29

Анонимен

преди 6 години

Някой, изобщо, да е чел договора за СЕТА?Че и да има достатъчно мозък да го анализира и прецени, до колко ще е в полза на България и до колко, не??Или ще отиде цялата махала- Факултето и Столипиново и ще си дадат гласовете и ще решат какво е полезно за мен?Айде, няма нужда!

28

До №5

преди 6 години

е,много си късопаметен,забрави да признаеш ,че е майстор на висшия пилотаж.Ти като подкараш самолет,не не в небето ,поне на земята ,тогава се изказвай...Но въпреки това си мисля,че нашата държава каза "да" в Европейския парламент,а сега какъв е тоя позакъснял дебат...Трябваше заедно с Валония...Сега формално минава през парламентите на отделните държави...И понеже скоро ще видим отрицателните "ползи" ,та да се каже,че някой правил дебат и се опъвал да приеме...След дъжд ,качулка-казва народът...

27

Щерев

преди 6 години

ЕЛЕКТОННО РАЗРЕШЕНИЕ ГОСПОДА Е ВИД ВИЗА ПОДАДЕНА ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ЧРЕЗ ИМЕЙЛ, ТАКА , ЧЕ ВИЗИТЕ ОСТАВАТ ДРАГИ МИ СМЕХУРКОВЦИ.

26

Анонимен

преди 6 години

абе щерев тея глупости ги разправяй на пенсиите в кварталното кафене , ама вече и те не се фащат на подобни приказки

25

Щерев

преди 6 години

ПОВТАРЯМ СЕ ВИЗИТЕЕ НЕ ПАДАТ ИСКАТ ЕЛЕКТРОННО РАЗРЕШЕНИЕ ТАМ ЩЕ ОПИСВАШ КОЛКО ПАРИ ИМАШ ,КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ ,КОЛКО ЗНАЕШ АНГЛИЙСКИ ,СИГУРЕН ЛИ СИ ЧЕ ИСКАШ ДА ПЪТУВАШ ИОЩЕ МНОГО ОБИДНИ ВЪПРОСИ НАКРАЯ МОЖЕ ДА ТИ КАЖАТ , ЧЕ НЕ СТАВА.

24

Анонимен

преди 6 години

визите ги чакат само тея дето за нищо не стават и искат да мият канадски чинии.който има образование и квалифицирана работа и сега може да отиде.заради такива неграмотни безобразници като вас ще си разпродадем държавата.

23

АНОНИМЕН

преди 6 години

Щом в Турция направиха референдум да питат народа иска ли Ердоган,защо тук да не участва народа в толкова важно решение за СЕТА?Който иска ше участва ,който не иска,после да не се плюнчи пак срещу Радев.

22

Щерев

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ ,ВИЗИТЕ ПАДАТ ФОРМАЛНО ОСТАВА ЕЛЕКТРОННО РАЗРЕШЕНИЕ ,КОЕТО СИ ВИД ВИЗА В ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМАТ ЩЕ ВИ ИСКАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКО И МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ОТКАЗАН ДОСТЪП ДО КАНАДА. АКО ПАДАТ ДА ПАДАТ БЕЗ УВЪРТАНИЯ ВЗИМАМ ВИЛЕТ И ТРЪГВАМ КАКТО Е ЗА КАНАДЦИТЕ ПЪТУВАЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ

21

факт

преди 6 години

Браво, имаме президент, който взема над 10.000 лв. заплата, а народецът има няма 300-500 лв. Чак се умилявам от такъв добър президент. Мисли само за народа, а не за себе си.

20

Анонимен

преди 6 години

дочакахме падането на комунизма , ще дочакаме и падането на визите за Канада :)

19

Анонимен

преди 6 години

Справедливо ми се вижда това,народа да каже иска ли СЕТА или не.А не заради няколко човека,дето искат да отидат в Америка,или Канада,да страда цял народ!

18

Анонимен

преди 6 години

Българинът си иска да го управляват шапкари...с поглед винаги обърнат към Кремъл.Докато е така...ще си стои в мизерията.Останалите...ще сме изчезнали...на Запад.А пъ...рософилистичните комунисти...нека си мислят, че са патриоти и "мислят за България".

17

Анонимен

преди 6 години

нема да барате СЕТА , чакам 31 декември за да паднат визите .

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Аз не знам какво е това,вероятно и Радев не е в час.

15

анонимен

преди 6 години

Браво на Радев!Един достоен президент и патриот.Най-после да имаме президент,който мисли за народа ,а не за себе си.С такъв президент и премиер-напред!

14

бмв

преди 6 години

абе човекът иска дебат и всички да имат възможността да обсъдят споразумението, дали не нарушава конституцията, а вие негодувате. какво искате, знаете ли въобще ?

13

Курткапан

преди 6 години

Глутницата отнова вие, като оня вълк в рекламата за непастьоризираната бира !

12

Анонимен

преди 6 години

Радев обещава и изпълнява, явно е мъж на място, за разлика от продажните *** които пишат коментари. За колко се продавате, 5-10 лв на ден ? Смешници

11

Анонимен

преди 6 години

радефффф свали си ушанката, че много ти стяга и само глупости дрънкаш.

10

Анонимен

преди 6 години

експертите да дадат своето мнение по въпроса доколко договорът съответства на разпоредбите на Конституцията на България.нека някой наблизо да наплиска с вода ***, че нещо го е напекло слънцето.