33

Анонимен

преди 6 години

всички съдии в Бг трябва да бъдат уволнени и пратени да чукат камъни в Сакар планина.Да внесем съдии от Германия.Ще са ни достатъчни и 5% от сегашният съдебен състав което значи че можем да си позволим да им плащаме 20 пъти по високи заплати от настоящите.Няма германски съдия който да откаже такива пари.За 2-3 години всичката престъпна пап..лач ще е в пандиза.ТОВА е РЕШЕНИЕТО.П.П. Гаранция Бибитко ще е в пандиза заедно с КОй и цялата им престъпна шайка.

32

плаил си е някому

преди 6 години

До Абе пмиярска историяЦялата работа е за пари!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Ами щом освободиха онзи бабаит дето блъскаше и биеше слепите...То този Ралф е виновен колкото и оня. Не че го оправдавам. Явно за българския съд да риташ и биеш невинни хора не е престъпление.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20А избягал преъ границата как ти звучи, бе ?!

29

Гробокопач

преди 6 години

Толкова и е силата на "Българската държава". От шведското или хамеригочкото посолство са скръцнале със зъби и Тиквата се е наакал в памперсите.

28

ааа

преди 6 години

Шведоносната пчеличка -- на СВОБДА да носи приходи на кой,,,,? Време е вече бълг. МАГИСТРАТИ да се се определят как да отреждат:-- по закон? и джоб-- по закон и съвест

27

Анонимен

преди 6 години

Първо изрита невинна жена в главата а сега излъгал и за наем на стая в хотел.Този си е 100%-ов престъпник!!ЗАЩО е на свобода?????????ЗАЩО, бе, съдията??????

26

само така

преди 6 години

Ей останахи и свестни адвокати в БГ . БРАВО на адвоката че го е измъкнал човечеца. Той да не би да е искал да ритне оная дрипла. Тя нещо го е обидила сигурно...

25

До 24 !!!

преди 6 години

Диахронично* (13). Закрити вратаЕдна читателка на блога ми изпрати въпрос по имейла за необичайното граматическо съгласуване в словосъчетанието закрити врата . Тъй като отговорът се крие в историята на българския език и сравнително малко хора го знаят, не мога да пропусна възможността за публично обяснение.В старобългарския език съществителното име врата е било от ср.р. и е имало само форми за мн.ч. (pluralia tantum). По силата на тогавашното граматическо съгласуване определението към него (прилагателно, причастие) също е било в мн.ч.Впоследствие врата е била преосмислена като съществите

24

Анонимен

преди 6 години

смех ... що го пуснаха тоа ?

23

Анонимен

преди 6 години

Закрита врата се казва.Не поправяй без да си сигурен.

22

Анонимен

преди 6 години

Ще има куп процедурни грешки, това е ясно. На края ще му излезе шоуто безплатно, като ги съди в Страсбург за нещо

21

Джедай Мастър

преди 6 години

"Делото се е гледало при закрити врата и за мен също бе изненада, когато научих, направо получих шок" Когато делото се гледа при закрити врати (не врата) означава, че процесът не е публичен, но страните присъстват. Щом прокурорката се е шокирала, когато е научила, явно въобще не си е направила труда да се яви на заседанието, а сега възмутена. От друга страна мярката за неотклонение не е наказание, че промяната й да предизвиква такъв отзвук, работата е там, че обикновено пуснатите си бият камш

20

ВЪПРОС

преди 6 години

БГ СЪДА е Нарушил собственото си решение , а именно - да пусне следствения под домашен арест в приетия от съда адрес , разпоредил е да се настани в посочения от Съда адрес след като представения като Доказателство се оказва Фалшив .Има само едно обяснение за това решение , и Обществото в България го знае много добре и за това ни критикува цял Свят - Съда в Несебър е Корумпиран , погазва Закона и издава неадекватни решения въпреки ясните Доказателства за Престъпление .

19

Анонимен

преди 6 години

Пълно с неграмотни хора в тоя форум, пос домашен арест не значи опраядан

18

сега

преди 6 години

Адвокатът му Никола Атанасов от София представил фалшив документ за настаняване в хотел да бъде съден за ФАЛШИФИКАЦИЯ и отнемане на адвокадските права.А съдията не проверил истинността на документа в ареста на мястото на шведа.

17

Андрешко

преди 6 години

Не ме учудва това,което е постановил съда и няма да ме учуди дори ако го пуснат да си ходи в Швеция по живо по здраво. Ето за това не ни допущат в Шенген,заради лошо правосъдие,корупция и престъпност. Има ли в света престъпление,където няма замесен българин?

16

Анонимен

преди 6 години

Миналта година се стреляха с бронежилетки и няма нито един в затвора, а сега за този викате безобразие, че втори месец го влачат по съдилища. Егати безобразието!

15

expert

преди 6 години

До АнонименНа *** от Берлин 3г реален затвор и то по милост.

14

Анонимен

преди 6 години

Шведа е под домашен арест поне, а онова *** несебърско го изкарахте болно и в момента си играе в казиното и чака други слепци, за да ги блъсне с мерцедеса на дЕдо си! Двоен стандарт! Това второто е истинско безобразие!