема страшно

преди 6 години

фирмата я възнаграждават с нови и нови поръчки (Калистратов) Докато няма регистър на некадърните фирми - така ще е . Ремонта ще изкара до догодина и после пак.Явно асфалтирането е най-сложното нещо

10

do men

преди 6 години

по-добре, ако може никой да не влиза в тоя гнусен магазин. Детето ми беше три дни с повръщане и на системи от топлата им точка. Само, като чуя ХИТ и мен ми се повръща вече.

9

Така в

преди 6 години

Докато се избира фирмата с най-евтината оферта така ще е. Качествените неща са скъпи. По добре да платят още 20 милиона , и да се знае че този път ще е перфектен следващите 10 години.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе из цяла Европа пътувам, никъде го няма това нещо! Какъв асфалт слагат, та и нови пътища да изглеждат като непипнати от години, направо недоумявам!

7

Men

преди 6 години

Малинов го ремонтираха общо 4 пъти след основният ремонт. ОТ 1 година пак има много голямо пропадане точно на входа на ХИТ-а и около него.

6

АсВалт Паша

преди 6 години

Ще трябва да платим за ремонта, така е справедиво. Напукването е заради земетресенията в Гърция и Турция.Ще обявим поръчка, ще го оправят и ще им платим, няма как....

5

Анонимен

преди 6 години

Избирате даскалицата -тиквеното протеже вече толкова пъти, сега защо ревете? Яжте суджука и мълчете

4

Анонимен

преди 6 години

Но билетът беше увеличен на 1.60 благодарение на бездарницата Фандъкова, ОСТАВКА!