17

полигамен

преди 6 години

20годишна с 60годишен има такива и ставаш *** с хартиики по добре и двамата млади и бедни не нещастни

16

Анонимен

преди 6 години

Тя може да е на 50-60 години ама като има хубаво тяло и готин характер си е екстра.Тъкмо и на нея ще и прави душевен гъдел фактът,че е с добре изглеждащ жизнен човек а не с некоя пенсия дето не може да качи стълбите.Може да е по-възрастна ама да е красива.Може да е на 18 и да е годзила.

15

до 15

преди 6 години

Да бих, защо не. Не мисля, че има граници за любовта и не търся някой да ме издържа все пак мъжът е главата на семейството и той трябва да се справя с тази задача ;). Тя трябва да е всеотдайна, искрена и добричка в моите представи :)

14

Анонимен

преди 6 години

Е, не се ли сещате, че такива "материали" започнаха да се появяват след като Франция избра Макарона за президент, дето е женен за леля си?Сега искат да ни убедят колко естествена е една такава връзка. Поредната евро-не-знам-си-каква ценност...

13

Анонимен

преди 6 години

Важното е да се разбират и да се чувстват добре заедно.Без да съм черноглед мога да кажа,че всяко следващо поколение поне в БГ е по-тъпо и неспособно за съвместен живот от предишното.Дали заради липса на възпитание и култура дали щото просто са деграданти няма особено значение.Важен е крайният резултат.

12

Анонимен

преди 6 години

До 24 годишенЗначи ти търсиш заместничка на майка си, но по-млада от нея, която да съвместява и функциите на гадже.Не казвам, че това е лошо. Всеки сам решава какво е добре за него.

11

Анонимен

преди 6 години

До Млад мъжДокато авторката се чуди какво да ти отговори, ти ни кажи би ли живял с по-възрастна жена? Ако отговорът е "да", каква възрастова разлика би приел?Би ли се оженил за тази жена или само би имал връзка с нея, докато се поуталожи страстта?Или би приел такава жена да те издържа? Или да ти купува скъпи подаръци и да плаща сметките по заведенията?

10

24 годишен

преди 6 години

И аз искам да съм с някоя какичка, че живея в момента сам, и ми е досадно да се пера, гладя и мия чинии.... А по-възрастна ако е жената в двойката е много по-загрижена за момчето, отколкото по-малка п,кла....

9

Млад мъж

преди 6 години

Най-накрая една забавна тема, която да разбуни страстите през нощите :D. Авторке чакам си отговора ;)

8

Има здрави, щастливи

преди 6 години

бракове, при които мъжът е с 1-2 години по-млад от жената.Но ако разликата е голяма, щастлив и здрав брак се получава само по изключение, един на милион.Затова жените да не се лъжат. 25-годишен младеж може да си изгуби умапо 35-40-годишна жена, но 20 години по-късно ще пожелае по-млада. Затова, подобни двойки могат да бъдат любовници за известно време и дотам.По-сигурно за жената е, ако мъжът е по-възрастен, но да не налита на връстници на баща си. Разлика над 10 г. крие рискове.

7

Анонимен

преди 6 години

Хмм... :))))))

6

Професор

преди 6 години

Ако се възбуждаш от ума при мен трябва да си постоянно мокра отддолу. Знаеш ли колко книги съм написал?

5

Анонимен

преди 6 години

Еми, не, аз се възбуждам от ума на мъжа, съжалявам, професоре. :))))

4

Млад мъж

преди 6 години

Авторке ти не си ли търсиш по млад мъж ? ;)

3

Професор

преди 6 години

Парите те привличат ypycпия такава.

2

Професор

преди 6 години

Парите те привличат *** такава.

1

Анонимен

преди 6 години

Не знам, аз си падам по по-възрастни мъже, повече ме и привличат, и възбуждат.