41

Мислете

преди 6 години

Този случай не трябва да се политизира,а трябва да се замислим за какво ни е многобройното и скъпо МВР като хората им вършат работата?!

40

ЧЕРВЕНИЯ ШАНТАЖ..

преди 6 години

.....ПАК СЕ ПРАВИ НА "ВЕЛИКА ЖУРНАЛКА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

бай Х..

преди 6 години

Я съм *** и вие сте прости ! Всички сме прости!

38

ЕЙ, "ЧЕРВЕН ШАН

преди 6 години

ТИЯ ЧЕРВНЕНИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА , МИНАВАХА ЕДНО ВРЕМЕ.....КОГАТО БЕШЕ ЛЮБОВНИЦА НА СЪР-ГЕЯ...!!!СЕГА ---НЕМА КОЙ ДА ТИ ВЕРВА НА ЛЪЖИТЕ И ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ТИ ТАРИКАТЛЪЦИ!

37

Андрешко

преди 6 години

Ало тъпият полицай,как мислиш Йончева е накарала Турция да пусне тези мигранти та я обвиняваш в постановка Костинброд? Това,че съдът ръководен от Герб,постанови,че е инцинировка не е вярно. Всички телевизии дадоха готовите и надписани бюлетин за пращане по секциите,само съдът не ги е видял или са заплашили съдията с уволнение. Така прави само Ердоган и нашата Тиква.

36

Андрешко

преди 6 години

Аз съм против увеличаването на заплатите на на полицаите на калпак. Увеличаването трябва да става с атестат срещу свършена работа. Ето тези полицаи,които са допуснали безпрепятствено преминаване на държавната граница не заслужават увеличение на заплатите. На тези които граждани и "Господари на ефира" или други телевизии им вършат работата,например продаването и копуването на гласове,също да не им се увеличават заплатите и т.н...

35

Полицаят

преди 6 години

Йончева, Йончева, ти *** червена, да не би да ползваш услугите на режисьорите от аферата "Костинброд"?Питам 'щото стилът е същия - некадърно скалъпен сценарий съшит с бели конци. Как пък точно при теб, тази дето подпали и ада за прословутата еденична ограда, точно при твоята случайна визита се случи да попаднеш на група нелегални мигранти, та даже и сигналси подала?!Гадни червени ***, кагебиските ви номерца вече се поизтъркаха бая.Вземете и сменете репертуара.

34

Кретенска държава

преди 6 години

Зашо не сте ги върнали обратно в Туция?Защо бе ***??

33

Андрешко

преди 6 години

До # 28. Кой ни пази? Бог да ни пази,ако чакаме полицаите с големите заплати да ни пазят. Ето те всеки ден доказват,че не заслужават увеличение на заплатите...

32

Заседател

преди 6 години

А какво стана с делото,което другарката Йончева заведе срещу Борисов? Защо другарите журналюги не смеят да се изцепят за това дело? Докъде стигна проверката на прокуратурата? Такава проверка се прави за 2 часа - има документи,има платени пари ,какво ги спира да процедират???

31

Анонимен

преди 6 години

Добра идея е да се направят туристическимаршрути/пътеки/ и велоалеи,че да има кой да подава сигнал за нарушители.Тогава,обаче трябва да се измисли кой да реагира на сигнала.Ама и това за това може да се помисли.

30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До бай Иванмалка червена звезда, другарю, малка червена звезда.

29

???

преди 6 години

Не знам що за сайт сте и защо триете коментари,в които не са използвани нецензурни думи,а думи ,назоваваши с истинските имена някои хора пишещи тук? Иска ми се да продължа , но съм сигурен,че коментара ми ще бъде изтрит... И вие се борите да достигнем дъното в класацията по свобода на словото... Успех...

28

не е смешно

преди 6 години

До Анонимен 29Ти се майтапиш ама хич не е смешно,въпроса е къде е държавата и кой носи отговорност че границата е разграден двор.

27

ей

преди 6 години

Тези който пишат глупости и намесват политиката ги е страх от страшната истина която е че държавата е в кома,и че всеки може да влезе у нас и да ни потопи в кръв докато МВР и полицаите искат по високи заплати за НЕ свършена работа.

26

стоп

преди 6 години

Не поляризирай те и замазвайте този инцидент защото той е показателен как никой не е защитен в тази държава от влизащи терористи,въпреки огромните бюджети на сектор сигурност който не работи и е време за реформи ако искат да оцелее България.

25

Гражданин

преди 6 години

До Анонимен 29Нали не вярвате наистина на тази елементарна лъжа, която показва единствено колко са отчаяни бесепарите. Евтина реклама съшита с бели конци

24

Анонимен

преди 6 години

До оставки трябватКак кой ? Ами Елена Йончева разбира се ! Така че спете си спокойно, Йончева и бивш депутат са на границата ! Към тях в понеделник ще се присъедини и Динко.

23

оставки трябват

преди 6 години

Ако не беше подала сигнал тези щяха да си влезнат безпрепятствено,ужас ами ако са терорист и убийци!изобщо задавате ли си въпроса кой ни пази изобщо?

22

ужас

преди 6 години

До Анонимен 24Как ще няма има но не работят и получават големи бюджети,привилегии и заплати!но никаква полза от тях,да връщат парите и да се махат........