22

PD

преди 6 години

По скоро финансови лобита, извъртяха играта. Подкрепяни от висши финансови служители, които вече са политически лица. Естествено ДАНС, вероятно също са си затворили очите. Проблема е че банката никога не е имала тези пари. за да ги раздава в куфари и чували. Интересно е, кой предложи част от държавните пари, да минават през нея. А най интересно е кой напомпа имиджа на мустакатия няколко години по назад, преди фалита.

21

SILANCE

преди 6 години

До АндрешкоНа сталинчо принципът е скудоумен. Пречукал вестоносеца,за да не му съобщава за проблема. Проблемът с КТБ е създаден от крадящите. Какво,да виждаш признаци да изчезват? Пък и да изчезнат,проблемът с липсите остава ...

20

Анонимен

преди 6 години

Първо - в КТБ всеки си правеше каквото поиска.Второ - КТБ беше фалирана, за да не връщат пари Делянчо Пеевски и аверчетата му от ДС.

19

vlady

преди 6 години

До АндрешкоСталин не би позволил такова източване - би разстрелял като диверсанти всички замесени.

18

йокин

преди 6 години

Крадците,викат,дръжте...крадците.

17

Анонимен

преди 6 години

НИЩО НОВО ! ЦЯЛ НАРОД ЗНАЕ ,ЧЕ СЕ Е КРАЛО И ,ЧЕ ОТНОВО НЕЩАСТИЯТ БЪЛГАРСКИ БЕДНЯК ЩЕ ПЛАЩА ,САМО ,ЧЕ ОЧАКВАХМЕ НЕЩО НОВО : В ЧИИ ДЖОБОВЕ ОТИДОХА ТОРБИЧКИТЕ ,ПЛИКОВЕТЕ С МИЛИОНИ И НЕ СА ЛИ ТЕ СЪЩИТЕ ,КОИТО СА ОТНОВО НА ВЛАСТ И КОИТО НАДЕБЕЛЯХА ,ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ ОТ ЛАКОМИЯТА СИ !

16

Андрешко

преди 6 години

Ако нашите мутри искаха Интерпол отдавна щяха да върнат Василев в България,но явно няма направено такова искане,защото ще се разбере,кой е крал от КТБ. Важните документи сигурно са у Василев и той е избягал с тях. Нашите политици всички са замесени,защото умишлено фалираха банката и сега не дължат пари на нея. Има банка има проблем,няма банка няма проблем. Префразирани думи на Сталин-има човек има проблем,няма човек няма проблем. Нашите политици решиха проблема по сталински...

15

PD

преди 6 години

В торбчки и чували..... И един мармот завива шоколад.Това борд на директорите, изпълнителни такива , отдел кредитиране, одити външни, вътрешни, БНБ, колко много народ е в играта. А този ни разказва, за чували и чувалчета. А идеята беше проста. Крадем дружно, а като стане ясно, ще сипем липсата на държавата, за да не падне цяата банкова система. Така изядоха гаранционния фонд.

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Помните ли Луканов, как ги назначаваше за милионери едно време?А като си поиска парите, те , вече стъпили си на крака, не им се връщаха, и го гръмнаха? За това не се дава зор с разследването и връщането-всички са бъркали в кацата, а народът, както винаги, в последните години след 89-та-ще пие по една студена вода, за кой ли път, и ще плаща пак...Вече няма начин, да се сменяват паспорти, или номера на коли, а номерът с винетките се изтърка, токът го вдигнаха вече.А пари няма...

13

няма вече балами

преди 6 години

Имали кой още да вярва че истината за КТБ ще излезе и истинските виновници ще бъдат наказани?27 години държавата се граби и няма виновни та сега ли!!!

12

ГЕРБ forever

преди 6 години

До Анонимен 8Какво се е случило с някаква си банка нас изобщо не ни интересува.Има си служби-те да му мислят!Живеем спокойно и добре,а такива като Вас,които са избягали от Родината по-добре да не дават мнение, защото изобщо няма да му обърнем внимание.

11

Нацепен от Сливен

преди 6 години

В една страна с развито обществено съзнание населението щеше да излезе на улиците,да запали сгради на институции,да търси саморазправа....А ние си седим на дупeнцaта и мухаме краставици домати и сирене на плажа,за да скатаем 50 лева за газ да се върнем от морето.И пишем коментари под статии и във форуми,както и аз правя де,безсилен пред системата и омерзен от мръсната корупция.

10

Да

преди 6 години

И след КТБ ГЕРБ си спечелиха изборите. Само се мрънка и на изборите пак същото. Имаше партии предлагащи съдебна реформа, но не събраха гласове. Пак си гласувайте за същите и чакайте промяна

9

Сашо

преди 6 години

Мустакатия фараон да се връща и да пропява

8

Анонимен

преди 6 години

Колко века ще чакате оня селянжърин с мустака да го приберат от сърбия? Доброволно ли ще се върне или насила? Сърбите ли не го пускат или вашите не искат да го върнат да не им разбърка картите? Ако това се случеше тук в бялата държава в която живея от 20 години не ми се иска и да си представям какво щеше да се случи на цялата управленческа система. Под носа на управляващите да ограбят цяла банка а народа да плаща?! Това може да се случи само при вас в хубавата ви мутроландия!

7

българина

преди 6 години

А бнб къде са били, да ги връща искров

6

Анонимен

преди 6 години

ограбиха най-нагло 4 млрд лева и всичко ще се потули, ни лук яли, ни лук мирисали, още заслужаваме да ни стрижат, щото сме овци - мълчим и преглъщаме, затова румънци, македонци и албанци са преди нас!

5

Вуйчо

преди 6 години

Вуйчо ми разказваше как една вечер през нощта един негов познат имена не мога да споменавам чукнал на вратата му и оставил на съхранение няколко куфарчета с по 20 млн долара. След месец се върнал да ги вземе ... без коментар, вуйчо ми си купи огромна вила и нова кола след това .

4

практика

преди 6 години

тогава защо правихме анализ и викахме чужди фирми да ни кажат което е било установено по-рано 2014-2015 (имам предвид одиторите, които по първоначална оценка казаха че липсват пари)

3

цирк

преди 6 години

Даже вече не е интересно,досадно е вече същата тази съдебна система която помогна да се ограби държавата сега щяла да търси истината за КТБ в която десетки прокурори и съдии имаха тайни сметки от корупция!?това е поредния абсурд....