98

Бож.

преди 6 години

Eрдоган,на гявола слуга-вижте само,вижте му рогата!

97

Анонимен

преди 6 години

Някои космонаФти от ЯД ще получат инфаркт:-)

96

Анонимен

преди 6 години

"Чудесно!!! Дръжте си изперкалият диктатор, пуцайте се с кюрдите заради него и обвинявайте другите затова. Айде вън от цивилизацията, където е и мясторо ви"Да си пуцаме с кюрдите заради Ердоган ли...Ти имаш ли представа коя година се създаде терористичната група пкк???

95

ЛИЗИМАХ ФИЛАДЕЛФОС

преди 6 години

ГЕРМАНЦИТЕ СА ПРОСТО ХОРИЦА, НО ИМ ИДВА ВРМЕТО ДА СТАНАТ УМНИ.ГЕРМАНИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ ТУРЦИ ОТ ДОИЧЛАНД. НЕЗАБАВНО .ВРЕМЕ Е РОССИЯ, ГЕРМАНИЯ И ГЪРЦИЯ ДА ПОМЕТЕМ И ДА ЗАЛИЧИМ ТУРЦИЯ И КОЛОНИЯТА/ ПУДЕЛА И -- БИЛГАРИА .

94

TURK

преди 6 години

До АнонименКАКВИ БРАТЯ МОЖЕ ДА СМЕ С ВАС БЕ БУЛГАРИ.....СМЕШНИЦИ.....

93

До 127и126

преди 6 години

Чудесно!!! Дръжте си изперкалият диктатор, пуцайте се с кюрдите заради него и обвинявайте другите затова. Айде вън от цивилизацията, където е и мясторо ви

92

Анонимен

преди 6 години

"Ти гледай гражданската война, мен не ме мисли. Аз се радвам на мир и спокойствие."Колега...Да уплашиш с каквато и да е война турчин е много смешно...Попитали Хитлер..."Защо не докоснахте турците?...Защото ако остане един жив, щеше да направи държава и пак да си отмъсти!"Воюваме и в страната и извън нея...и пак имаме мир и спокойствие и, която икономически е по добра от твойта! Вие колко щяхте да издържите?

91

Анонимен

преди 6 години

"Ти гледай гражданската война, мен не ме мисли. Аз се радвам на мир и спокойствие."А и един турчин с война не можеш да го уплашиш!

90

До124

преди 6 години

Ти гледай гражданската война, мен не ме мисли. Аз се радвам на мир и спокойствие.

89

Анонимен

преди 6 години

"АшколСун тази годона Турция в Г-20, догодина в Г-30. Колкото повече, тпшкова повече."Колега имам една лоша новина...Ти никога няма да видиш дори и Г50...

88

Анонимен

преди 6 години

Целта ти е да останеш цял до 2023 турско м екере...Не само, че ще остане цяла, ами и леееко ще се разшири към Сирия и Ирак, така както се разшири с провинция Хатай м.е.керенце.

87

Ха ха хаааааааа

преди 6 години

АшколСун тази годона Турция в Г-20, догодина в Г-30. Колкото повече, тпшкова повече.

86

Ха ха хаааааааа

преди 6 години

Турция е мегаиндустрия, строим самолетоносачи до луната за да можем да закараме военно-промишленният си комлекс от американско-съветски оръжия там и на унищожат американският флаг и съответно САЩ. Всички треперят пред Турция с изключение на целия свят. Турция произвежда всичко, а всички други купуват от нея.

85

Анонимен

преди 6 години

Евала! Да сме живи и здрави българи и турци и страните ни да вървят нагоре!

84

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да излъже народната памет. Българи и турци от векове живеят заедно в радост и в мъка. Политиците са тези които се опитват да скарват и разделят народа. Да са живи и здрави българските и турските ми братя!

83

До Българин

преди 6 години

Ейваллах комшу!

82

Анонимен

преди 6 години

Спокойно българи, свиквайте. Турция тепърва тръгва нагоре. Ако това ви нерви, то опасността да си заминете от инфаркт е голяма.

81

Българин

преди 6 години

аз подкрепям комшиите защото за 10 години еврогейщина нищо добро не видя България. С турците сме балкански народи, трябва да се подкрепяме. Ако нещо се случи на България, Турция първа ще ни помогне, а не немците.

80

Анонимен

преди 6 години

"Целта ти е да останеш цял до 2023 турско м екере"Ти гледай до 2023 да не останеш малцинство...Ако мен ме беше страх...нямаше да живея в Турция!

79

Анонимен

преди 6 години

Германия да мисли как да интегрира двата милиона афроазиатски тарамбуки и да не се меси в търскокюрдските отношения. Ако толкова са им мили кюрдите да ги изиска от Ердоган. Султанът с радост ще им изпрати два транша по 5 милиона.