54

Анонимен

преди 6 години

На 16 морето е до колене , що лети все се яде ... и т.н.Сбъркало е момчето, кой не бърка ? Не е реагирало правилно ... явно стреса му е бил в повече или възпитанието недостатъчно , никой не може да каже . Ако няко може да изпита какво му е минало през главата .... разбирам, но мисля , че никой не може . Взел е грешно решение. За всички които го съдят ... смятам ,че е платил и повече от колкото трябва !

53

Анонимен

преди 6 години

ИЗПРАТЕН ПО МЮСЮЛМАНСКИЯ ОБИЧАЙ!!??

52

Анонимен

преди 6 години

ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ПРИВЛЕКАТ ТУРИСТИ САМО В ТРИГРАД ЧУДЯТ КАК ДА ГИ ИЗГОНЯТ.

51

попа

преди 6 години

Ако обичате престанете с това " Мир на праха му"-той не е кремиран !!! Казва се "Лека му пръст"..."Царство му небесно" или "Бог да го прости" ! Интилигентни хора сте уж...Хубав ден от мен на всички !Ако почна да плача за всички в тая държава...сълзите няма да стигнат...достатъчни ми са починалите близки и роднини...а те са трицифрено число .

50

Щирлиц

преди 6 години

"Момчето (Крис бел.ред.) беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата.Отговорният човек не шпори като улав.

49

Анонимен

преди 6 години

Жалко за това дете, но да му даваш автомобил на 16г е пълна безотговорност от страна на родителите, децата възпитавани да имат много голяма свобода, рано или късно правят големи бели и после се чудят всички от, къде им е дошло.

48

1221

преди 6 години

МАЙНАТА ИМ НА ТРОТОАРИТЕ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ХОРАТА .

47

Манолски

преди 6 години

моите съболезнования към скърбящите му близки, мисля че вината е на цялото общество, че отглежда една боледуваща ментално младеж, че изгражда грешни ценности, че адреналина надделява над разума. Да търсим кой крив кой прав в такъв момент е безсмислено, мир на прахта му

46

Анонимен

преди 6 години

Не случайно книжка за категория B се дава на 18 години, а не на 16.

45

Анонимен

преди 6 години

До лекарПо принцип е трудно, но:1. Момчето е познавало района като петте си пръста.2. Ако мястото на инцидента е изисквало особено усилие падането да се случи, при условията на т.1 това е повод да се направи предположение, че актът е бил доброволно предизвикан, а не случаен.Разбира се, всичко това са предположения, абсолютна сигурност не може да има - едва ли момчето е оставило предсмъртно писмо...Бог да го прости, наистина нелепа, незаслужена смърт!

44

Анонимен

преди 6 години

В едно от предаванията един участник бегло спомена, че полицията е имала съмнения за прикриването на малкия престъпник. Обвиненията са били към родителите. Всичко, което се показва в медиите е по тяхно собствено усмотрение. Нищо не е така както изглежда.

43

Анонимен

преди 6 години

много са ви *** коментарите,всичките станахте писатели.

42

Само да напомня..

преди 6 години

..че момчето наистина е направило голяма глупост. Но и заплати възможно най-високата цена за нея, живота си... При това - по собствена воля, сам се е осъдил и сам е привел в изпълнение присъдата си. Колцина от нас биха се държали по този начин в подобна ситуация?Мир на праха му!

41

лекар

преди 6 години

Интересно ми е в тази ситуация как може да се различи нещастен случай от самоубийство.

40

i'm

преди 6 години

До КметоИмаш ли идея къде е Триград и къде е Кресненското дефиле? Тамън "в тоя район са..." Очевидно е, че отдавана му е позволявано да кара и мотор и кола без книжка! И понеже книжката кола/мотор не кара, то явно вината е и някъде другаде.

39

Анонимен

преди 6 години

"Липсата на тротоари е причина за трагедията!"За по-голяма глупост конкурс да бе обявен, нямаше кой да се сети.Липсата на тротоари в гори и планини са виновни, че пищшман-родители са натикали в ръцете на непълнолетните си деца воизила, за които се иска книжка и умения, че не са ги възпитали, а са ги разлиготили до крайност!И после тези хлапета носят травми и смърт, сеят проблеми.виновна е не липсата на тротоари, а хората, които стават родители, без да имат капацитет за това!

38

Кмето

преди 6 години

Според мен виновен е Хан Аспарух че се се заселил на юг от Дунав и в последствие Българи са се заселили в района на пещерата "Дяволското гърло".....Само простотии се пишат и говорят, момчето си е виновно за катастрофата, няма как да се разшири пътя там без да се унищожи красотата на природата.Ако се сещате преди година пак в този район отново автомобил Audi блъсна Българския алпинист Боян Петров, а причините бяха същите - хора се качват да карат автомобили без грам чувство за отговорност.

37

ДА

преди 6 години

...Вината ли уби ....Не вината,а родителите,които не са си възпитали детето,оставили са го да прави каквото си иска,да кара каквото си иска.И Стига вече сте писали статии и сте го одумвали по всички видове медии.Мир на праха му!

36

Не е единствен

преди 6 години

Живея в малък град,почти село и тук имаше един такъв 15-16 годишен който караше авномобил без книжка.Таткото,чичото обаче приятели с кмета и никой не му правеше проблем,полицаите го знаеха,но явно инструктирани въобще не го забелязвха.Младежа е вече на 19г взе книжка и за щастие няма инциденти,на кумовете синът е на същата възраст едва тази пролет го видях да кара колата на баща си след като взе шофьорска книжка.

35

Анонимен

преди 6 години

А доказано ли е, че се е самоубил, а не просто е паднал по невнимание, т.к. еу бил притеснен от последиците, които го очакват в следствие на поведението му?